web 2

Eastbourne

LTC Language Teaching Centre

Poletni intenzivni tečaj angleščine
Od 16 do 22 let
Spremljevalec v navedenih terminih
Skupinski odhod iz Ljubljane

Pošlji povpraševanje
Jezikovni center Language Teaching Centre se ponaša z več kot šestdesetletno tradicijo poučevanja angleškega jezika. Prostore ima v lepem okolju dvorca Compton Place, ki s 13 hektarjev velikim parkom nudi odlično učno okolje s prijetnim domačnim vzdušjem. Dvorec je nekdanji dom vojvode Devonširskega v Eastbournu, enem najbolj sončnih angleških mest, kar dvakrat izbranem za »UK’s Top Holiday-Friendly Destination«. Manj kot 15 minut hoje boste potrebovali do mestnega središča z velikim nakupovalnim centrom, z restavracijami in butiki, ali pa do kilometre dolgih prodnatih plaž s privlačno obmorsko promenado. 

Opremljenost kolidža:
25 udobnih učilnic, šolska knjižnica z bogatim izborom učnih materialov, računalniška učilnica, prijetni družabni prostori, šolska restavracija, igrišče za badminton in 2 teniški igrišči, pralnica, brezplačni Wi-Fi.

TEČAJI

Standardni tečaj 
Vsebina tečaja je pripravljena na način, da vam pomaga razvijati vse jezikovne veščine, še posebej pa govor in slušno razumevanje, da bo vaše komuniciranje v angleščini  čimbolj tekoče in zanesljivo. Med praktično naravnanim poukom, pri katerem je vseskozi v ospredju komunikacijski učni pristop, je vključeno tudi urjenje vseh ostalih jezikovnih veščin, pisanje in branje, slovnica, besedišče in točna izgovorjava s ciljem, da boste angleščino v vsakdanjih situacijah v povezavi z različnimi tematikami uporabljali čim bolj suvereno. V odvisnosti od jezikovnih potreb in ciljev tečajnikov učitelji pri pouku vključujejo različne učne materiale in aktivnosti kot so npr. igranje vlog, diskusije, individualne in skupinske prezentacije, jezikovne igre, uporaba avdio-vizualnih učnih pripomočkov …
Število šolskih ur / teden: 20 x 45 minut
Število tečajnikov v razredu: največ 12
Stopnje: vse, razen za popolne začetnike
Dolžina tečaja: 2, 3 in 4 tedni
Začetki:
2- tedenski program: 23.6., 30.6., 14.7., 28.7., 4.8.2019
3- tedenski program: 23.6., 28.7.2019
4- tedenski program: 30.6., 14.7.2019

Intenzivni tečaj
Intenzivni tečaj je nadgradnja standardnega tečaja z dodatnimi 8 učnimi urami tedensko, porazdeljenih ob popoldnevih od ponedeljka do četrtka. Na voljo so trije učni moduli:
Veščina komuniciranja – med poukom se boste osredotočili na razvijanje govora, razumevanje slišanega in urjenje pisanja za učinkovito ustno in pisno komuniciranje v različnih vsakdanjih situacijah. Modul je primeren za udeležence vseh stopenj predznanja.
Poslovna angleščina – dodatne učne ure vključujejo tako širjenje besedišča kot praktične vaje za uspešno komuniciranje v splošnem poslovnem kontekstu. Za vključitev je potrebno predznanje angleškega jezika vsaj na stopnji B1. Upoštevajte, da je izvedba modula odvisna od števila prijavljenih udeležencev.
Priprave na izpite IELTS – med dodatnimi 8 učnimi urami se boste izpopolnjevali v vseh jezikovnih veščinah, v tekočem govoru in v pravilni izgovarjavi, širili boste besedišče in izpopolnili znanje slovnice skladno z zahtevami izpitov IELTS. Za vključitev je potrebno predznanje angleškega jezika vsaj na stopnji B1. Upoštevajte, da je izvedba modula odvisna od števila prijavljenih udeležencev.
Število šolskih ur / teden: 28 x 45 minut
Število tečajnikov v razredu: največ 12
Stopnje: vse, razen za popolne začetnike
Dolžina tečaja: 2, 3 in 4 tedni
Začetki: glej standardni tečaj

NASTANITEV
Gostiteljska družina
Stanovali boste v eno- ali dvoposteljni sobi, kopalnico si boste delili z družino. Veliko družin je v peš oddaljenosti do šole, pa tudi sicer za pot do šole ne boste potrebovali več kot 20 minut vožnje z mestnim avtobusom.
Prehrana: polni penzion. Zajtrk in večerja pri družini, toplo kosilo med tednom na šoli.

PROSTI ČAS
Prosti čas boste lahko preživljali v skladu z lastnimi željami, lahko pa se udeležite aktivnosti, ki jih organizira šola. Vsak teden pripravljajo šolski »activity organisers« šolske zabave, tematske večere, plesanje salse, turnirje v poolu, namiznem tenisu, odbojki … Tečajniki, ki se udeležijo intenzivnega tečaja, imajo vključen en celodnevni izlet na teden, npr. v Brighton, London, Portsmouth, Hastings …, tečajniki na standardnem tečaju pa dodatno še en poldnevni izlet tedensko.

POTOVALNE INFORMACIJE
V ceni aranžmaja sta vključena letalski prevoz in povratni prevoz z letališča do gostiteljske družine. 
Prihod: sobota ali nedelja pred začetkom tečaja
Odhod: sobota ali nedelja po zaključku tečaja

CENA VKLJUČUJE
- letalski prevoz
- povratni prevoz z londonskega letališča do kolidža
- uvrstitveni test
- tečaj in učne materiale
- potrdilo o udeležbi na tečaju
- nastanitev in polni penzion
- družabne in športne aktivnosti po programu šole
- 1 celodnevni izlet na teden
- 1 poldnevni izlet na teden (udeleženci standardnega tečaja) 
- stroške spremljevalca v navedenih terminih.
- nezgodno zavarovanje
- zavarovanje v tujini TUJINA AS
- organizacijo jezikovnega potovanja

Organiziran je skupinski odhod s spremljevalcem iz Ljubljane. Program bo izveden in cena je zajamčena, če je v navedenem terminu prijavljenih vsaj 10 udeležencev tečaja.


POVPRAŠEVANJA IN PRIJAVE: 
INTELEKTA M. Sobota d.o.o.
PE Kranj
Tel.: 04 236 85 55


L
Eastbourne

Privlačno obmorsko letovišče Eastbourne je znano po svojih belih pečinah Beachy Head, ki se mogočno dvigajo nad obalo in nudijo čudovit razgled na mesto, morje in rahlo valovito pokrajino mestnega zaledja. V začetku 20. stoletja je bilo mesto, ki je do danes uspelo ohraniti elegantni viktorijanski stil, zbirališče kraljev in umetnikov iz vsega sveta. Današnje obiskovalce očarajo kilometre dolga prodnata obala, terasasta mestna promenada in Old Town, zabaviščni pomol, čudoviti parki in vrtovi, še posebej Carpet Garden, kjer najdemo cvetje z vseh koncev sveta. Živahno mesto pa razpolaga tudi s sodobnimi nakupovalnimi centri in tradicionalnimi trgovinicami, restavracijami, kavarnami, pubi, gledališči, kegljišči, kinodvoranami in odličnimi športnimi tereni ter tako nudi obilo možnosti za prijetno preživljanje prostega časa.
Prebivalcev: cca 105.000


Tečaj Gostiteljska družina
ES ali DS/PP
2 tedna 3 tedni 4 tedne
Standardni 1760 € 2376 € 2830 €
Intenzivni 1810 € 2395 € 2980 €

Pošlji povpraševanje Natisni
Želite biti informirani o aktualnih novostih in ekskluzivnih akcijah?
Spremljajte nas
tudi na Facebooku