London jezikovni tečaj angleščine Royal Russell Sc

London

Royal Russell School

Poletni tečaj angleščine
Od 13 do 16 let
Spremljevalec v navedenih terminih
Skupinski odhod iz Ljubljane

Pošlji povpraševanje
Leta 1853 ustanovljena prestižna »boarding school« Royal Russel School leži v čudoviti zeleni oazi južnega dela Londona, v Croydonu, od koder ste v manj kot pol ure vožnje z mestnim vlakom na Oxford Street, eni najbolj znanih londonskih ulic. Da Royal Russell School res ni kar tako, govori dejstvo, da je njegova pokroviteljica angleška kraljica Elizabeta II. Sodobno opremljen kolidž nudi odlično okolje, v katerem se na poletnih jezikovnih programih priznane jezikovne šole Churchill House že vrsto let srečujejo mladi iz vseh koncev sveta – okoli 150 jih je na teden. Učitelji in »activity leaders« poskrbijo, da je pouk zanimiv ter da vse, kar se naučite v razredu, čim bolj učinkovito uporabite med druženjem z ostalimi tečajniki različnih narodnosti. 

Opremljenost kolidža:
Sodobno opremljene učilnice, računalniška učilnica, prostori za druženje, odlična šolska restavracija, privlačno šolsko gledališče, brezplačni internet, odlični športni tereni - igrišča za košarko, nogomet in tenis, športni center z bazenom, fitnes center, dvorana z igrišči za odbojko, badminton in košarko, aerobiko, pralnica in »boarding houses« za bivanje tečajnikov.

TEČAJ
Standardni tečaj
Pouk je pripravljen v tedenskih tematskih sklopih, ki vključujejo teme kot npr. svetovne kulture, mediji, moda, glasba, družina in prijateljstvo, življenjski stili, … Med učnimi urami velja poudarek pravilni izgovorjavi, širjenju besedišča in urjenju govora ter slišnemu razumevanju, zato vključujejo različne interaktivne jezikovne vaje, delo v parih in v skupinah, kjer boste pripravljali npr. šolski časopis, napisali članke za revije ali naredili anketo … Poleg tega vaši učitelji pred izleti v program vključijo lekcije, kjer se na zanimiv način seznanite s kraji, ki jih boste obiskali med svojim bivanjem v Angliji.
Število šolskih ur / teden: 20 x 45 minut
Število tečajnikov v razredu: največ 15
Stopnje: vse
Dolžina tečaja: 2 tedna, 3 tedne**
Začetki:
2-tedenski program: 7.7., 21.7., 4.8.

**3-tedenski tečaji z individualnim odhodom ali povratkom.

The London Experience Program
Dodatne oglede londonskih znamenitosti, muzejev in galerij, sprehode po londonskih ulicah, obisk živahnega Covent Gardna ali vožnjo z London Eye nudi program The London Experience, ki vas trikrat popoldan in enkrat zvečer popelje skozi čudovito londonsko sceno. Prijava je možna istočasno s prijavo na tečaj. Doplačilo: 70 EUR/teden. 

NASTANITEV
Kolidž
Stanovali boste v prijetno opremljenih dvo- ali večposteljnih sobah, kopalnice so skupne. Vsaka »boarding house« ima prostor za druženje tečajnikov, v njem sta televizor in majhna kuhinja. Zajtrkovali, obedovali in večerjali boste v samopostrežni restavraciji kolidža. 1x tedensko na kolidžu poskrbijo za pranje perila.
Prehrana: polni penzion

PROSTI ČAS
Vaši učitelji skupaj z »activity organisers« poskrbijo za zanimivo preživljanje prostega časa. Lahko boste igrali nogomet, tenis ali kriket, plavali, za tiste nad športom manj navdušene so na voljo dramske in filmske delavnice, zvečer pa disko, kabaret, karaoke in modne revije … Enkrat tedensko boste odšli na celodnevne izlete v znana angleška mesta kot sta univerzitetni Oxford ali počitniška prestolnica Brighton, privoščili si boste punting po reki Cam ali pa se boste v Londonu popeljali po reki Temzi. Nedelje so namenjene aktivnostim na kolidžu, za doplačilo pa lahko odidete na dodatne izlete. 

Nova slika (1)

POTOVALNE INFORMACIJE
V ceni aranžmaja sta vključena letalski prevoz iz Ljubljane in povratni prevoz z letališča do kolidža. 
Prihod: sobota ali nedelja pred začetkom tečaja
Odhod: sobota ali nedelja po zaključku tečaja

CENA VKLJUČUJE
- letalski prevoz 
- povratni prevoz z londonskega letališča do kolidža
- tečaj 
- učne materiale
- potrdilo o udeležbi na tečaju
- nastanitev in polni penzion
- družabne in športne aktivnosti po programu šole
- 1 celodnevni izlet na teden
- 1 poldnevni izlet na teden 
- stroške spremljevalca v navedenih terminih
- nezgodno zavarovanje
- zdravstveno zavarovanje v tujini TUJINA AS
- organizacijo jezikovnega potovanja

Organiziran je skupinski odhod s spremljevalcem iz Ljubljane. Program bo izveden in cena je zajamčena, če je v navedenem terminu prijavljenih vsaj 10 udeležencev tečaja.


POVPRAŠEVANJA IN PRIJAVE: 
INTELEKTA M. Sobota d.o.o.
PE Kranj
Tel.: 04/ 236 85 55


L
London

Angleška metropola London je čudovita kombinacija angleške tradicije in modernega načina življenja. Simboli britanskega imperija s Tower Bridge, Buckingham Palace ali Westminster Abbey, temu kontrastna najsodobnejša arhitektura poslovnih stavb ob Docklands, pa znamenite koncertne in operne hiše, muzeji, gledališča, butiki in nakupovalna središča so pravi magnet za milijone obiskovalcev z vsega sveta. Ko boste utrujeni od brskanja po butikih Soha ali Camden Marketa, si napolnite baterije med sprehodom skozi Kensington Gardens ali Hyde Park, zvečer pa le zavijte v stoletja stari pub, ki ga je mnogo pred vami obiskoval že Dickens.

Prebivalcev: cca 7,000.000


Tečaj Kolidž
VS/PP
2 tedna 3 tedni
4 tedni
Standardni 2088 € 3180 €

Pošlji povpraševanje Natisni
Želite biti informirani o aktualnih novostih in ekskluzivnih akcijah?
Spremljajte nas
tudi na Facebooku