Nova slika

Evropa

Španija ole z letalom

Pošlji povpraševanje
1. dan: SLOVENIJA - COSTA BRAVA

Zbor potnikov na letališču JP Ljubljana ali na bližnjem letališču (Benetke/Trst - odvisno od datuma odhoda) in polet v Barcelono/Gerono. Po pristanku sledi prevoz do enega izmed letovišč na obali Costa Brave, kjer bomo preživeli naslednjih nekaj dni. Nastanitev v hotelu, nato pa prvi sprehod po letovišču med številnimi lokali in trgovinicami do plaže. Večerja in nočitev.

2. dan: IZLET V BARCELONO

Celodnevni izlet v Barcelono. Začeli bomo z avtobusnim ogledom glavnih znamenitosti. Ustavili se bomo pri simbolu mesta, znameniti cerkvi Sagrada Familia (zunanji ogled), ki so jo gradili že več kot 100 let, nadaljevali po aveniji Diagonal mimo zanimivih hiš znanega arhitekta Gaudija do največjega evropskega stadiona Nou Campa (po želji notranji ogled). Nato se bomo zapeljali na grič Montjuich, kjer stojijo objekti z olimpijskih iger 1992, končali pa v centru. Tu se bomo sprehodili po glavni ulici La Rambla s številnimi bari in uličnimi umetniki. V prostem času po želji obisk La Boquerie, ene najlepših tržnic v Evropi, mestnega akvarija ali nakupovalnega središča Mare Magnum. Zvečer povratek na Costa Bravo.

3. dan: POČITNICE NA COSTA BRAVI (IZLET NA MONTSERRAT, FLAMENKO)

Prost dan za počitnice. Predlagamo izlet na katalonsko sveto goro Montserrat, kjer stoji samostan s čudovitimi razgledi na pokrajino, tu pa hranijo kipec črne Marije. Na poti nazaj se bomo ustavili še v eni od vinskih kleti, kjer pridelujejo tipično peneče vino. Degustacija vina, nato pa povratek na Costa Bravo. Zvečer predlagamo obisk predstave flamenka, temperamentnega plesa iz Andaluzije.

4. dan: POČITNICE NA COSTA BRAVI (IZLET PO COSTA BRAVI, VITEŠKE IGRE)

Prost dan za počitnice. Po želji se lahko udeležite poldnevnega izleta po Costa Bravi. Obiskali bomo Figueres, rojstni kraj ekscentričnega španskega umetnika Salvadorja Dalija in si ogledali njegovo galerijo, znameniti Dalijev muzej (vstop ob doplačilu). Pot bomo nadaljevali v eno večjih katalonskih mest Gerona, ki ga obdaja srednjeveško obzidje. Mesto je v preteklosti imelo pomembno vlogo, o čemer priča lepo ohranjen stari židovski predel z arabskimi kopališči in katedralo. Sprehod po mestu, nato pa povratek na Costa Bravo. Zvečer predlagamo obisk zabavnih viteških iger v srednjeveškem slogu, kjer bomo lahko navijali za svojega viteza.

5. dan: COSTA BRAVA (IZLET V TOSSO DE MAR) - SLOVENIJA

Dopoldne se lahko udeležite kratkega izleta z ladjico v bližnje mestece Tossa del Mar, srednjeveško mestece, ki vas bo očaralo z živahnim vrvežem, arhitekturo in temperamentom. Sledi prevoz do letališča Gerona ali Barcelona, od koder bomo poleteli proti Sloveniji ali bližnjemu letališču (Benetke/Trst - odvisno od datuma odhoda).

Cena vključuje

Letalski prevoz po programu, letališke in varnostne pristojbine, prevoz letališče-hotel-letališče, štiri polne penzione v hotelu 3* na Costa Bravi, izlet v Barcelono, spremstvo in organizacijo potovanja.

Doplačila/popusti

DOPLAČILO: Pri manj kot 35 potnikov in minimalno 25 potnikov 20 €, doplačilo za odhode v juliju in avgustu 50 €, katalonske takse pribl. 1€/ noč na osebo.

POPUST: Otroci 2 - 12 let na dodatnem ležišču: -10%


MOŽNA DOPLAČILA ob prijavi: enoposteljna soba 80 €, prevoz iz Slovenije do letališča**: Trst 19 € na smer, Benetke 29 € na smer.

MOŽNA DOPLAČILA na poti: zabaviščni park Marineland (samo poleti) 31 €, izlet Montserrat in šampanjske kleti 35 €, izlet po Costa Bravi 38 €, viteške igre 40 €, predstava flamenka 31 €, vstopnina v Camp Nou 25 €, vstopnina v akvarij 20 €, izlet z ladjo v Tosso del Mar 20 €.

PREDVIDENA ČASOVNICA / HOTEL

odhod 29.10.

VCE BCN 09.20 11.30

BCN VCE 19.25 21.10

ROGER DE FLOR, Lloret de Mar

SPLOŠNI POGOJI IN NAVODILA ZA TURISTIČNE ARANŽMAJE, ki so sestavni del programa in pogodbe/voucherja, so vam kot posebna tiskana priloga k programu na voljo v naših poslovalnicah,

POVPRAŠEVANJA IN PRIJAVE:
INTELEKTA M. Sobota d.o.o.
PE Kranj
Tel.: 04/ 236 85 55 
E-naslov: 
#EM#6b73636d6e456f697c6c666e67796f21737e7f#EM#

P

ŠpanijaPošlji povpraševanje Natisni
Želite biti informirani o aktualnih novostih in ekskluzivnih akcijah?
Spremljajte nas
tudi na Facebooku