inglaterra londres embassy 1

London

Embassy English

Poletni tečaj angleščine
Od 16 do 20 let
Spremljevalec v navedenih terminih
Skupinski odhod iz Ljubljane

Pošlji povpraševanje
Sodobno opremljen kampus, kjer jezikovna šola Embassy English čez vse leto nudi priljubljene tečaje angleškega jezika za nekoliko bolj samostojne udeležence, predstavlja odlično bazo za raziskovanje Londona in razpolaga z vsem, kar potrebujete za prijetno bivanje in učinkovito učno izkušnjo. Pouk na šoli, ki lahko sprejme do 350 tečajnikov, poteka v sproščenem vzdušju, vodijo pa ga kompetentni in izkušeni učitelji. Jezikovni center se ponaša s privlačno lokacijo v zgodovinsko zanimivem Greenwichu, polnem lokalnih trgovinic, kavarn in restavracij, v sklopu sodobnega šolskega kampusa pa je poleg odlično opremljenega jezikovnega centra tudi šolska rezidenca, tako da pot do šole odpade!

Opremljenost kolidža:
Z interaktivnimi tablami opremljene učilnice, šolska knjižnica in knjigarna, restavracija, klubski prostor z aparati za napitke in prigrizke, internet café, prijetno šolsko dvorišče, brezplačni Wi-Fi in sodobna šolska rezidenca s 280 enoposteljnimi sobami.
Udeležencem je na voljo Study Smart, on-line učni portal, kjer najdete učno gradivo in domače naloge, teste za preverjanje znanja, lahko si ustvarite lastni učni portfel

TEČAJI
Intenzivni tečaj
Dobro strukturiran pouk poteka po komunikativnih učnih metodah ob uporabi sodobnih učnih pripomočkov in Embassy English učnih materialov (učbeniki, vadnice in on-line jezikovni program) ter avtentičnih pisnih in video materialov. Med tečajem boste izpopolnili znanje slovnice in besedišče angleškega jezika, izboljšali boste spodobnost tekočega in pravilnega govorjenja in slušnega razumevanja, da boste sposobni v angleškem jeziku samozavestno in učinkovito komunicirati. Tečaj je kombinacija 20 učnih ur standardnega tečaja dopoldan in 8 učnih ur izbirnih učnih vsebin popoldan, ki jih izberete v skladu s predznanjem, svojimi jezikovnimi potrebami in interesi. Šola nudi naslednje izbirne vsebine: veščina govora – konverzacija, slovnica, obvladovanje in širjenje besedišča, priprave na mednarodne izpite IELTS in poslovna komunikacija (udeleženci s predznanjem vsaj na nivoju B1).

Število šolskih ur / teden: 28 x 45 minut
Število tečajnikov v razredu: največ 15
Stopnje: vse
Dolžina tečaja: 2 tedna
Začetki: 24.6., 8.7., 5.8.

NASTANITEV
Študentska rezidenca 
Študentska rezidenca je del šolskega kompleksa. Na voljo so eno- in dvoposteljne sobe z lastno kopalnico. Poskrbljeno je za posteljnino, brisače potrebujete lastne. Na voljo je Wi-Fi. Prehranjevali se boste v prijetni samopostrežni restavraciji kampusa. Ob prihodu je potrebno plačilo kavcije za ključ v višini 50 GBP, ki jih ob odhodu povrnejo.
Prehrana: polni penzion

PROSTI ČAS
Še posebej poleti nudi šola svojim tečajnikom raznolik program družabnih aktivnosti, ogledov filmskih in gledaliških predstav, obiske muzejev, koncertov in izletov v bližnje ali bolj oddaljene kraje, npr. v Stonehenge, Bath, v Oxford …  V ceno programa je vključen en celodnevni izlet na teden.

Nova slika

POTOVALNE INFORMACIJE
V ceni aranžmaja sta vključena letalski prevoz iz Ljubljane in povratni prevoz z letališča do kampusa. Tedensko vozovnico za mestni promet boste lahko kupili na šoli, strošek cca 35 GBP.
Prihod: sobota ali nedelja pred začetkom tečaja
Odhod: sobota ali  nedelja po zaključku tečaja

CENA VKLJUČUJE
- letalski prevoz iz Ljubljane 
- povratni prevoz z londonskega letališča do kampusa
- uvrstitveni test
- tečaj 
- učne materiale
- potrdilo o udeležbi na tečaju
- nastanitev in polpenzion
- družabne in športne aktivnosti po programu šole
- oglede muzejev, galerij in londonskih znamenitosti po programu šole
- 2 celodnevna izleta 
- stroške spremljevalca v navedenih terminih
- nezgodno zavarovanje
- zavarovanje v tujini CORIS
- organizacijo jezikovnega potovanja

Organiziran je skupinski odhod s spremljevalcem iz Ljubljane. Program bo izveden in cena je zajamčena, če je v navedenem terminu prijavljenih vsaj 10 udeležencev tečaja.


POVPRAŠEVANJA IN PRIJAVE:
INTELEKTA M. Sobota d.o.o.
PE Kranj
Tel.: 04/ 236 85 55
E-naslov:
#EM#6b73636d6e456f697c6c666e67796f21737e7f#EM#


L

London

Angleška metropola London je čudovita kombinacija angleške tradicije in modernega načina življenja. Simboli britanskega imperija s Tower Bridge, Buckingham Palace ali Westminster Abbey, temu kontrastna najsodobnejša arhitektura poslovnih stavb ob Docklands, pa znamenite koncertne in operne hiše, muzeji, gledališča, butiki in nakupovalna središča so pravi magnet za milijone obiskovalcev z vsega sveta. Ko boste utrujeni od brskanja po butikih Soha ali Camden Marketa, si napolnite baterije med sprehodom skozi Kensington Gardens ali Hyde Park, zvečer pa le zavijte v stoletja stari pub, ki ga je mnogo pred vami obiskoval že Dickens.

Prebivalcev: cca 7,000.000


Tečaj Šolska rezidenca
ES ali DS/POL
2 tedna vsak nadaljnji teden
-
Intenzivni 2130 € -
Opombe: Ob prihodu je potrebno plačilo kavcije za ključ v višini 50 GBP, ki jih ob odhodu povrnejo. Strošek tedenske vozovnice mestnega prometa: cca 35 GBP

Pošlji povpraševanje Natisni
Želite biti informirani o aktualnih novostih in ekskluzivnih akcijah?
Spremljajte nas
tudi na Facebooku