Molyvos - Eftalou

Celotna ponudba
Zbirnik
Kam na Mediteran 2018
Legenda
Untitled 19

Lezbos

Aparthotel PANSELINOS

Kraj: Molyvos - Eftalou

Official cat.: ***

Podrobne informacije: www.panselinoshotel.gr

Lepo zasnovan kompleks v prijetnem in mirnem okolju Eftalouja loči od obale, obdane z nižjimi skalami, le zalivska cesta. Do prve naravne prodnate plaže je 150 m, do čudovite prodnate plaže Eftalou s kristalno čisto vodo in termami pa 600 m.


Nostalgie

Lega: Lepo zasnovan kompleks v prijetnem in mirnem okolju Eftalouja loči od obale, obdane z nižjimi skalami, le zalivska cesta. Do prve naravne prodnate plaže je 150 m, do čudovite prodnate plaže Eftalou s kristalno čisto vodo in termami pa 600 m. Slikoviti Molyvos, do katerega vas večkrat dnevno prepelje brezplačen hotelski minibus, je oddaljen 2,5 km.
Ponudba: Kompleks apartmajev in studiev je sestavljen iz glavne zgradbe in sedmih stranskih stavb s po 12 bivalnimi enotami. Ima dnevni prostor z recepcijo z najemniškimi sefi, internetnim in TV-kotičkom ter brezplačnim WiFi-jem, jedilnico, bazen z morsko vodo z ločenim delom za otroke, teraso s senčniki in ležalniki, pool bar, restavracijo, namizni tenis in minimarket. V maju, juniju, septembru in oktobru za doplačilo možnost tečajev joge s svetovno znanima inštruktorjema Angelo in Victorjem (www.angela-victor.com).
Nastanitev: Studii so zelo prostorni (36 m2) in imajo kopalnico s kadjo ali tušem, WC, dnevno-spalni prostor z dvema ležiščema in možnostjo namestitve dveh dodatnih ležišč, TV, telefon, hladilnik, samostojno nastavljivo klimatsko napravo, kuhinjsko nišo s skromnim izborom posode in balkon ali teraso. Apartmaji so opremljeni enako, le da so še večji (52 m2), ker imajo še ločeno spalnico, tako da lahko sprejmejo tudi petčlansko družino. Čiščenje je šestkrat tedensko, menjava brisač in posteljnine pa trikrat tedensko.
Prehrana: Obogaten kontinentalni bife zajtrk, večerjo bodo postregli. 

Datumi 1.4.2018 - 30.6.2018 , 1.10.2018 - 31.10.2018 1.7.2018 - 30.9.2018
Število dni 7 3 7 3
A - Hyundai Atos A/C 212 100 287 125
B - Kia Picanto A/C , B - Daihatsu Coure A/C 250 114 292 132
B1 - Citroen C3 A/C , B1 - Nissan Micra A/C 255 120 312 133
C - Toyota Yaris , C - Hyundai Getz A/C 275 128 318 148
E - Hyundai Elantra A/C , E - Toyota Corolla A/C 395 190 510 242
E1 - Toyota Avensis 447 220 573 263
K - Daihatsu Terios A/C 510 224 618 268
Cena vključuje najem avtomobila izbrane kategorije, neomejeno število kilometrov, prometni davek, zavarovanje FDW, zavarovanje tretje osebe, zavarovanje proti požaru, 24-urno asistenco na cesti, stroške dostave in vračila vozila od/do letovišča oziroma letališča. Cena ne vključuje zavarovanja PAI, dodatnega voznika, goriva, parkirnih in prometnih kazni, GPS naprave (10 €/dan) in otroškega sedeža. Starostna omejitev: najmanj 21 let, vozniško dovoljenje morate imeti vsaj 1 leto. Zahtevan je bianco slip veljavne kreditne kartice kot jamstvo za plačilo morebitnih dodatnih stroškov.


Molyvos - Eftalou

Toplo sonce, lepe plaže, kristalno morje in najbolj priljubljen kraj na otoku – vse kot iz pravljice. Romantično mestece, ki lepo združuje ribiško vasico in majhen turistični kraj, zaznamujejo lične kamnite hiše z rdečimi strehami, ki se dvigujejo ob strmih ulicah in tlakovanih stopnicah vse do mogočnega grajskega obzidja. Zaradi lege otoka boste z gradu videli sosednjo državo Turčijo. Taverne v pristaniškem delu mesta ponujajo bogato izbiro morskih in drugih jedi, sladkosnedi bodo z veseljem poskusili grške tortice in druge slaščice, trgovci pred ličnimi trgovinicami pa vas pričakujejo, da pogledate keramične izdelke, nakit, oblačila …

Čeprav je mestece ohranilo svojo staro podobo, so domačini poskrbeli, da vam ne bo dolgčas, saj je za večerno zabavo na voljo kar nekaj kavarn, nočnih klubov in diskotek. Pričakujejo vas Conga’s, Bazaar, Del Mar, Pirates in drugi. Priljubljeno shajališče je tudi grajsko dvorišče, ki je v poletnih mesecih prizorišče številnih kulturnih in zabavnih prireditev, kjer se srečujejo umetniki z vsega sveta. Območje za gradom, 2 km od Molyvosa, se imenuje Efatalou. Tam boste v podeželskem okolju našli naravno obalo ter čudovite prodnate plaže s kristalno čisto vodo in vročimi termalnimi vrelci. Naselje je od letališča oddaljeno 68 km.


Cene vključujejo: izbrano nastanitev, letalski prevoz, letališko in varnostno pristojbino, asistenco na letališčih (Ljubljana, Maribor), predstavnika na matični destinaciji, vse potrebne transferje na Hiosu (Transferji na Lezbosu v lastni režiji!), ladijski prevoz, morebitno nadomestno nastanitev, nezgodno zavarovanje ter stroške organizacije in prodaje. Obvezno doplačilo za turistično takso na licu mesta. Možnost neobveznega doplačila za zdravstveno zavarovanje samo 1 € na osebo na teden in zavarovanja rizika odpovedi samo 2,96 %.

Želite biti informirani o aktualnih novostih in ekskluzivnih akcijah?
Spremljajte nas
tudi na Facebooku