Barbati

Celotna ponudba
Zbirnik
Kam na Mediteran 2018
Legenda
La Riviera Barbati Apartments Aerial photos  May 2

Krf

Apartmaji LA RIVIERA BARBATI

Kraj: Barbati

Official cat.: ****

Podrobne informacije: www.barbati.com

Skoraj nov kompleks apartmajev, obdan s starodavnimi oljkami se razprostira tik ob prekrasni, z belimi kamenčki posuti plaži, v vasici Barbati.


Classique

Lega: Skoraj nov kompleks apartmajev, obdan s starodavnimi oljkami se razprostira tik ob prekrasni, z belimi kamenčki posuti plaži, v vasici Barbati. Prvi supermarket je od kompleksa oddaljen le 100 m. Zaradi lege je rezervacija možna samo vključno z najemom avtomobila, ki ga prejmete in oddate na letališču.
Ponudba: Zelo priljubljeno apartmajsko naselje s 60 apartmaji različnih velikosti ponuja sprejemno pisarno, grško restavracijo, taverno, snack bar, pool bar, bazen z ločenim delom za otroke, teraso s senčniki in ležalniki, otroško igrišče, namizni tenis ter parkirišče.
Nastanitev: Studii imajo kopalnico s kadjo ali tušem, WC, sušilnik za lase, sef, samostojno nastavljivo klimatsko napravo, TV, DVD player, brezplačni WiFi, likalnik, likalno desko, kuhinjski kotiček z električno pečico, aparatom za filter kavo, toasterjem, mikrovalovno pečico in teraso ali balkon. Apartmaji tipa A so enako opremljeni s tem, da imajo še ločeno spalnico. Apartmaji tipa B so prav tako enako opremljeni, s tem, da imajo še dve ločeni spalnici. Čiščenje in menjava brisač trikrat tedensko, posteljnine dvakrat tedensko.
Prehrana: Obogateni kontinentalni zajtrk, ki ga bodo postregli.

Datumi 1.4.2018 - 11.7.2018 , 13.9.2018 - 31.10.2018 12.7.2018 - 12.9.2018
Število dni 7 3 7 3
A – Hyundai i10 A/C 197 85 246 105
B – Nissan Micra A/C 203 95 246 114
C – Fiat Punto A/C 279 126 326 152
D – HyundaiAccent A/C 319 145 500 174
S – Suzuki Jeep Jimny A/C 464 235 500 254
H – Fiat Doblo A/C 464 235 500 254
Cena vključuje najem avtomobila izbrane kategorije, neomejeno število kilometrov, prometni davek, zavarovanje proti kraji in požaru, zavarovanje tretje osebe, zavarovanje CDW (razen zavarovanja gum in podvozja ter vseh stroškov, ki bi nastali zaradi škode, ki jo je povzročila stranka, in sicer za najete avtomobile iz skupin A, B in C do 430 € ter za najete avtomobile iz skupin D, S in H do 750 €), zavarovanje PAI, ter stroške dostave in vračila vozila od/do letovišča oz. letališča. Cena ne vključuje goriva in otroškega sedeža (3 €/dan), dodatnega voznika (2,5 €/dan) ter parkirnih in prometnih kazni. Zahtevan je bianco slip veljavne mednarodne kreditne kartice kot jamstvo za plačilo morebitnih dodatnih stroškov. Starostna omejitev: najmanj 23 let, vozniško dovoljenje morate imeti vsaj 1 leto.


Barbati

BARBATI
Vasica Barbati se nahaja ob hribu Pantokratoras in obiskovalcu nudi prečudovit panoramski razgled na mesto Krf na desni in beneško obzidje ter majhno pristanišče v zalivu na levi, na nasprotni strani pa na Albanijo in kontinentalno Grčijo. Vasica ima lepo plažo z belimi kamni, ki pa se nadaljuje naprej v številne manjše zalivčke s kristalno čistim morjem. Barbati je zaznamovan tako s hribovito pokrajino kot tudi morjem. Nasploh bolj miren kraj se je zaradi tega razvijal na dveh različnih območjih. Zgornji je bolj razgiban in ponuja številne bare, restavracije in trgovine. Spodnji, priobalni del, je še mirnejši in odličen za sprehode po ozkih kamnitih uličicah. Letališče je oddaljeno 19 km.

Cene vključujejo: izbrano nastanitev, letalski prevoz, letališko in varnostno pristojbino, asistenco na letališčih (Ljubljana, Maribor), predstavnika, nezgodno zavarovanje ter stroške organizacije in prodaje. Možnost neobveznega doplačila za zdravstveno zavarovanje samo 1 € na osebo na teden in zavarovanja rizika odpovedi samo 2,96 %.

Želite biti informirani o aktualnih novostih in ekskluzivnih akcijah?
Spremljajte nas
tudi na Facebooku