Pelekas

Celotna ponudba
Zbirnik
Kam na Mediteran 2018
Legenda
water play pool (11)

Krf

Hotel MAYOR CAPO DI CORFU

Kraj: Pelekas

Official cat.: ****

Podrobne informacije: www.mayorcapodicorfu.com/ en

Eden izmed najbolj priljubljenih hotelskih kompleksov na otoku se razprostira v prekrasnem zelenem vrtu tik ob prelepi peščeni plaži.


Classique

Lega: Eden izmed najbolj priljubljenih hotelskih kompleksov na otoku se razprostira v prekrasnem zelenem vrtu tik ob prelepi peščeni plaži. Do bližnjega mesteca Lefkimi je 2 km, do glavnega mesta otoka pa 40 km.
Ponudba: Hotel z 253 sobami, zgrajen v bungalovskem stilu, ima sprejemni prostor z recepcijo, kjer lahko najamete tudi prenosnik, brezplačen WiFi, sobo za prtljago, minimarket, glavno restavracijo Arete, à la carte restavracijo Il Pirata, lobby bar Thea, pool bar Amos, beach bar Il Pirata, dva bazena, otroški bazen z nekaj tobogani in drčami, otroško igrišče, miniklub za otroke od 4. do 12. leta in več teras za sončenje. Brezplačne kopalne brisače. Brezplačni senčniki in ležalniki ob bazenih in na plaži. Za rekreacijo in sprostitev so gostom na voljo fitnes, odbojka na mivki, tenis in namizni tenis, za doplačilo pa še biljard, fish spa in razne masaže.
All inclusive: Zajtrk, kosilo in večerja. Razni prigrizki od 16. do 18. ure. Točeno pivo, domače vino, osvežilne brezalkoholne pijače, voda, čaj in filter kava med kosilom in večerjo. Točeno pivo, domače vino, likerji, osvežilne brezalkoholne pijače, voda, brandy, žganje, viski, gin, vodka, rum, tekila, alkoholni in brezalkoholni koktajli, čaj, kava in sladoled od 10. do 23. ure.
Nastanitev: Vse standardne sobe imajo kopalnico s tušem, WC, sušilnik za lase, samostojno nastavljivo klimatsko napravo, najemniški sef, telefon, TV, brezplačni WiFi, DVD-predvajalnik, mini hladilnik, kuhalnik za kavo ali čaj in balkon ali teraso. Družinske sobe so opremljene enako, le da imajo v medetaži še spalni prostor, ki je ločen z internimi stopnicami. Družinske suite so prav tako enako opremljene, le da imajo dva, z vrati ločena, prostora in dve kopalnici ter včasih v medetaži še dodatni spalni prostor, ki je ločen z internimi stopnicami.
Prehrana: Ameriški bife zajtrk, bife kosilo in večerja.


Datumi 1.4.2018 - 11.7.2018 , 13.9.2018 - 31.10.2018 12.7.2018 - 12.9.2018
Število dni 7 3 7 3
A – Hyundai i10 A/C 197 85 246 105
B – Nissan Micra A/C 203 95 246 114
C – Fiat Punto A/C 279 126 326 152
D – HyundaiAccent A/C 319 145 500 174
S – Suzuki Jeep Jimny A/C 464 235 500 254
H – Fiat Doblo A/C 464 235 500 254
Cena vključuje najem avtomobila izbrane kategorije, neomejeno število kilometrov, prometni davek, zavarovanje proti kraji in požaru, zavarovanje tretje osebe, zavarovanje CDW (razen zavarovanja gum in podvozja ter vseh stroškov, ki bi nastali zaradi škode, ki jo je povzročila stranka, in sicer za najete avtomobile iz skupin A, B in C do 430 € ter za najete avtomobile iz skupin D, S in H do 750 €), zavarovanje PAI, ter stroške dostave in vračila vozila od/do letovišča oz. letališča. Cena ne vključuje goriva in otroškega sedeža (3 €/dan), dodatnega voznika (2,5 €/dan) ter parkirnih in prometnih kazni. Zahtevan je bianco slip veljavne mednarodne kreditne kartice kot jamstvo za plačilo morebitnih dodatnih stroškov. Starostna omejitev: najmanj 23 let, vozniško dovoljenje morate imeti vsaj 1 leto.


Pelekas

PELEKAS
Slikovita vasica leži v osrednjem delu otoka na 272 m visokem skalnatem hribu, ki slovi kot najboljša točka na otoku za opazovanje prekrasnih sončnih zahodov. Pelekas je poln življenja, saj lahko v njem najdemo precej odličnih tavern, barov, restavracij in trgovin. Največji ponos vasice pa je vsekakor istoimenska, z zlatorumenim peskom posuta, plaža, ki se razprostira pod vznožjem hriba in slovi kot ena izmed najlepših na zahodni obali otoka. Vasica je od letališča oddaljena le 12 km.

Cene vključujejo: izbrano nastanitev, letalski prevoz, letališko in varnostno pristojbino, asistenco na letališčih (Ljubljana, Maribor), predstavnika, prevoz od/do letališča, nezgodno zavarovanje ter stroške organizacije in prodaje. Možnost neobveznega doplačila za zdravstveno zavarovanje samo 1 € na osebo na teden in zavarovanja rizika odpovedi samo 2,96 %.

Želite biti informirani o aktualnih novostih in ekskluzivnih akcijah?
Spremljajte nas
tudi na Facebooku