Koufonisia

Celotna ponudba
Zbirnik
Kam na Mediteran 2017
Legenda
KOUFONISIA

Koufonisia

Hotel KOUFONISIA

Official cat.: ****

Edini 4* hotel na otoku, zgrajen v obliki amfiteatra z razgledom na vrt, bazen in morje, se nahaja 100 m od peščene plaže ter 150 m do pristanišča, kjer se nahajajo številne taverne, trgovinice, lekarna in pošta.


Nostalgie

Lega: Edini 4* hotel na otoku, zgrajen v obliki amfiteatra z razgledom na vrt, bazen in morje, se nahaja 100 m od peščene plaže ter 150 m do pristanišča, kjer se nahajajo številne taverne, trgovinice, lekarna in pošta.
Ponudba: Hotel s 55 enotami, svojim gostom nudi sprejemni prostor z WiFi-jem, sefi, TV-kotičkom, shrambo za športno opremo, samopostrežno in a la carte restavracijo, žar kotiček, pool bar, bazen s teraso z brezplačnimi ležalniki in senčniki ter parkirišče. Možnost brezplačne izposoje kopalnih brisač. Proti doplačilu možnost uporabe spa centra z različnimi masažami in lepotilnimi tretmaji.
Nastanitev: Elegantno opremljene sobe imajo kopalnico s tušem ali kadjo, WC, sušilnik za lase, TV, WiFi, telefon, hladilnik, balkon ali teraso. Možnost najema samostojno nastavljive klimatske naprave. Družinske sobe so opremljene enako le, da so prostornejše. Suite so opremljene enako kot standardne sobe, vendar jih sestavljata dve sobi in imajo pogled na morje.
Prehrana: Ameriški bife zajtrk.
Koufonisia

Grčija je eden najbolj priljubljenih počitniških krajev že desetletja. Vsako poletje privabi ogromno turistov iz vseh koncev sveta. Vroči sončni žarki, ozke vijugaste uličice, številne legende, zgodovinski ostanki, bele kapelice z modrimi kupolami, samotni ali živahni zalivčki, umirjene vasice, sirtaki, grška solata in ouzo, domačini, iz katerih žari iskrena gostoljubnost, ter številne plaže, velike, majhne, obljudene, samotne ali romantične – vse to in še mnogo več se vam bo po obisku Grčije za vedno vtisnilo v vaše srce in bo razlog za željo po skorajšnji vrnitvi.

Nepopisna lepota raznolikih otokov vas bo popolnoma prevzela. Nekateri so turistično še nerazviti s popolnoma avtentičnim grškim življenjem, drugi so turistično že bolj razviti, a kljub temu so domačini ohranili domačnost, pristnost in gostoljubnost, po kateri so znani po vsem svetu.

Otoki imajo nekatere skupne vezi in podobnosti, a so vendar so med seboj popolnoma drugačni. Še posebej vas bodo navdušili:

- Lefkas, otok božanske lepote;
- Meganissi, čaroben otoček Ionskega morja;
- Rodos, otok sonca in svobode;
- Simi, nedotaknjen duh preteklosti;
- Samos, otok znanosti in ljubezni;
- Patmos, Egejski Jeruzalem;
- Ikarija, otok neokrnjenega morja in termalnih vrelcev;
- Kos, otok radosti in življenja;
- Kalimnos, raj za plezalce in potapljače;
- Hios, otok brezskrbnosti in lagodja;
- Karpatos, otok, ki osvoji vaše srce;
- Kefalonija, otok najlepših plaž v Evropi;
- Itaka, Odisejeva domovina;
- Lezbos, otok s čudežno energijo;
- Skiatos, zeleni dragulj Severnih Sporadov;
- Skopelos,  mir in spokojnost zelenega otoka;
- Alonissos, otok miru in lepote;
- Mikonos, počitniška prestolnica svetovnega jet-seta;
- Santorini, sodobni vhod v nebesa;
- Naxos, otok gurmanskih užitkov;
- Paros, otok najlepših plaž v Kikladih;
- Milos, očarljiv otok čudovitih barv;
- Tilos, otok neokrnjene tišine;
- Atene; Grška prestolnica in zibelka zahodne civilizacije
- Peloponez, srce antične Grčije


Grčija ponuja nekaj nepopisnega in edinstvenega – le odločiti se morate, da jo doživite v vsej pestrosti in lepoti. Ne odlašajte - prepustite se čarom skrivnostne Grčije!


Cene vključujejo: varnostne pristojbine, Intelektinega predstavnika na matični destinaciji, vse potrebne avtobusne prevoze, ladijski prevoz, nastanitev, pijačo dobrodošlice, nezgodno zavarovanje, ter vse stroške organizacije morebitnih nadomestnih nastanitev in dodatnih avtobusnih prevozov v primeru spremembe oz. odpovedi ladijskih povezav.

Želite biti informirani o aktualnih novostih in ekskluzivnih akcijah?
Spremljajte nas
tudi na Facebooku