Incekum

Celotna ponudba
Zbirnik
Kam na Mediteran 2018
Legenda
87999

Incekum

Hotel SENTIDO NUMA BAY

Official cat.: *****

Podrobne informacije: www.sentidonumabay.com

Popolnoma nov hotel priznane hotelske verige Sentido se nahaja v predelu Incekum, na lastni peščeni plaži.


Classique

Lokacija: Popolnoma nov hotel priznane hotelske verige Sentido se nahaja v predelu Incekum, na lastni peščeni plaži, le 2 km do središča letovišča Avsallar in 22 km do Alanye s številnimi trgovinami in lokali.
Ponudba: Moderno opremljen hotel s skupno 285 sobami v dveh petnadstropnih zgradbah ima recepcijo z brezplačnim WiFi-jem, internetni kotiček, restavracijo, tri a’la carte restavracije, tri bare, snack bar, café, konferenčno dvorano, igralno sobo, mini klub za otroke od 3 do 12 let, internetni kotiček, disko, frizerski salon, lepotni salon in mini market. Dva zunanja bazena, bazen z vodnim parkom, otroški bazen in notranji bazen. Za rekreacijo in sprostitev sta na voljo: fitnes in vodna aerobika za doplačilo pa še spa s savno, hamamom in različnimi masažami. Brezplačni ležalniki in senčniki ob bazenih in na plaži. Brezplačne kopalne brisače.
All inclusive: Zajtrk, kosilo in večerja v glavni restavraciji. Poseben otroški bife za kosilo in večerjo. Možnost poznega zajtrka do 12. ure. Enkrat v času bivanja možnost večerje v eni izmed dveh a’la carte restavracij (azijska, grill) ob predhodni rezervaciji. Različni prigrizki od 12. do 17. ure. Gözleme - turške palačinke od 12. do 16. ure, kava, pecivo in slaščice od 12.30 do 18. ure, sladoled od 12. do 17.ure, nočni prigrizek od 21.30 do 7. ure, lokalne alkoholne in brezalkoholne pijače 24 ur na dan v določenih barih ob določenih urah. Športna ponudba kot navedeno. Dnevna in večerna animacija za odrasle in otroke.
Nastanitev: Prostorne in udobno opremljene standardne sobe imajo kopalnico s tušem, WC, sušilnik za lase, klimatsko napravo, sef, telefon, TV, brezplačen WiFi, minibar, kuhalnik za kavo ali čaj in balkon.
Prehrana: Ameriški bife zajtrk, bife kosilo in bife večerja.
Datumi 1.5.2018 - 31.10.2018
Število dni 7 3
A - Renault Clio Sedane A/C 671 288
B - Fiat Linea A/C 774 332
C - Renault Fluence A/C 826 354
Cena vključuje najem avtomobila izbrane kategorije, neomejeno število kilometrov, prometni davek, zavarovanje CDW (razen zavarovanja gum in podvozja ter vseh stroškov, ki so nastali zaradi škode, ki jo je povzročila stranka, in sicer za najete avtomobile iz skupin B in C do 1.000 € ter za najete avtomobile iz skupin D, E in P do 1.400 €), zavarovanje PAI, ter stroške dostave in vračila vozila od/do letovišča. Cena ne vključuje goriva, zavarovanja proti kraji, otroškega sedeža (12 €) in GPS naprave (18 €). Zahtevan je bianco slip veljavne mednarodne kreditne kartice kot jamstvo za plačilo morebitnih dodatnih stroškov. Starostna omejitev: najmanj 21 let, vozniško dovoljenje morate imeti vsaj 1 leto.


Incekum

Turčija – mistična lepota Orienta
Discovered by Intelekta in 2014

Kraj, kjer se srečajo kulture. Kraj, kjer so se nekoč srečevale in bojevale civilizacije. Kraj, kjer se srečata Vzhod in Zahod. Kraj, kjer je vse mistično, čarobno in drugačno.
Približno tako si predstavljamo Turčijo, deželo mnogih nasprotij, in deželo, ki nas s svojo veličino, bogato tradicijo, kulturo in zmagovalno miselnostjo zlahka potegne vase. Vsi poznamo zgodbe in zgodovino velikih turških cesarstev, imperijev in pohodov, ki so dosegli mitološke razsežnosti. Dežela in ljudje, ki so nekoč vladali celotnemu svetu, so povsod našli delčke kulture in naprednih misli, do katerih so gojili veliko spoštovanje in s tem močno obogatili svoje razmišljanje, svoj pogled na svet in svoje navade. Kljub temu pa v svojem jedru Turčija ostaja tradicionalna in malce vase zaprta, kar ji daje še poseben čar in draž.
Turška riviera kot biser turške obale je prav gotovo kraj, kamor si želi vsak izmed nas. Znana tudi pod imenom Turkizna obala je raj za turiste z vseh koncev sveta, ki dajejo kraju prav poseben pečat multikulturnosti in raznolikosti.

Pustite se torej zapeljati temu veličastnemu sredozemskemu kotičku, ki je zibelka mnogih civilizacij. Kjer so hodili Rimljani in Otomani. Kjer se križata zgodovina in mitologija. Kjer je po legendi nasedla Noetova barka. Na popotovanje vas vabi antična dežela, domovina antične boginje Leto, kjer je Kleopatra uživala z Antonijem, kjer je živel Apolo in kjer je bil Aleksander Veliki na počitnicah. Tam, kjer mogočne gore trčijo ob morje, boste doživeli naravo v njeni najčistejši obliki. Popijte izvirsko vodo, ki teče po gorah. Sprehodite se po samotnih poteh, obdanih z borovci. Zapeljite se z ladjico po naravnem parku, kjer boste srečali želve, ki že 95 milijonov let tam ležejo svoja jajca. Križarite z jahto ali pa se kopajte v čudovitem turkiznem morju, ustavite se na arheoloških najdiščih in pred vami bo oživela burna zgodovina. Poskusite tradicionalno turško hrano in doživite pristno dušo anatolskega ljudstva.  

Cene vključujejo: izbrano nastanitev, letalski prevoz, letališko in varnostno pristojbino, asistenco na letališčih (Ljubljana, Maribor), predstavnika, prevoz od/do letališča, nezgodno zavarovanje ter stroške organizacije in prodaje. Možnost neobveznega doplačila za zdravstveno zavarovanje samo 1 € na osebo na teden in zavarovanja rizika odpovedi samo 2,96 %.

Želite biti informirani o aktualnih novostih in ekskluzivnih akcijah?
Spremljajte nas
tudi na Facebooku