Midoun

Celotna ponudba
Zbirnik
Kam na Mediteran 2017
Legenda
a555

Djerba

Hotel YADIS DJERBA

Kraj: Midoun

Official cat.: *****

Podrobne informacije: www.yadis.com

Hotelski kompleks, zgrajen v tradicionalnem otoškem slogu, se razprostira ob prelepi peščeni plaži Sidi Mahrez.


Classique

Lega: Hotelski kompleks, zgrajen v tradicionalnem otoškem slogu, se razprostira ob prelepi peščeni plaži Sidi Mahrez. Od golf igrišča ga loči le cesta, do najbližjega mesteca Midoun pa je 6 km.
Ponudba: Prostran hotel s 330 sobami in suitami ima sprejemno dvorano z recepcijo in brezplačnim WiFi-jem, dve dvigali, frizerski salon, več konferenčnih dvoran, bankomat, galerijo, glavno restavracijo, dve à la carte restavraciji, pool-snack bar, beach-snack bar, piano bar, kavarno v mavrskem stilu, bazen, otroški bazen in spa center.
All inclusive: Zajtrk, kosilo in večerja. Popoldanski prigrizki, kava in čaj. Ob predhodni rezervaciji, enkrat v času bivanja, možnost večerje v à la carte restavraciji. Lokalne alkoholne in brezalkoholne pijače. Fitnes, nogomet, odbojka, vaterpolo, lokostrelstvo, vodna gimnastika, stretching. Brezplačni ležalniki in senčniki ob bazenu in na plaži. Brezplačne kopalne brisače. Občasna dnevna in večerna animacija.
Nastanitev: Vse sobe imajo kopalnico s kadjo ali tušem, sušilnik za lase, ločen WC, klimatsko napravo, sef, telefon, TV, hladilnik in balkon. Ambassador Suite so opremljene enako, le da so precej prostornejše, saj imajo dnevni prostor in ločeno spalnico.
Prehrana: Ameriški bife zajtrk, bife kosilo in bife večerja.
Datumi 30.4.2017 - 31.5.2017 , 1.9.2017 - 31.10.2017 1.6.2017 - 31.8.2017 Zasedeno
Število dni 7 3 7 3
A – Renault Symbol A/C, A - Chevrolet Aveo A/C, A - Fiat punto A/C 210 105 280 135
Cena vključuje najem avtomobila izbrane kategorije, neomejeno število kilometrov, prometni davek, zavarovanje proti kraji, zavarovanje CDW, stroške dostave in vračila vozila od/do letovišča. Cena ne vključuje goriva in otroškega sedeža. Starostna omejitev: najmanj 21 let.Zahtevan je bianco slip veljavne mednarodne kreditne kartice kot jamstvo za plačilo morebitnih dodatnih stroškov. Vozniško dovoljenje morate imeti vsaj 1 leto.


Midoun

Drugo največje mesto na otoku Djerba je v notranjosti ter blizu turističnega območja in večine hotelov. Ni več tako majhno in tradicionalno kot včasih, pa vendar ponuja obiskovalcem vse, kar je potrebno za turistični kraj. V zanimivi ponudbi mesta je polno trgovinic s turističnimi spominki, pa tudi pošta, banke, lekarne, slaščičarne, dobro založen butik s čevlji in ne nazadnje petkova tržnica. Vsak teden je tam sejem oziroma libijska tržnica, tako da mesto en dan v tednu oživi v tradicionalnem utripu trgovanja. Blizu mesta sta tudi velik stadion in novozgrajena univerza za turizem, kamor hodi veliko mladih iz južne Tunizije. Kraj je od letališča oddaljen 18 km.

Cene vključujejo: asistenco na letališčih (Ljubljana, Maribor), letalski prevoz, prevoz prtljage, predstavnika, prevoz od/do letališča, nastanitev z izbrano storitvijo, pijačo dobrodošlice in nezgodno zavarovanje. Možnost neobveznega doplačila za zdravstveno zavarovanje samo 1 € na osebo na teden in zavarovanja rizika odpovedi samo 2,96 %.

Želite biti informirani o aktualnih novostih in ekskluzivnih akcijah?
Spremljajte nas
tudi na Facebooku