Ios

Celotna ponudba
Zbirnik
Kam na Mediteran 2018
Legenda
Poseidon1

Ios

Hotel POSEIDON

Official cat.: ***

Podrobne informacije: www.poseidonhotelios.gr

Prijeten, družinsko voden hotel z zelo gostoljubnim osebjem se nahaja v mestu Ios na vzpetini s pogledom na pristanišče. Do prve plaže je 300 m, do starega mestnega jedra Chora, znanega po svojem burnem nočnem življenju, pa 2 km. Od pristanišča Ios je hotel oddaljen le 50 m.


Nostalgie

Lega: Prijeten, družinsko voden hotel z zelo gostoljubnim osebjem se nahaja v mestu Ios na vzpetini s pogledom na pristanišče. Do prve plaže je 300 m, do starega mestnega jedra Chora, znanega po svojem burnem nočnem življenju, pa 2 km. Od pristanišča Ios je hotel oddaljen le 50 m.
Ponudba: Majhen hotel z vsega 30 sobami ponuja svojim gostom sprejemno dvorano z recepcijo z najemniškimi sefi, brezplačni WiFi, TV-sobo, igralno sobo z namiznim nogometom in biljardom, zajtrkovalnico, pool-snack bar, bazen in teraso za sončenje s senčniki in ležalniki.
Nastanitev: Vse sobe imajo kopalnico s tušem, WC, sušilnik za lase, telefon, TV, brezplačen WiFi, samostojno nastavljivo klimatsko napravo, hladilnik ter balkon ali teraso.
Prehrana: Kontinentalni bife zajtrk.
Ios

Ios – med spokojno tišino in divjo zabavo

Otok Ios na jugovzhodnem delu Kikladov je eden od najlepših otokov v Egejskem morju. Preprostost in pristnost sta glavni značilnosti otoka, ki ju dopolnjujeta še poštenost in lepota. Otok združuje tradicionalni način življenja in egejsko arhitekturo z živahnim nočnim življenjem in številnimi čudovitimi plažami. Poletne počitnice na otoku Ios so svojevrstno doživetje, prežeto z zgodovino, tradicijo in kulinariko, polno zabave in neskončnih ur sprostitve v tišini pod mediteranskim soncem na številnih nedotaknjenih plažah. Topla dobrodošlica, ki jo otok ponudi vsakemu obiskovalcu, in doživetje sta razloga, ki vas ob slovesu navdata z upanjem na ponovno vrnitev.

Dostop: Povezava s Santorinija je 1 do 2-krat dnevno (odvisno od tipa plovila plovba traja od 45 minut pa do 1,5 ure) in z Mikonosa 1 do 2-krat dnevno (odvisno od tipa plovila plovba traja od 1,5 ure do 4 ure). 

Cene vključujejo: izbrano nastanitev, letalski prevoz, letališko in varnostno pristojbino, asistenco na letališčih (Ljubljana, Maribor), predstavnika na matični destinaciji, vse potrebne transferje, ladijski prevoz, morebitno nadomestno nastanitev, nezgodno zavarovanje ter stroške organizacije in prodaje. Obvezno doplačilo za turistično takso na licu mesta. Možnost neobveznega doplačila za zdravstveno zavarovanje samo 1 € na osebo na teden in zavarovanja rizika odpovedi samo 2,96 %.

Želite biti informirani o aktualnih novostih in ekskluzivnih akcijah?
Spremljajte nas
tudi na Facebooku