Evropa

Taormina in počitnice v Letojanniju

Pošlji povpraševanje
1. dan: LJUBLJANA - CATANIJA - LETOJANNI

Zbirališče potnikov na letališču v Ljubljani. Prijava na polet posebnega letala v jutranjih urah proti Cataniju. Po pristanku vožnja do živahnega letovišča Letojanni. Nastanitev v hotelu in prosto za spoznavanje s prikupnim mestecem in prijaznimi domačini. Večerja in nočitev.

2. dan: LETOJANNI - PO ŽELJI VZPON NA ETNO

Po zajtrku prosti dan za morske radosti in počitnice v letoviškem središču. Po želji in za doplačilo izlet na Etno. Vožnja do Etne, najvišjega evropskega vulkana in simbola Sicilije. Posebej zanimivo bo spreminjane vegetacijskih pasov do višine 1900 metrov. V kolikor pa ste za malce več adrenalina pa se lahko ob doplačilu vzpnete tudi z gondolo do 2500 m in terenskimi vozili do višine 2900, kjer se bomo v spremstvu gorskih vodnikov sprehodili okoli trenutno najzanimivejših predelov okoli vulkana. V popoldanskih urah se bomo (vs; ogled v ceni) odpeljali v bližnjo Taormino, biser vzhodne obale. Ogled grškega teatra (zunanjost) in starega mestnega jedra. Nekaj časa bo namenjenega individualnim sprehodom ter posedanju v enem izmed številnih gostiln ali barov. Vrnitev v hotel.

3. dan: POČITNICE – PO ŽELJI IZLET NA EOLSKE OTOKE

Po zajtrku po želji in za doplačilo enodnevni izlet na Eolske otoke. Z avtobusom se boste odpeljali do Milazza, kjer se boste odpravili na celodnevni potep z ladjo na otok Lipari in Vulcano. Pravo doživetje bo odkrivanje skritih kotičkov, manjših zalivov in plaž ter nepozabno doživetje mazanje z zdravilnim žveplenim blatom… Vrnitev na celino in vožnja na catanijsko riviero. Večerja in nočitev.

4. dan: LETOJANNI – CATANIJA - LJUBLJANA

Del dopoldneva še prosto v letoviškem mestecu. Vožnja v Catanijo in ogled znamenitosti Catanije. Mesto, ki ga krasi več lepo ohranjenih baročnih zgradb, je danes pomembno trgovsko in prometno središče z univerzo in vrsto znanih meščanov… Nekaj prostega časa in vožnja na letališče. Prijava na let proti Ljubljani.

CENA VKLJUČUJE: letalski prevoz s posebnim letom: Ljubljana - Catania - Ljubljana, letališke in varnostne pristojbine, tri polpenzione v hotelu 3*, ogled Taormine in Catanije (brez vstopnin), avtobusni prevozi po programu na Siciliji, stroške spremstva in organizacije potovanja.

TERIMINI IN CENE:

24.4., 3.5. = 499 €
24.5., 31.5. = 519 €
27.4., 30.4. = 529 €

DOPLAČILA/POPUSTI

POPUST: Otroci 2 - 12 let na dodatnem ležišču: - 15%

DOPLAČILO: na posameznem avtobusu za manjšo skupino med 35 in 44 potnikov 30 €; turistična taksa v hotelu pribl. 3 €/noč.

MOŽNA DOPLAČILA ob prijavi: enoposteljna soba 28 €/noč, riziko odpovedi, izlet na Eolske otoke 85 € (min. 15 potnikov, cena vključuje: avtobusni prevoz do pristanišča, prevoz z trajektom na otoka Lipari in Vulcano, vodenje), izlet na Etno: 49 € (avtobusni prevoz do nadmorske višine 1900m). Izleti bodo izvedeni ob min. 15 prijavljenih potnikih.

MOŽNA DOPLAČILA na poti: vstopnine po želji v Cataniji, vstopnine po želji za kopeli na otoku Vulcano, vstopnina za gledališče v Taormini: 10 €, vzpon z gondolo in jeepi iz 1900 na 2800m: 62 €.

OPOMBA: Potovanje je lahko realizirano v obratnem vrstnem redu, vsebina se ne spremeni
ItalijaPošlji povpraševanje Natisni
Želite biti informirani o aktualnih novostih in ekskluzivnih akcijah?
Spremljajte nas
tudi na Facebooku