Paros

Celotna ponudba
Zbirnik
Kam na Mediteran 2018
Legenda
naoussa26 page0001 orig

Paros

Hotel ZEFI

Official cat.: **

Podrobne informacije: www.zefi-hotel.com

Hotel se nahaja v majhni tradicionalni vasici Naoussa in je le 300 m oddaljen od središča vasice z mnogimi trgovinicami, lokali, restavracijami in tavernami. Obkrožen je z bližnjimi plažami Agioi Anargyroi, Piperi, Monastiri, Lageri, Santa Maria in kozmopolitansko plažo Kolymbithres. Tako je idealno izhodišče za pohajkovanje po otoku in odkrivanje najlepših plaž v Kikladih. Od pristanišča Parikia je hotel oddaljen 10 km.


Nostalgie

Lega: Hotel se nahaja v majhni tradicionalni vasici Naoussa in je le 300 m oddaljen od središča vasice z mnogimi trgovinicami, lokali, restavracijami in tavernami. Obkrožen je z bližnjimi plažami Agioi Anargyroi, Piperi, Monastiri, Lageri, Santa Maria in kozmopolitansko plažo Kolymbithres. Tako je idealno izhodišče za pohajkovanje po otoku in odkrivanje najlepših plaž v Kikladih. Od pristanišča Parikia je hotel oddaljen 10 km.
Ponudba: Hotel v otoškem stilu ima recepcijo z brezplačnim WiFi-jem, zajtrkovalnico, restavracijo, pool bar, zunanji bazen s teraso za sončenje s senčniki in ležalniki ter parkirišče.
Nastanitev: Slikovite in prijetno opremljene sobe imajo kopalnico s kadjo ali tušem, WC, sušilnik za lase, klimatsko napravo, WiFi, TV ter hladilnik. Junior suite so opremljene enako, le da imajo dodatno še balkon. Možnost najema sefa.
Prehrana: Obogaten kontinentalni bife zajtrk.

Dostop: Povezava s Santorinija je 2 do 3-krat dnevno (odvisno od tipa plovila plovba traja od 2 ure pa do 4 ur) in z Mikonosa 2 do 4-krat dnevno (odvisno od tipa plovila plovba traja od 45 minut do 3,5 ure). 
Paros

PAROS – otok najlepših plaž v Kikladih

Grški otok Paros je tretji največji otok v Kikladih. Ob obisku otoka takoj opazite prečudovito modro nebo, ki se poigrava z bleščečo belo svetlobo. Značilne grške hišice v stilu kikladskih otokov vas ob vsakokratnem obisku potegnejo vase. Na otoku se je ohranilo veliko tradicionalnih belih hiš z modrimi okni in vrati, na katerih se z balkonov bohotijo nageljni in bazilika.
Življenje na otoku ima sproščen in brezskrben ritem, kar lahko občutite ob obisku in raziskovanju otoka, pogled na čudovito pokrajino pa pričara zelo romantično vzdušje.
Obala otoka je večinoma strma in skalnata, vendar lahko kljub temu na otoku najdete čudovite peščene plaže za kopanje. Nekatere ponujajo pestro dogajanje, lahko pa si poiščete samotne plaže in se tam predate kopanju v kristalno čistem morju. Raj za srferje sta peščeni plaži Hrisi Akti (Golden beach) in Tserdakia (New Golden beach). Živahnejša kraja na otoku sta Naoussa in Pirakija, kjer se zvečer lahko zlijete in družite s tistimi, ki uživajo in se zabavajo pozno v noč.
Otok je primeren za vse: tako za tiste, ki si želijo mirnih počitnic, za tiste, ki ljubijo aktivne počitnice, in ne nazadnje za tiste, ki se želijo tudi zabavati. Ko boste enkrat obiskali otok Paros, se boste tja zagotovo želeli še vrniti.

Dostop: Povezava s Santorinija je 2 do 3-krat dnevno (odvisno od tipa plovila plovba traja od 2 ure pa do 4 ur) in z Mikonosa 2 do 4-krat dnevno (odvisno od tipa plovila plovba traja od 45 minut do 3,5 ure). 

Cene vključujejo: izbrano nastanitev, letalski prevoz, letališko in varnostno pristojbino, asistenco na letališčih (Ljubljana, Maribor), predstavnika na matični destinaciji, vse potrebne transferje, ladijski prevoz, morebitno nadomestno nastanitev, nezgodno zavarovanje ter stroške organizacije in prodaje. Obvezno doplačilo za turistično takso na licu mesta. Možnost neobveznega doplačila za zdravstveno zavarovanje samo 1 € na osebo na teden in zavarovanja rizika odpovedi samo 2,96 %.

Želite biti informirani o aktualnih novostih in ekskluzivnih akcijah?
Spremljajte nas
tudi na Facebooku