apartma-ivana-1

Istra

APARTMA IVANA

Lega: v 3. nadstropju apartmjske hiše v centru kraja Červar Porat, 5 km od Poreča.

Plaža: prodnato-skalnata 350 m oz. prib. 7 minut hoje.

Namestitev: apartma za 2-4 osebe, prib. 37 m2, sestavljajo ga kuhinja z jedilnico in dnevnim prostorom z raztegljivim ležiščem za 2 osebi, spalnica s francosko posteljo za 2 osebi, kopalnica (prha/WC), loggia. Parkirišče je v bližini.

Opremljenost apartmaja: klima,novo pohištvo, SAT TV, kuhinja s kuhinjskimi aparati (hladilnik, električna pečica, mikrovalna pečica, aparat za filter in espresso kavo, pomivalni stroj, pralni stroj), otroška posteljica na vprašanje.

Ostalo: trgovina 200 m, restavracija/picerija 200 m.

Domače živali: dovoljene, predhodna najava (doplačilo).

Pošlji povpraševanje
Lega: v 3. nadstropju apartmjske hiše v centru kraja Červar Porat, 5 km od Poreča. Plaža: prodnato-skalnata 350 m oz. prib. 7 minut hoje. Namestitev: apartma za 2-4 osebe, prib. 37 m2, sestavljajo ga kuhinja z jedilnico in dnevnim prostorom z raztegljivim ležiščem za 2 osebi, spalnica s francosko posteljo za 2 osebi, kopalnica (prha/WC), loggia. Parkirišče je v bližini. Opremljenost apartmaja: klima,novo pohištvo, SAT TV, kuhinja s kuhinjskimi aparati (hladilnik, električna pečica, mikrovalna pečica, aparat za filter in espresso kavo, pomivalni stroj, pralni stroj), otroška posteljica na vprašanje. Ostalo: trgovina 200 m, restavracija/picerija 200 m. Domače živali: dovoljene, predhodna najava (doplačilo).

Akcija

Apartma za 2-4 osebe, prib. 350 m od plaže.


Cena dnevnega najema v €/app:  CENIK 2019 V PRIPRAVI

Pošlji povpraševanje Natisni
Želite biti informirani o aktualnih novostih in ekskluzivnih akcijah?
Spremljajte nas
tudi na Facebooku