Aghir

Celotna ponudba
Zbirnik
Kam na Mediteran 2017
Legenda
DSC 0183

Djerba

Hotel GOLF BEACH

Kraj: Aghir

Official cat.: ***+

Prijeten, družinsko voden hotel se nahaja na jugovzhodnem delu otoka Djerbe, v zaselku Aghir, tik ob zavetrni peščeni plaži, ki je pri nekaterih gostih zelo priljubljena.


Classique

Lega: Prijeten, družinsko voden hotel se nahaja na jugovzhodnem delu otoka Djerbe, v zaselku Aghir, tik ob zavetrni peščeni plaži, ki je pri nekaterih gostih zelo priljubljena. V bližini je nekaj trgovinic in restavracij, sicer pa je do mesteca Midoun 7 km, do glavnega mesta Houmt Souk pa 18 km.
Ponudba: Lepo zasnovan hotel z 232 sobami ima veličastno sprejemno dvorano z recepcijo, dve dvigali, internetni kotiček, brezplačen WiFi, glavno restavracijo, à la carte restavracijo s tunizijskimi specialitetami, à la carte restavracijo z morskimi specialitetami, pool-snack bar, bar, beach bar, kavarno v mavrskem stilu, diskoteko, trgovinico s spominki, notranji bazen, velik zunanji bazen z ločenim delom za otroke, miniklub in spa center s turško kopeljo, jacuzzijem ter različnimi masažami.
All inclusive: Zajtrk, kosilo in večerja. Možnost poznega zajtrka. Ob predhodni rezervaciji, enkrat v času bivanja, možnost večerje v à la carte restavraciji z morskimi specialitetami. Popoldanski prigrizki, kava, čaj od 16. do 17. ure. Lokalne alkoholne in brezalkoholne pijače od 11. do 23. ure. Tenis, odbojka na mivki, nogomet, fitnes, minigolf, namizni tenis, windsurfing, kajaki in pedalini. Brezplačni ležalniki in senčniki ob bazenu in na plaži. Brezplačne kopalne brisače. Dnevna in večerna animacija za odrasle in otroke.
Nastanitev: Lepo opremljene sobe imajo kopalnico s kadjo ali tušem, WC, sušilnik za lase, klimatsko napravo, sef, telefon, TV, hladilnik in balkon. Vile so opremljene enako, le da imajo dnevni prostor, kuhinjski kotiček, tri spalnice, tri kopalnice in teraso.
Prehrana: Ameriški bife zajtrk, bife kosilo in bife večerja.
Datumi 30.4.2017 - 31.5.2017 , 1.9.2017 - 31.10.2017 1.6.2017 - 31.8.2017 Zasedeno
Število dni 7 3 7 3
A – Renault Symbol A/C, A - Chevrolet Aveo A/C, A - Fiat punto A/C 210 105 280 135
Cena vključuje najem avtomobila izbrane kategorije, neomejeno število kilometrov, prometni davek, zavarovanje proti kraji, zavarovanje CDW, stroške dostave in vračila vozila od/do letovišča. Cena ne vključuje goriva in otroškega sedeža. Starostna omejitev: najmanj 21 let.Zahtevan je bianco slip veljavne mednarodne kreditne kartice kot jamstvo za plačilo morebitnih dodatnih stroškov. Vozniško dovoljenje morate imeti vsaj 1 leto.


Aghir

Turistični predel na jugovzhodnem delu otoka s skalnato-peščenimi plažami, nekaj trgovinicami s turističnimi spominki, minimarketi ter solidno avtobusno povezavo do glavnega mesta Houmt Souk, ki se nahaja le 8 km stran.

Cene vključujejo: asistenco na letališčih (Ljubljana, Maribor), letalski prevoz, prevoz prtljage, predstavnika, prevoz od/do letališča, nastanitev z izbrano storitvijo, pijačo dobrodošlice in nezgodno zavarovanje. Možnost neobveznega doplačila za zdravstveno zavarovanje samo 1 € na osebo na teden in zavarovanja rizika odpovedi samo 2,96 %.

Želite biti informirani o aktualnih novostih in ekskluzivnih akcijah?
Spremljajte nas
tudi na Facebooku