Paros

Celotna ponudba
Zbirnik
Kam na Mediteran 2017
Legenda
ERI5 POOL

Paros

Hotel ERI

Official cat.: ***

Podrobne informacije: www.erihotel.gr

Hotel Eri je prav gotovo eden izmed hotelov z najboljšo lego na otoku Paros. Nahaja se le 800 m od središča glavnega mesta Parikia, kjer je tudi pristanišče.


Nostalgie

Lega: Hotel Eri je prav gotovo eden izmed hotelov z najboljšo lego na otoku Paros. Nahaja se le 800 m od središča glavnega mesta Parikia, kjer je tudi pristanišče. V samem centru mesta je mnogo trgovinic, lokalov, tavern in restavracij, kjer se boste lahko naužili pristne Grčije. V bližini hotela je tudi veliko plaž, najbližja je oddaljena le 300 m. Od pristanišča Parikia je hotel oddaljen le 3 km.
Ponudba: Družinsko voden hotel ima čudovito sprejemno dvorano s kaminom in recepcijo, brezplačen WiFi, prekrasen palmin vrt, ki objema zunanji bazen s teraso za sončenje s senčniki in ležalniki. Na voljo so še restavracija, bar, pool bar, TV-soba, internetni kotiček, konferenčna dvorana, menjalnica, pralnica ter parkirišče. Za športne navdušence je na voljo igrišče za odbojko na mivki.
Nastanitev: Vseh 43 sob v hotelu ima kopalnico s tušem, WC, sušilnik za lase, telefon, samostojno nastavljivo klimatsko napravo, TV, brezplačen WiFi, sef, hladilnik in balkon ali teraso s čudovitim pogledom na morje.
Prehrana: Obogaten kontinentalni zajtrk. 
Paros

PAROS – otok najlepših plaž v Kikladih

Grški otok Paros je tretji največji otok v Kikladih. Ob obisku otoka takoj opazite prečudovito modro nebo, ki se poigrava z bleščečo belo svetlobo. Značilne grške hišice v stilu kikladskih otokov vas ob vsakokratnem obisku potegnejo vase. Na otoku se je ohranilo veliko tradicionalnih belih hiš z modrimi okni in vrati, na katerih se z balkonov bohotijo nageljni in bazilika.
Življenje na otoku ima sproščen in brezskrben ritem, kar lahko občutite ob obisku in raziskovanju otoka, pogled na čudovito pokrajino pa pričara zelo romantično vzdušje.
Obala otoka je večinoma strma in skalnata, vendar lahko kljub temu na otoku najdete čudovite peščene plaže za kopanje. Nekatere ponujajo pestro dogajanje, lahko pa si poiščete samotne plaže in se tam predate kopanju v kristalno čistem morju. Raj za srferje sta peščeni plaži Hrisi Akti (Golden beach) in Tserdakia (New Golden beach). Živahnejša kraja na otoku sta Naoussa in Pirakija, kjer se zvečer lahko zlijete in družite s tistimi, ki uživajo in se zabavajo pozno v noč.
Otok je primeren za vse: tako za tiste, ki si želijo mirnih počitnic, za tiste, ki ljubijo aktivne počitnice, in ne nazadnje za tiste, ki se želijo tudi zabavati. Ko boste enkrat obiskali otok Paros, se boste tja zagotovo želeli še vrniti.

Dostop: Povezava s Santorinija je 2 do 3-krat dnevno (odvisno od tipa plovila plovba traja od 2 ure pa do 4 ur) in z Mikonosa 2 do 4-krat dnevno (odvisno od tipa plovila plovba traja od 45 minut do 3,5 ure). 

Cene vključujejo: varnostne pristojbine, Intelektinega predstavnika na matični destinaciji, vse potrebne avtobusne prevoze, ladijski prevoz, nastanitev, pijačo dobrodošlice, nezgodno zavarovanje, ter vse stroške organizacije morebitnih nadomestnih nastanitev in dodatnih avtobusnih prevozov v primeru spremembe oz. odpovedi ladijskih povezav.

Želite biti informirani o aktualnih novostih in ekskluzivnih akcijah?
Spremljajte nas
tudi na Facebooku