Side

Celotna ponudba
Zbirnik
Kam na Mediteran 2018
Legenda
rd77

Side

Hotel ROYAL DRAGON

Official cat.: *****

Podrobne informacije: www.royaldragonhotel.com

Edinstven hotel navdušuje s svojim mirnim vzdušjem in zanimivo oblikovanimi potkami, ki povezujejo hotel s čudovitim vrtom.


Classique

Lega: Edinstven hotel navdušuje s svojim mirnim vzdušjem in zanimivo oblikovanimi potkami, ki povezujejo hotel s čudovitim vrtom. Od prekrasne peščene plaže ga loči le promenada, ki se vije vse do 7 km oddaljenega, zgodovinskega mesta Side s številnimi trgovinami in lokali.
Ponudba: Sodoben hotelski kompleks, zgrajen v orientalskem slogu, se razteza na površini 50.000 m² in je sestavljen iz treh stavb s skupno 564 sobami v šestih nadstropjih, ki jih povezuje kar devet dvigal. Obsega elegantno sprejemno dvorano z udobnimi sedežnimi garniturami in recepcijo, kjer je tudi WiFi, internetni kotiček, restavracijo s teraso in otroškim kotičkom, štiri à la carte restavracije, več barov, slaščičarno, frizerski salon, spa center, razne trgovine, nočni klub in konferenčne dvorane. Na zelenem vrtu hotela je veliko območje z bazeni in terasami za sončenje, pool bar in snack bar, ločen bazen za otroke, otroško igrišče in amfiteater za večerne dogodke, vodni park s šestimi tobogani, luna park in bar na plaži. Brezplačni ležalniki in senčniki ob bazenih in na plaži. Brezplačne kopalne brisače.
Ultra all inclusive: Zajtrk, kosilo in večerja. Različni mednarodni in lokalni prigrizki čez dan na plaži in ob bazenu, popoldanska kava, čaj in pecivo ter polnočni prigrizek. Lokalno vino, točeno pivo in brezalkoholne pijače ob obrokih ter različne lokalne alkoholne in brezalkoholne ter nekatere uvožene pijače 24 ur na dan v trenutno odprtih barih. Za rekreacijo in sprostitev sta na voljo dve teniški igrišči, namizni tenis, odbojka na mivki, aerobika in fitnes center ter savna in parna kopel, za doplačilo pa so na voljo še bowling in biljard, razni vodni športi na plaži in različni tretmaji spa centa. Dnevna in večerna animacija za otroke in odrasle, večerne zabavne predstave v amfiteatru in občasno živa glasba.
Nastanitev: Moderno in udobno opremljene dvoposteljne sobe z elementi orientalskega sloga imajo kopalnico s kadjo, WC, sušilnik za lase, klimatsko napravo, sef, telefon, TV, minibar in balkon. Družinske sobe so opremljene enako in imajo dve spalnici, ločeni s povezovalnimi vrati, ali duplex sobe, kjer sta dve spalnici ločeni le s stopnicami. Junior suite so prav tako enako opremljene kot dvoposteljne sobe, le da imajo še dnevni kotiček in balkon, ki je vedno s pogledom na morje.
Prehrana: Ameriški bife zajtrk, bife kosilo in bife večerja.
Datumi 1.5.2018 - 31.10.2018
Število dni 7 3
A - Renault Clio Sedane A/C 671 288
B - Fiat Linea A/C 774 332
C - Renault Fluence A/C 826 354
Cena vključuje najem avtomobila izbrane kategorije, neomejeno število kilometrov, prometni davek, zavarovanje CDW (razen zavarovanja gum in podvozja ter vseh stroškov, ki so nastali zaradi škode, ki jo je povzročila stranka, in sicer za najete avtomobile iz skupin B in C do 1.000 € ter za najete avtomobile iz skupin D, E in P do 1.400 €), zavarovanje PAI, ter stroške dostave in vračila vozila od/do letovišča. Cena ne vključuje goriva, zavarovanja proti kraji, otroškega sedeža (12 €) in GPS naprave (18 €). Zahtevan je bianco slip veljavne mednarodne kreditne kartice kot jamstvo za plačilo morebitnih dodatnih stroškov. Starostna omejitev: najmanj 21 let, vozniško dovoljenje morate imeti vsaj 1 leto.


Side

SIDE
Z več kilometrov dolgimi prekrasnimi, peščenimi plažami se je nekdanja ribiška vasica po mnenju večine razvila v najbolj priljubljen predel turške riviere, ki privablja staro in mlado. Za Side, ki leži na idiličnem polotočku, je značilno prepletanje starega veka in modernih trendov. Ljubitelje kulture bo prevzelo staro mestno jedro z antičnimi in bizantinskimi antičnimi ostanki ter Apolonovim templjem. Kraj je od letališča oddaljen 66 km.

Cene vključujejo: izbrano nastanitev, letalski prevoz, letališko in varnostno pristojbino, asistenco na letališčih (Ljubljana, Maribor), predstavnika, prevoz od/do letališča, nezgodno zavarovanje ter stroške organizacije in prodaje. Možnost neobveznega doplačila za zdravstveno zavarovanje samo 1 € na osebo na teden in zavarovanja rizika odpovedi samo 2,96 %.

Želite biti informirani o aktualnih novostih in ekskluzivnih akcijah?
Spremljajte nas
tudi na Facebooku