Nova slika

Evropa

Slikovita Barcelona in Montserrat

Pošlji povpraševanje
1. dan: SLOVENIJA - COSTA BRAVA

Zbor potnikov na letališču JP Ljubljana ali na bližnjem letališču (Benetke/Trst – odvisno od datuma odhoda) in polet v Barcelono/Girono. Po pristanku sledi prevoz do letoviškega središča na obali Costa Brava, kjer bomo preživeli naslednjih nekaj dni. Nastanitev v hotelu in spoznavanje letoviškega središča ter sprehod med številnimi lokali, trgovinicami in mogoče že prvi skok v morje.

2. dan: IZLET V BARCELONO

Izlet v prestolnico Katalonije, Barcelono. Z avtobusom se bomo zapeljali mimo glavnih znamenitosti. Ustavili se bomo pri simbolu mesta, znameniti cerkvi Sagrada Familia (zunanji ogled), ki jo gradijo že več kot 100 let, nadaljevali po aveniji Diagonal mimo zanimivih hiš znanega arhitekta Gaudija do največjega evropskega stadiona Camp Nou (po želji notranji ogled). Nato se bomo zapeljali na grič Montjuich, kjer stojijo objekti z olimpijskih iger 1992, končali pa v centru. Tu se bomo sprehodili po glavni ulici La Rambla s številnimi bari in uličnimi umetniki. V prostem času po želji obisk La Boquerie, ene najlepših tržnic v Evropi, mestnega akvarija ali nakupovalnega središča Mare Magnum. Zvečer povratek na Costa Bravo.

3. dan: POČITNICE NA COSTA BRAVI (IZLET NA MONTSERRAT)

Izlet na katalonsko sveto goro Montserrat, v idilični naravi. Obiskali bomo benediktinski samostan, kjer hranijo kipec črne Marije in predstavlja simbol Katalonije. Ustavili se bomo tudi v eni od vinskih kleti, kjer pridelujejo peneče katalonsko vino, Cava. V večernih urah si lahko ogledate predstavo viteških iger ali predstavo tradicionalnega flamenka (doplačilo).

4. dan: POČITNICE NA COSTA BRAVI (OBISK MUZEJEV ALI IZLET PO COSTA BRAVI)

Dan bo namenjen raziskovanju in uživanju v letoviškem središču. Lahko pa se odpravite na izlet po Costa Bravi (doplačilo). Obiskali bomo Figueres, rojstni kraj ekscentričnega španskega umetnika Salvadorja Dalija in si ogledali njegovo galerijo. Pot bomo nadaljevali v eno večjih katalonskih mest Girono z lepo ohranjenim srednjeveškim mestnim jedrom. Girona ima eno najbolje ohranjenih židovskih četrti v Evropi, v središču mesta pa dominira mogočna gotska stolnica. Zvečer predlagamo obisk zabavnih viteških iger v srednjeveškem slogu, kjer bomo lahko navijali za svojega viteza (doplačilo).

5. dan: COSTA BRAVA (IZLET V TOSSO DE MAR) – SLOVENIJA

Dopoldne se lahko udeležite kratkega izleta z ladjico v bližnje, srednjeveško mestece Tossa del Mar, ki vas bo očaralo z živahnim vrvežem, arhitekturo in temperamentom. Sledi prevoz do letališča Girona ali Barcelona, od koder bomo poleteli proti Sloveniji ali bližnjemu letališču (Benetke/Trst – odvisno od datuma odhoda).


TERMINI:

16.3.,6.4.*, 23.4.* - 499 €
30.4.*,24.5.,14.6.,21.6.*, 28.6.*,19.7.,9.8. in 23.8.,20.9.,11.10.,27.10. in 31.10.2018 - 509 €
*zagotovljeni odhodi !

POPUSTI: Otroci 2 - 12 let na dodatnem ležišču: -10%.

DOPLAČILO: za manjšo skupino med 25 in 34 potniki 20€, mestna turistična pristojbina: 3 - 5€.

MOŽNA DOPLAČILA ob prijavi: enoposteljna soba 120 €, odhodi v juliju in avgustu 50 € (visoka sezona); izlet na Montserrat: 35 €, izlet po Costa Bravi z vključeno vstopnino v galerijo Dali: 45 €, prevoz na letališče v obe smeri: 58 €, enosmerni prevoz na letališče: 29€, vstopnina v Camp Nou: 25€, Sagrada Familia: 16€.

MOŽNA DOPLAČILA na poti: predstava flamenka 31 €, ogled akvarija v Barceloni 20 €,

OPOMBA: v primeru, da nam letalski prevoznik ne potrdi predvidenega letalskega prevoza, si pridružujemo pravico do spremembe kraja in časa odhoda in vrnitve. Program potovanja ostaja vsebinsko enak, prilagojen letalskemu prevozu. V primeru poleta iz bližnjih letališč je možno doplačilo za prevoz do letališča (enosmerni ali povratni prevoz – odvisno od odhodnega letališča). Večina odhodov (predvsem poleti) je predvidenih vsaj v eno smer iz Ljubljane, v drugo pa na letališče pri Benetkah/Trstu; Posamezni izleti na destinaciji se lahko kombinirajo z ostalimi potniki oz skupinami; vrstni red izletov po dnevih se lahko spremeni. Za organizacijo posameznega dodatnega izleta je potrebnih najmanj 15 potnikov. Cene doplačil so informativne narave, saj na povišanja cen ponudnikov in odpiralni čas žal ne moremo vplivati. Možnost kombinacije 3., 4., in 5. dnevnega programa (v primeru manjšega števila potnikov).


CENA VKLJUČUJE: letalski prevoz po programu, letališke in varnostne pristojbine, prevoz letališče - hotel - letališče, štirje polpenzioni v hotelu 3* na Costa Bravi, izlet v Barcelono brez vstopnin, spremstvo in organizacijo potovanja.

SPLOŠNI POGOJI IN NAVODILA ZA TURISTIČNE ARANŽMAJE, ki so sestavni del programa in pogodbe/voucherja, so vam kot posebna tiskana priloga k programu na voljo v naših poslovalnicah,

POVPRAŠEVANJA IN PRIJAVE:
INTELEKTA M. Sobota d.o.o.
PE Kranj
Tel.: 04/ 236 85 55 
E-naslov: 
#EM#6b73636d6e456f697c6c666e67796f21737e7f#EM#

P

ŠpanijaPošlji povpraševanje Natisni
Želite biti informirani o aktualnih novostih in ekskluzivnih akcijah?
Spremljajte nas
tudi na Facebooku