Ohrid

Celotna ponudba
Zbirnik
Kam na Mediteran 2017
Legenda
0

Ohrid

Aparthotel PARK LAKESIDE

Official cat.: ****

Podrobne informacije: www.parklakesidehotel.com

Skoraj nov aparthotel višje kategorije, obdan z bujnim zelenjem in parkom, se nahaja tik ob lepi, urejeni, hotelski plaži in le 3 km od centra Ohrida.


Classique

Lega: Skoraj nov aparthotel višje kategorije, obdan z bujnim zelenjem in parkom, se nahaja tik ob lepi, urejeni, hotelski plaži in le 3 km od centra Ohrida.
Ponudba: Moderen, razkošno zgrajen aparthotel ima sprejemno dvorano z recepcijo, brezplačen WiFi, restavracijo in bar. Za doplačilo je gostom na voljo tudi bazen, veliko nogometno igrišče, teniško igrišče in namizni tenis. Brezplačni ležalniki in senčniki na plaži.
Nastanitev: Okusno opremljeni studii imajo kopalnico s tušem, WC, sušilnik za lase, samostojno nastavljivo klimatsko napravo, sef, telefon, TV, brezplačen WiFi, kuhinjsko nišo in balkon. Apartmaji so opremljeni enako, le da imajo še eno ločeno spalnico. Čiščenje vsak dan, menjava brisač trikrat tedensko in posteljnine dvakrat tedensko.
Prehrana: Ameriški bife zajtrk in bife ali postrežena večerja. Možnost zamenjave večerje za streženo kosilo.
Datumi 1.4.2017 - 31.10.2017
Število dni 7 3
B – Fiat Panda A/C 310 173
C – Fiat Grande Punto A/C 365 207
D – Citroen C3 A/C 380 229
E – Citroen C4 A/C 448 244
F – Fiat Linea A/C 475 267
H – Citroen C4 automatic A/C ipd. 555 319
L – Citroen C Crosser 4x4 780 469
Cena vključuje najem avtomobila izbrane kategorije, neomejeno število kilometrov, prometni davek, zavarovanje proti kraji, zavarovanje CDW, dodatnega voznika in stroške dostave in vračila vozila od/do letališča. Cena ne vključuje zavarovanja PAI, stroške dostave in vračila vozila od/do letovišča (11,80 € / najem), goriva in otroškega sedeža (4€ / dan). Starostna omejitev: najmanj 21 let. Zahtevan je bianco slip veljavne mednarodne kreditne kartice kot jamstvo za plačilo morebitnih dodatnih stroškov. Minimalen najem avtomobila je 3 dni. Vozniško dovoljenje morate imeti vsaj 2 leti.


Ohrid

Ohrid, mesto na severovzhodni obali Ohridskega jezera, je nedvomno najlepše makedonsko mesto, ki je že od leta 1980 na seznamu Unescove svetovne kulturne dediščine. Nudi idealno kombinacijo zgodovinske in kulturne raznolikosti ter naravnega bogastva za lep doživljajski in sproščujoč dopust. Ohrid je tudi mesto zabave in nočnega življenja. Številni bari in restavracije z etno ali moderno glasbo v mestu in na plaži ga v poletnih mesecih povzdignejo v plesno meko Balkana. Ohrid je od letališča oddaljen le 10 km.


Cene vključujejo: asistenco na letališčih (Ljubljana, Maribor), letalski prevoz, prevoz prtljage, predstavnika, prevoz od/do letališča, nastanitev z izbrano storitvijo, pijačo dobrodošlice in nezgodno zavarovanje. Možnost neobveznega doplačila za zdravstveno zavarovanje samo 1 € na osebo na teden in zavarovanja rizika odpovedi samo 2,96 %.

Želite biti informirani o aktualnih novostih in ekskluzivnih akcijah?
Spremljajte nas
tudi na Facebooku