Koufonisia

Celotna ponudba
Zbirnik
Kam na Mediteran 2018
Legenda
Koufonisia 11

Koufonisia

Hotel KOUFONISIA

Official cat.: ****

Edini 4* hotel na otoku, zgrajen v obliki amfiteatra z razgledom na vrt, bazen in morje, se nahaja 100 m od peščene plaže ter 150 m do pristanišča, kjer se nahajajo številne taverne, trgovinice, lekarna in pošta.


Nostalgie

Lega: Edini 4* hotel na otoku, zgrajen v obliki amfiteatra z razgledom na vrt, bazen in morje, se nahaja 100 m od peščene plaže ter 150 m do pristanišča, kjer se nahajajo številne taverne, trgovinice, lekarna in pošta.
Ponudba: Hotel s 55 enotami, svojim gostom nudi sprejemni prostor z WiFi-jem, sefi, TV-kotičkom, shrambo za športno opremo, samopostrežno in a la carte restavracijo, žar kotiček, pool bar, bazen s teraso z brezplačnimi ležalniki in senčniki ter parkirišče. Možnost brezplačne izposoje kopalnih brisač. Proti doplačilu možnost uporabe spa centra z različnimi masažami in lepotilnimi tretmaji.
Nastanitev: Elegantno opremljene sobe imajo kopalnico s tušem ali kadjo, WC, sušilnik za lase, TV, WiFi, telefon, hladilnik, balkon ali teraso. Možnost najema samostojno nastavljive klimatske naprave. Družinske sobe so opremljene enako le, da so prostornejše. Suite so opremljene enako kot standardne sobe, vendar jih sestavljata dve sobi in imajo pogled na morje.
Prehrana: Ameriški bife zajtrk.
Koufonisia

Koufonisia – skriti otok Grčije
Discovered by Intelekta in 2016

Koufonisia je ena najbolje ohranjenih skrivnosti v Kikladih, zaradi svoje oddaljenosti od Aten ter bližine bolj poznanih in turističnih otokov, kot so Mikonos, Santorini in Naxos.
Sestavljata jo dva manjša otočka, Kato Koufonisi in Pano Koufonisi, od katerih je le slednji poseljen. Ob prihodu v pristanišče in glavno mestece Hora, vas pozdravi pogled na tradicionalno modro bele hišice ter mlin na veter.
Otok se ponaša s čudovitimi, večinoma peščenimi plažami, kristalno čistim morjem in neizmerno spokojnostjo, saj se tu nahaja le nekaj avtomobilov. Zaradi majhnosti in ploščatosti otoka, so vsi kotički otoka in vse plaže, lahko dostopne s kolesom ali peš. Ena najlepših peščenih plaž na otoku, plaža Pori se nahaja 1,6 km iz Hore in se razprostira na več kot 500 m. Zaradi neokrnjenosti otoka, večina plaž ni opremljenih s senčniki in ležalniki. Na otoku se nahajajo številne jame v katerih, so se pred pirati skrivali domačini ter po katerih je otok dobil svoje ime.
Na Koufonisii pa ne boste uživali le v čudovitih plažah in naravi, ampak tudi v izvrstni kulinariki v eni izmed lokalnih tavernic v Hori, katere ponujajo odlične domače specialitete, s pogledom na številne ribiške barčice in modro morje, vse to začinjeno z značilno grško gostoljubnostjo.
Otok je primeren za vse, ki si želite mirne počitnice in čudovito naravo.

Dostop: Povezava s Santorinija je 1-krat dnevno (odvisno od tipa plovila plovba traja od 2 ur pa do 4 ur).


Cene vključujejo: izbrano nastanitev, letalski prevoz, letališko in varnostno pristojbino, asistenco na letališčih (Ljubljana, Maribor), predstavnika na matični destinaciji, vse potrebne transferje, ladijski prevoz, morebitno nadomestno nastanitev, nezgodno zavarovanje ter stroške organizacije in prodaje. Možnost neobveznega doplačila za zdravstveno zavarovanje samo 1 € na osebo na teden in zavarovanja rizika odpovedi samo 2,96 %.

Želite biti informirani o aktualnih novostih in ekskluzivnih akcijah?
Spremljajte nas
tudi na Facebooku