Belek

Celotna ponudba
Zbirnik
Kam na Mediteran 2018
Legenda
7899

Belek

Hotel BELCONTI

Official cat.: *****

Podrobne informacije: www.belconti.com

Družinam prijazen hotelski kompleks se nahaja v borovem gozdu neposredno ob dolgi, položni peščeno-prodnati plaži in hkrati le 2 km od središča mesta Belek s številnimi trgovinami, bari in restavracijami.


Classique

Lega: Družinam prijazen hotelski kompleks se nahaja v borovem gozdu neposredno ob dolgi, položni peščeno-prodnati plaži in hkrati le 2 km od središča mesta Belek s številnimi trgovinami, bari in restavracijami. V bližini so tudi številna golf igrišča.
Ponudba: Hotelski resort, obnovljen leta 2012, s skupno 596 sobami, ki se nahajajo v petnadstropni glavni zgradbi in trinadstropnih depandansah, ima sprejemno dvorano z recepcijo, WiFi-jem in internetnim kotičkom, štiri panoramska dvigala, glavno restavracijo, dve à la carte restavraciji, več barov, trgovine, konferenčno dvorano in wellness center. Na vrtu se nahajajo amfiteater, kjer se zvečer odvijajo različni dogodki, velik bazen z ločenim delom za otroke, tobogani in terasa za sončenje. Brezplačni ležalniki in senčniki ob bazenu in na plaži. Brezplačne kopalne brisače.
Ultra all inclusive: Zajtrk, kosilo in večerja. Razni prigrizki čez dan, popoldne kava, čaj in pecivo, sladoled ob določenih urah in polnočni prigrizek. Lokalno vino, točeno pivo in brezalkoholne pijače ob obrokih ter razne lokalne alkoholne in brezalkoholne ter nekatere uvožene pijače, ki jih dobite od 11. do 2. ure v vseh trenutno odprtih barih. Za rekreacijo in sprostitev hotel ponuja aerobiko, fitnes, pikado, košarko, lokostrelstvo, streljanje z zračno puško, vaterpolo, vodno aerobiko, namizni tenis, minigolf, odbojko na mivki, vožnjo s pedalini ter turško kopel, savno in parno kopel. Za doplačilo pa je na voljo še več teniških igrišč s trdo podlago in biljard, različni vodni športi na plaži in različni sprostitveni in lepotilni tretmaji v wellness & spa centru. Animacijski program in športne igre čez dan, večerne predstave v amfiteatru in občasno živa glasba.
Nastanitev: Lepo opremljene dvoposteljne sobe se nahajajo v glavni zgradbi ali bungalovih in imajo kopalnico s kadjo ali tušem, WC, sušilnik za lase, sef, klimatsko napravo, telefon, TV, brezplačni WiFi, minibar ter balkon ali teraso. Družinske sobe so opremljene enako, le da so večje in imajo ločen spalni del za otroke.
Prehrana: Ameriški bife zajtrk, bife kosilo in bife večerja.


Datumi 1.5.2018 - 31.10.2018
Število dni 7 3
A - Renault Clio Sedane A/C 671 288
B - Fiat Linea A/C 774 332
C - Renault Fluence A/C 826 354
Cena vključuje najem avtomobila izbrane kategorije, neomejeno število kilometrov, prometni davek, zavarovanje CDW (razen zavarovanja gum in podvozja ter vseh stroškov, ki so nastali zaradi škode, ki jo je povzročila stranka, in sicer za najete avtomobile iz skupin B in C do 1.000 € ter za najete avtomobile iz skupin D, E in P do 1.400 €), zavarovanje PAI, ter stroške dostave in vračila vozila od/do letovišča. Cena ne vključuje goriva, zavarovanja proti kraji, otroškega sedeža (12 €) in GPS naprave (18 €). Zahtevan je bianco slip veljavne mednarodne kreditne kartice kot jamstvo za plačilo morebitnih dodatnih stroškov. Starostna omejitev: najmanj 21 let, vozniško dovoljenje morate imeti vsaj 1 leto.


Belek

BELEK
Belek, nad katerim se slikovito in visoko dviga gorovje Taurus, je območje luksuznih hotelov z višjo dodano vrednostjo, ekskluzivnih restavracij, z velikim številom trgovin in kavarn in sobotnih cvetočih bazarjev. Dokaj plitva, 16 km dolga zlatorumena peščena plaža je idealna za vse poletne radosti. Čudovito ozračje dodajo še razkošni borovi gozdovi, ki se nahajajo na tem območju in objemajo hotelske vrtove. Belek je znan tudi po številnih golf igriščih, ki jih za igranje izberejo najboljši igralci golfa na svetu. Tudi ljubitelji zgodovine pridejo na svoj račun, saj se v bližini nahaja pristanišče iz rimskih časov Perge in amfiteater Aspendos. Belek je Beverly Hills turške riviere in ga je vredno obiskati. Od letališča je oddaljen 32 km.

Cene vključujejo: izbrano nastanitev, letalski prevoz, letališko in varnostno pristojbino, asistenco na letališčih (Ljubljana, Maribor), predstavnika, prevoz od/do letališča, nezgodno zavarovanje ter stroške organizacije in prodaje. Možnost neobveznega doplačila za zdravstveno zavarovanje samo 1 € na osebo na teden in zavarovanja rizika odpovedi samo 2,96 %.

Želite biti informirani o aktualnih novostih in ekskluzivnih akcijah?
Spremljajte nas
tudi na Facebooku