LTC COLLEGE Garden

Eastbourne

LTC Language Teaching Centre

Poletni intemzivni tečaj angleščine
Od 10 do 16 let
Spremljevalec v navedenih terminih
Skupinski odhod iz Ljubljane

Pošlji povpraševanje
Ni se potrebno odpraviti na potovanje okoli sveta, da srečate vrstnike iz Kolumbije, Španije, Nemčije, Kitajske, Rusije, Saudske Arabije ... Spoznate jih lahko kar na jezikovnem tečaju v sončnem obmorskem kraju Eastbourne, kar dvakrat izbranem za »UK’s Top Holiday-Friendly Destination«. LTC v lepem okolju dvorca Compton Place sredi velikega parka nudi odlično učno okolje s prijetnim domačnim vzdušjem. Zelenilo parka res daje videz, kot bi bili sredi podeželja, a do živahnega mestnega središča z velikim nakupovalnim središčem ali pa do privlačne morske obale z dolgo promenado in znanim »Eastbourne Pier« ne boste potrebovali več kot slabih 15 minut hoje.

Opremljenost kolidža:
25 učilnic, šolska knjižnica, računalniška učilnica, družabni prostori, šolska restavracija, igrišče za badminton in 2 teniški igrišči, pralnica, večposteljne spalnice v vrhnjem nadstropju kolidža, brezplačni Wi-Fi. 

TEČAJ

Standardni tečaj 
Pri pouku velja velik poudarek komunikaciji - govoru in slušnemu razumevanju, da se boste v angleščini pravilno in tekoče pogovarjali. Znanje angleščine boste nadgrajevali in utrjevali skozi različne komunikativne aktivnosti, praktično naravnan pouk pa na učinkovit način vplete tudi urjenje vseh ostalih jezikovnih veščin, pisanje in branje, slovnico, besedišče in točno izgovorjavo s ciljem, da boste angleščino v vsakdanjih situacijah v povezavi z različnimi tematikami uporabljali čim bolj suvereno. Učitelji pri pouku uporabljajo različne jezikovne aktivnosti in učne materiale, ki ustrezajo jezikovnemu predznanju, potrebam in ciljem tečajnikov: avdiovizualne materiale, igranje vlog, pisanje pisem in poročil, individualne in skupinske predstavitve, jezikovne igre in tekmovanja ter praktične preizkuse znanja.
Število šolskih ur / teden: 20 x 45 minut
Število tečajnikov v razredu: največ 16
Stopnje: vse
Dolžina tečaja: 2 in 3 tedni
Začetki: 
2- tedenski program: 23.6., 30.6., 14.7., 28.7., 4.8.2019
3- tedenski program: 23.6., 28.7.2019

Intenzivni tečaj
Dodatno k standardnemu tečaju boste imeli vsak teden 4 učne ure s poudarkom na jezikovnih spretnostih, kot so branje, slušno razumevanje in izgovorjava.
Število šolskih ur / teden: 24 x 45 minut
Število tečajnikov v razredu: največ 16
Starost tečajnikov: 14-16 let
Stopnje: vse
Dolžina tečaja: 2 in 3 tedni
Začetki: 
glej standardni tečaj

NASTANITEV
Kolidž
Bivali boste v preprosto opremljenih večposteljnih sobah v vrhnjem nadstropju dvorca. Obnovljene kopalnice in WC so skupni. Prehranjevali se boste v prijetni šolski restavraciji. 
Prehrana: polni penzion/toplo kosilo. 

PROSTI ČAS
Enako pomembno kot pouk je utrjevanje angleščine v prostem času, zato vaši gostitelji pripravljajo raznolik program izvenšolskih aktivnosti, kjer se s svojimi sošolci lahko sporazumevate »in English only«! Lahko boste igrali kriket, nogomet ali odbojko, kotalkali, streljali z lokom, se preizkusili v laser questu in bowlingu; pripravili boste kabaret in celo žonglirali. Spoznavali boste okolico mesta in se z ladjo popeljali do belih pečin Beachy Head, obiskali boste Sea Life Center v Brightonu in se odpravili v »must see« London, v Windsor, v Canterbury, Portsmouth …

Nova slika (1)

POTOVALNE INFORMACIJE
V ceni aranžmaja sta vključena letalski prevoz in povratni prevoz z letališča do kolidža LTC. 
Prihod: sobota ali nedelja pred začetkom tečaja
Odhod: sobota ali nedelja po zaključku tečaja

CENA VKLJUČUJE
- letalski prevoz 
- povratni prevoz z londonskega letališča do kolidža
- uvrstitveni test
- tečaj 
- učne materiale
- potrdilo o udeležbi na tečaju
- nastanitev in polni penzion
- družabne in športne aktivnosti po programu šole
- 1 celodnevni in 1 poldnevni izlet na teden
- stroške spremljevalca v navedenih terminih 
- nezgodno zavarovanje
- zdravstveno zavarovanje TUJINA AS
- organizacijo jezikovnega potovanja

Organiziran je skupinski odhod s spremljevalcem iz Ljubljane. Program bo izveden in cena je zajamčena, če je v navedenem terminu prijavljenih vsaj 10 udeležencev tečaja.


POVPRAŠEVANJA IN PRIJAVE: 
INTELEKTA M. Sobota d.o.o.
PE Kranj
Tel.: 04/ 236 85 55


L
Eastbourne

Privlačno obmorsko letovišče Eastbourne je znano po svojih belih pečinah Beachy Head, ki se mogočno dvigajo nad obalo in nudijo čudovit razgled na mesto, morje in rahlo valovito pokrajino mestnega zaledja. V začetku 20. stoletja je bilo mesto, ki je do danes uspelo ohraniti elegantni viktorijanski stil, zbirališče kraljev in umetnikov iz vsega sveta. Današnje obiskovalce očarajo kilometre dolga prodnata obala, terasasta mestna promenada in Old Town, zabaviščni pomol, čudoviti parki in vrtovi, še posebej Carpet Garden, kjer najdemo cvetje z vseh koncev sveta. Živahno mesto pa razpolaga tudi s sodobnimi nakupovalnimi centri in tradicionalnimi trgovinicami, restavracijami, kavarnami, pubi, gledališči, kegljišči, kinodvoranami in odličnimi športnimi tereni ter tako nudi obilo možnosti za prijetno preživljanje prostega časa.
Prebivalcev: cca 105.000


Tečaj Kolidž ali gostiteljska družina
PP/VS ali PP/DS/TS
2 tedna 3 tedni
Standardni 1888 € 2670 €
Intenzivni 1948 € 2760 €

Pošlji povpraševanje Natisni
Želite biti informirani o aktualnih novostih in ekskluzivnih akcijah?
Spremljajte nas
tudi na Facebooku