aktivni-oddih-na-rajskih-filipinih-sproscujoce-pot

Azija

Aktivni oddih na rajskih Filipinih, sproščujoče potovanje - 13 dni

Čista eksotika jugovzhodne Azije. Naužijte se v potovanju in oddihu na rajskih Filipinih. Filipini so pravi izbor za vaše potovanje in hkrati nudijo največji možni užitek in sprostitev na najlepših plažah na tem planetu. Vaše počitnice so obogatene še s paketom treh privlačnih izletov. Na izletu 1 spoznate veličastno in zelo raznoliko Manilo, izlet 2 vam prinaša ene najlepših scen narave nasploh, saj se s čolni zapeljete po severnem delu Palawan otočja in spoznavate rajski Bacuit zaliv, na izletu 3 pa boste videli lepote čokoladnega hribovja, spoznavali zgodovino Bohola in se nagledali najmanjših primatov - tarzierjev.

Pošlji povpraševanje
Čista eksotika jugovzhodne Azije. Naužijte se v potovanju in oddihu na rajskih Filipinih. Filipini so pravi izbor za vaše potovanje in hkrati nudijo največji možni užitek in sprostitev na najlepših plažah na tem planetu. Vaše počitnice so obogatene še s paketom treh privlačnih izletov. Na izletu 1 spoznate veličastno in zelo raznoliko Manilo, izlet 2 vam prinaša ene najlepših scen narave nasploh, saj se s čolni zapeljete po severnem delu Palawan otočja in spoznavate rajski Bacuit zaliv, na izletu 3 pa boste videli lepote čokoladnega hribovja, spoznavali zgodovino Bohola in se nagledali najmanjših primatov - tarzierjev.

Program

1. dan: LJUBLJANA - MANILA
Zbor potnikov na letališču Ljubljana. Prijava in polet s presedanjem proti Filipinom. Obrok na letalu.

2. dan: MANILA
Po pristanku ureditev formalnosti vstopa. Čaka nas eno najbolj hektičnih mest sveta, saj je nezadosten režim voznega parka ustvaril pravo zmedo na cestah te azijske metropole. Prevoz v mesto in ogled Rizalovega parka, posvečenega nacionalnemu heroju, ki se je ravno s tega mesta pred strelskim vodom poslovil od sonarodnjakov ob pesmi »Mi ultimo adios« in s tem podal temelj odporu prosti španskim kolonialistom. Obiskali bomo tudi znameniti Intramuros, dobesedno obzidano mestno središče stare Manile, ki ima lepo bero starih kolonialnih poslopij, se zapeljali po Roxasovem bulevarju in videli ameriško pokopališče. Namestitev v hotelu in nočitev.

3. dan: MANILA - PALAWAN (EL NIDO)
Po zajtrku ob dogovorjenem času prevoz na letališče in polet na enega najlepših otočij sveta. In njegov resnično najbolj vznemirljiv predel bo naš cilj. Po pristanku v El Nidu si bomo ogledali mestece, katero oskrbuje ta severni del otočja in hkrati spoznali nekoliko drugačne Filipince od tistih iz Metropole. Nato se bomo namestili v hotelu na obali. Prosto in nočitev.

4. dan: EL NIDO IN ZALIV BACUIT
Zajtrk v ležernem vzdušju in nato sledi celodnevno odkrivanje rajskih lepot Palawana. Z dolgimi čolni balangaji, prav takšnimi kakršna so starodavna ljudstva uporabljala za prvo poselitev otočja, se bomo odpravili na pomorsko izkušnjo brez primere. Fantastične kreacije rajskih otočkov se nam bodo stopnjevale vse do vrhunca ob vstopu v neponovljivi Bacuit zaliv. Med izletom bomo imeli tudi piknik kosilo in seveda obilo možnosti za kopanje. Popoldan povratek v naš hotel. Nočitev.

5. dan: EL NIDO
Zajtrk. Prost dan za uživanje v lepotah narave. Možnost dodatnih izletov. Nočitev.

6. dan: EL NIDO - BOHOL
Po zajtrku sledi prevoz na letališče in prijava za let na otok Mactan. Po pristanku sledi prevoz v pristanišče Cebu in vkrcanje na trajekt za Bohol. Ob prispetju še prevoz do našega obalnega resorta na idilični plaži Panglaa. Možnost skoka v morje in uživanje v aktivnostih našega resorta. Nočitev.

7. dan: BOHOL
Zajtrk. Dan bo namenjen preprosto tistemu, kar rajsko otočje nudi v izobilju. Uživanju na rajski obali in sončenje, počitek ter rekreacija na prelepi plaži. Možnost izleta popoldan - opazovanje kresnic s kanuji, lepa večerna aktivnost, ki nam v prelepi smaragdni barvi popestri doživljanje. Nočitev.

8. dan: BOHOL
Zajtrk. Podali se bomo na izlet na otok Bohol, kjer se je praktično začela moderna zgodovina istoimenskega otočja. Spoznali bomo spominsko obeleženje prvega mednarodnega in medrasnega krvnega sporazuma, ko sta španski poveljnik Legazpi in Sikatuna, lokalni vladar, sklenila mirovno pogodbo. Nato bomo nadaljevali v osrčje otoka, kjer se nahajajo idilični hribčki, prav lepo zaobljeni, nekateri porasli, drugi goli, seveda pa nezaustavljivo privlačni v vsakem letnem času. Konec maja so po navadi resnično čokoladne barve, ko je sušno obdobje v svojem sklepnem dejanju in porjavi celotna pokrajina. Po tej barvi in svoji podobi so dobili tudi ime.

9. dan: BOHOL
Zajtrk in prost dan za uživanje v resnično rajskih Filipinih. Nočitev.

10. dan: BOHOL
Zajtrk. Prost dan za samostojne aktivnosti. Možnost izleta s čolnom in opazovanje delfinov. Nočitev.

11. dan: BOHOL - MANILA
Zajtrk. Ob dogovorjenem času prevoz na letališče. Polet v Manilo. Zvečer možnost odkrivanja ulic stare Manile, obiska akvarija Ocean Center ali doživetje nočnega utripa velemesta. Nočitev.

12. dan: MANILA - EVROPA
Zajtrk. Ob dogovorjenem času prevoz na letališče in prijava ter polet s presedanjem proti domu.

13. dan: LJUBLJANA
Polet s postankom proti Ljubljani.


Dodatno

SPLOŠNI POGOJI IN NAVODILA ZA TURISTIČNE ARANŽMAJE SO PRILOGA PROGRAMA POTOVANJA RANA URA, ZLATA URA! Pri rezervaciji do 15/12-2017 5 % popust Pri rezervaciji do 60 dni pred potovanjem 3 % popust Cena potovanja je po osebi, nameščeni v dvoposteljni sobi. Minimalno število potnikov za izvedbo je 10. Napitnine niso vključene, na poti vodniku 50 € po osebi. Cepljenja: Niso potrebna. Več o priporočenih cepljenjih na www.zdravinapot.si Vizum: Ni potreben

Opombe

Končni obračun potovanja je narejen predvidoma do 10 dni pred odhodom, ko so znani podatki končnih letaliških pristojbin in je doseženo končno število potnikov, na podlagi katerega se določi rang dosežene cene (ob prijavi se potniku vselej zaračuna izhodiščna, najnižja cena). * Polet je predviden iz letališča Ljubljana. V kolikor nam letalski prevoznik potrdi polet iz bližnjega letališča je na relaciji letališče Ljubljana-bližnje letališče in nazaj organiziran brezplačen prevoz.

Obvezna doplačila

  • Let. takse na Filipinih, zelena taksa El Nido: ~ 13€
  • skupina 15-19 potnikov: 105€
  • skupina 10-14 potnikov: 195€

doplačila

  • Enoposteljna soba: 425 €
Filipini


TermincenaOpombe
24.10.2018 - 13 dni1.799,00 €min. 20 potnikov
17.11.2018 - 13 dni1.799,00 €min. 20 potnikov

Cene vključujejo: Paket storitev vključuje: letalski prevoz Ljubljana-Filipini-Ljubljana, letališke pristojbine v znesku 387 €, domače lete na Filipinih, vse prevoze po programu, 10x nočitev z zajtrkom, od tega 8 noči direktno na rajski obali (hoteli 3*+, odlična, preverjena namestitev), paket 3 izletov v spremstvu slovenskega vodnika (Manila ogled mesta, Palawan - El Nido in zaliv Bacuit s čolni, Bohol ogled čokoladnega hribovja, zgodovinskega pomnika Sanduogo in rezervat Tarzierjev).


Pošlji povpraševanje Natisni
Želite biti informirani o aktualnih novostih in ekskluzivnih akcijah?
Spremljajte nas
tudi na Facebooku