Kings London 2

London

Kings

Poletni tečaj angleščine
Od 14 do 17 let (standardni tečaj)
Od 16 do 20 let (Discover London)
Spremljevalec v navedenem terminu
Skupinski odhod iz Ljubljane

Pošlji povpraševanje
Poletni jezikovni programi na sodobnem kampusu univerze South Bank so tečaji sredi ene najbolj »cool« prestolnic. Znanje angleščine boste izpopolnjevali v neposredni bližini highlights kot so London Eye, pa Big Ben, The Houses of Parliament, Buckingham Palace in Shakespeare’s Globe, hkrati pa spoznavali značilni angleški »college life«. South Bank je »trendy« predel Londona ob južni obali Temze, kjer se izmenjujejo tradicionalni angleški pubi z modernimi bistroji in restavracijami – do večine londonskih znamenitosti pa se boste sprehodili kar peš. Sodobno opremljen kampus, ki predstavlja odlično bazo za raziskovanje Londona, učinkoviti jezikovni tečaji po sodobnih učnih metodah v prijaznem in modernem učnem okolju in raznolik program družabnih aktivnosti, izletov in ogledov so zagotovilo za enkratno preživete »poučne« počitnice.

Opremljenost kampusa:
Sodobno opremljene učilnice, nova samopostrežna restavracija, prijeten družabni prostor s TV, pralnica, športna dvorana za squash, košarko, odbojko, nogomet, študentska rezidenca z enoposteljnimi spalnicami, Wi-Fi v večini prostorov. 

TEČAJI
Standardni tečaj
Pouk poteka na 6 različnih težavnostnih stopnjah, v ustrezne razrede boste uvrščeni na osnovi ustnega in pisnega preverjanja predznanja. Vsebinsko so učne ure zasnovane na osnovi učbenika, ki ga boste prejeli na posodo. Poudarek med poukom sicer velja jezikovnim aktivnostim za urjenje govora in razumevanja slišanega, da boste čim bolj napredovali v tekočem in pravilnem govorjenju; izpopolnjevali pa se boste tudi v ostalih jezikovnih veščinah – v branju in pisanju, nadgrajevali boste znanje slovnice in razširili svoje angleško besedišče. Da boste naučeno lahko kar takoj praktično uporabili in utrdili boste tekom tečaja izdelali različne projektne naloge z najrazličnejšo tematiko iz vsakdanjega življenja.
Število šolskih ur / teden: 20 x 45 minut
Število tečajnikov v razredu: največ 15
Stopnje: vse
Starost tečajnikov: 14-17 let
Dolžina tečaja: 2 tedna
Začetki: 26.6., 7.8.2019

Discover London
Med tečajem, namenjenim starejši mladini, velja poudarek urjenju jezikovnih veščin za tekoče in suvereno komuniciranje v angleščini za vsakdanjo rabo. V uporabnem smislu boste izpopolnjevali znanje slovnice in jezikovnih struktur, urili se boste v pravilnem in tekočem govoru, v slušnem razumevanju in v branju, pri čemer bo učna vsebina vezana na angleško kulturo, zgodovino, politiko in socialno ekonomijo Londona.
Število šolskih ur / teden: 20 x 45 minut
Število tečajnikov v razredu: največ 15
Stopnje: vse, razen za popolne začetnike
Starost tečajnikov: 16-20 let
Dolžina tečaja: 2 tedna
Začetki: 26.6., 7.8.2019

NASTANITEV
Študentska rezidenca
Stanovali boste v enoposteljnih sobah z lastno kopalnico, 5 do 8 sob tvori enoto s skupno kuhinjo/dnevnim prostorom. Prehranjevali se boste v novi samopostrežni restavraciji kampusa.

Prehrana: polni penzion (standardni tečaj), polpenzion (Discover London)


PROSTI ČAS
Program aktivnosti v prostem času je pripravljen za 2 starostni skupini.

STANDARDNI TEČAJ - 14 do 17 let:
Šola poskrbi za zanimiv program izvenšolskih aktivnosti, ki so seveda predvsem vezane na spoznavanje Londona. V odvisnosti od termina tečaja boste lahko obiskali Natural History Museum, Science Museum, Madame Tussauds, Tower Bridge ali se povzpeli na najvišjo stavbo Velike Britanije, na Shard. Ob večerih bodo na sporedu disko, karaoke, Late Night Shopping …, vse pa le ne bo vezano samo na London. Ob ponedeljkih in sredah se boste odpravili na izlete izven Londona in si ogledali še druga zanimiva angleška mesta kot sta npr. Oxford, Brighton in Portsmouth.

DISCOVER LONDON - nad 16 let:
Program je namenjen bolj samostojnim tečajnikom nad 16 let, ki bi London želeli raziskovati tudi sami in v družbi svojih sotečajnikov. Šola vsak teden organizira vsaj štiri različne aktivnosti kot so npr. obiski muzejev in galerij ter ogledi londonskih znamenitosti in izleti, na katere se lahko prijavite in jih doplačate na šoli. V ceno programa je vključen en celodnevni izlet na teden, ogledali si boste lahko npr. Brighton in Sea Life Centre, univerzitetni Oxford in Ashmolean Museum, pristaniški Portsmouth in znamenito ladjo HMS Victory … Po želji pa si boste z našimi spremljevalci lahko ogledali kakšnega izmed odličnih muzikalov – verjemite, da so »Wicked«, »Aladdin« ali »Mamma mia« res vredni ogleda!


POTOVALNE INFORMACIJE
V ceni aranžmaja sta vključena letalski prevoz iz Ljubljane in povratni prevoz z letališča do kampusa. Tedensko vozovnico za mestni promet boste lahko kupili na šoli, strošek cca 35 GBP.
Prihod: sreda pred začetkom tečaja
Odhod: sreda po zaključku tečaja

CENA VKLJUČUJE
- letalski prevoz
- povratni prevoz z londonskega letališča do kampusa
- uvrstitveni test
- tečaj 
- učne materiale
- potrdilo o udeležbi na tečaju
- stroške spremljevalca v navedenih terminih. 
- nezgodno zavarovanje
- zdravstveno zavarovanje v tujini TUJINA AS
- organizacijo jezikovnega potovanja
Standardni tečaj - dodatno:
- nastanitev in polni penzion
- družabne in športne aktivnosti po programu šole
- oglede muzejev, galerij in londonskih znamenitosti po programu šole
- 3 celodnevne izlete
Discover London dodatno:
- nastanitev in polpenzion
- družabne aktivnosti po programu šole
- oglede galerij, muzejev in londonskih znamenitosti po programu šole (doplačilo za vstopnine)
- 2 celodnevna izleta


Organiziran je skupinski odhod s spremljevalcem iz Ljubljane. Program bo izveden in cena je zajamčena, če je v navedenem terminu prijavljenih vsaj 10 udeležencev tečaja.


POVPRAŠEVANJA IN PRIJAVE: 
INTELEKTA M. Sobota d.o.o.
PE Kranj
Tel.: 04/ 236 85 55


L
London

Angleška metropola London je čudovita kombinacija angleške tradicije in modernega načina življenja. Simboli britanskega imperija s Tower Bridge, Buckingham Palace ali Westminster Abbey, temu kontrastna najsodobnejša arhitektura poslovnih stavb ob Docklands, pa znamenite koncertne in operne hiše, muzeji, gledališča, butiki in nakupovalna središča so pravi magnet za milijone obiskovalcev z vsega sveta. Ko boste utrujeni od brskanja po butikih Soha ali Camden Marketa, si napolnite baterije med sprehodom skozi Kensington Gardens ali Hyde Park, zvečer pa le zavijte v stoletja stari pub, ki ga je mnogo pred vami obiskoval že Dickens.

Prebivalcev: cca 7,000.000


Tečaj Študentska rezidenca
POL / PP
2 tedna
Discover London / Standardni tečaj 1979 € / 2269 €
Opombe: Ob prihodu v rezidenco je potrebno plačilo kavcije za primer poškodovanja opreme v višini 50 GBP, ki jih ob odhodu povrnejo.

Pošlji povpraševanje Natisni
Želite biti informirani o aktualnih novostih in ekskluzivnih akcijah?
Spremljajte nas
tudi na Facebooku