Milos

Celotna ponudba
Zbirnik
Kam na Mediteran 2017
Legenda
2876132 76 b

Milos

Hotel AEOLIS

Official cat.: **

Podrobne informacije: www.hotel-aeolis.com

Hotel Aeolis se nahaja v eni izmed najbolj slikovitih, tradicionalnih in neokrnjenih grških vasi, Adamas, le nekaj korakov stran od glavnega vaškega trga in le 250 m od pristanišča, ki otok povezuje s svetom.


Nostalgie

Lega: Hotel Aeolis se nahaja v eni izmed najbolj slikovitih, tradicionalnih in neokrnjenih grških vasi, Adamas, le nekaj korakov stran od glavnega vaškega trga in le 250 m od pristanišča, ki otok povezuje s svetom. Nahaja se na mirni lokaciji in v neposredni bližini krasnih črnih peščenih plaž vulkanskega izvora. Od pristanišča Adamas je hotel oddaljen le 800 m.
Ponudba: Družinski hotel, zgrajen leta 2001, ima sprejemno dvorano s TV- kotičkom in recepcijo z najemniškimi sefi, zajtrkovalnico, brezplačen WiFi, lep vrt in parkirišče. 
Nastanitev: Sobe, opremljene v tradicionalnem kikladskem stilu, imajo kopalnico s tušem, WC, sušilnik za lase, sobne copate, telefon, samostojno nastavljivo klimatsko napravo, TV, brezplačen WiFi, kuhalnik za kavo ali čaj in balkon ali teraso.
Prehrana: Obogaten kontinentalni zajtrk, ki ga bodo postregli.

Dostop: Povezava s Santorinija je 1 do 2-krat dnevno (odvisno od tipa plovila plovba traja od 2 ur pa do 5 ur) in z Mikonosa 1-krat dnevno (plovba traja 5 ur). 
Milos

Milos je najbolj izviren in edinstven otok v Kikladih. Njegova izvirnost in lepota sta posledica tega, da je Milos vulkanski otok, podobno kot Santorini. Prav zaradi tega na otoku najdemo kamenje in kamnine neverjetnih oblik in barv ter številne jame. Z izletniškim čolnom se lahko iz mesta Adamas popeljete do srhljive mesečeve krajine oz. bele krajine plovca v Sarakiniku, pa do magmatskih tvorb, ki so znane kot orgle iz Garonisije ter do žvepleno modre vode v Papafragkasu. V okolici otoka se nahaja veliko termalnih vrelcev.

Milos je s svojim mirnim vzdušjem, čudovito barvo morja, rahlim vetrcem in čudovitim sončnim zahodom kraj za prijeten dopust. Smaragdno zelena in modra barva morja se prepleta z zeleno, rdečo in vijolično ter belo in roza barvo skal. Na nekaterih delih vzhodne strani otoka lahko na enem mestu vidimo spekter vseh teh barv. 
  
Otok ponuja zelo različne plaže, ki nam ob obisku pustijo poseben vtis. Plaže imajo lahko bel pesek, črn pesek ter različne kamne in manjše školjke.

Dostop: Povezava s Santorinija je 1 do 2-krat dnevno (odvisno od tipa plovila plovba traja od 2 ur pa do 5 ur) in z Mikonosa 1-krat dnevno (plovba traja 5 ur). 

Cene vključujejo: varnostne pristojbine, Intelektinega predstavnika na matični destinaciji, vse potrebne avtobusne prevoze, ladijski prevoz, nastanitev, pijačo dobrodošlice, nezgodno zavarovanje, ter vse stroške organizacije morebitnih nadomestnih nastanitev in dodatnih avtobusnih prevozov v primeru spremembe oz. odpovedi ladijskih povezav.

Želite biti informirani o aktualnih novostih in ekskluzivnih akcijah?
Spremljajte nas
tudi na Facebooku