Varovanje podatkov

Lastnik spletnega prostora Intelekta, Intelekta M.Sobota d.o.o., je v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-1) zavezan k varovanju osebnih podatkov svojih uporabnikov.

Za potrebe poslovanja Intelekta (www.intelekta.com in www.jezikovni-tecaji.si) zbira naslednje uporabnikove podatke:

* ime in priimek
* naslov in kraj bivanja
* naslov elektronske pošte
* starost potnikov pri rezervaciji
* mobilna ali stacionarna telefonska številka
* številko osebnega dokumenta

Za točnost podatkov, ki jih vnesejo uporabniki ne odgovarjamo. Za potrebe zagotavljanja varnosti in statisiko se zbirajo IP naslovi, iz katerih dostopajo uporabniki do spletnega mesta zaradi morebitne kasnejše indetifikacije.

Lastnik spletnega prostora Intelekta.eu in Jezikovni-tecaji.si, Intelekta M. Sobota podatkov o uporabnikih v nobenem primeru ne bo predal nepooblaščenim osebam. Dostavni službi (npr. Pošta Slovenije in drugim) bomo zaupali le uporabnikov naslov za dostavo.

Izjemno razkritje osebnih podatkov
Podatki, ki jih Intelekta.eu in Jezikovni-tecaji.si zbirata in obdelujeta bodo razkriti le, če je taka obveznost določena v zakonu ali v dobri veri, da je tako ukrepanje potrebno za postopke pred sodišči ali drugimi državnimi organi ter za zaščito in uresničevanje zakonitih interesov podjetja Intelekta M. Sobota d.o.o.

SMS sporočila
Občasno vam bomo poslali povsem brezplačno SMS obvestilo o ugodnostih in posebnih popustih za naše stranke. Če brezplačnih SMS obvestil ne želite prejemati se lahko odjavite tako, da pošljete elektronski pošto na #EM#696f646c446c68736d656f60786c206c7f7c#EM#. Napišite "SMS odjava" in GSM številko na katero prejemate SMSe.