Ios

Celotna ponudba
Zbirnik
Kam na Mediteran 2017
Legenda
Poseidon3

Ios

Hotel POSEIDON

Official cat.: **

Podrobne informacije: www.poseidonhotelios.gr

Prijeten, družinsko voden hotel z zelo gostoljubnim osebjem se nahaja v mestu Ios na vzpetini s pogledom na pristanišče. Do prve plaže je 300 m, do starega mestnega jedra Chora, znanega po svojem burnem nočnem življenju, pa 2 km. Od pristanišča Ios je hotel oddaljen le 50 m.


Nostalgie

Lega: Prijeten, družinsko voden hotel z zelo gostoljubnim osebjem se nahaja v mestu Ios na vzpetini s pogledom na pristanišče. Do prve plaže je 300 m, do starega mestnega jedra Chora, znanega po svojem burnem nočnem življenju, pa 2 km. Od pristanišča Ios je hotel oddaljen le 50 m.
Ponudba: Majhen hotel z vsega 30 sobami ponuja svojim gostom sprejemno dvorano z recepcijo z najemniškimi sefi, brezplačni WiFi, TV-sobo, igralno sobo z namiznim nogometom in biljardom, zajtrkovalnico, pool-snack bar, bazen in teraso za sončenje s senčniki in ležalniki.
Nastanitev: Vse sobe imajo kopalnico s tušem, WC, sušilnik za lase, telefon, TV, samostojno nastavljivo klimatsko napravo, hladilnik ter balkon ali teraso.
Prehrana: Kontinentalni bife zajtrk.


Dostop: Povezava s Santorinija je 1 do 2-krat dnevno (odvisno od tipa plovila plovba traja od 45 minut pa do 1,5 ure) in z Mikonosa 1 do 2-krat dnevno (odvisno od tipa plovila plovba traja od 1,5 ure do 4 ure).
Ios

IOS – med spokojno tišino in divjo zabavo

Otok Ios na jugovzhodnem delu Kikladov je eden od najlepših otokov v Egejskem morju. Preprostost in pristnost sta glavni značilnosti otoka, ki ju dopolnjujeta še poštenost in lepota. Otok združuje tradicionalni način življenja in egejsko arhitekturo z živahnim nočnim življenjem in številnimi čudovitimi plažami. Poletne počitnice na otoku Ios so svojevrstno doživetje, prežeto z zgodovino, tradicijo in kulinariko, polno zabave in neskončnih ur sprostitve v tišini pod mediteranskim soncem na številnih nedotaknjenih plažah. Topla dobrodošlica, ki jo otok ponudi vsakemu obiskovalcu, in doživetje sta razloga, ki vas ob slovesu navdata z upanjem na ponovno vrnitev. 

Dostop: Povezava s Santorinija je 1 do 2-krat dnevno (odvisno od tipa plovila plovba traja od 45 minut pa do 1,5 ure) in z Mikonosa 1 do 2-krat dnevno (odvisno od tipa plovila plovba traja od 1,5 ure do 4 ure). 

Cene vključujejo: asistenco na letališču, letalski prevoz, letališke in varnostne pristojbine, Intelektinega predstavnika na matični destinaciji, vse potrebne avtobusne prevoze, ladijski prevoz, nastanitev, pijačo dobrodošlice, nezgodno zavarovanje, zdravstveno zavarovanje z medicinsko asistenco ter vse stroške organizacije morebitnih nadomestnih nastanitev in dodatnih avtobusnih prevozov v primeru spremembe oz. odpovedi ladijskih povezav.

Želite biti informirani o aktualnih novostih in ekskluzivnih akcijah?
Spremljajte nas
tudi na Facebooku