173E2181

Oxford

Kings Oxford

intenzivni tečaj angleščine
nad 16 let
Spremljevalec v navedenih terminih
Skupinski odhod iz Ljubljane

Pošlji povpraševanje
Jezikovno šolo Kings Oxford odlikuje izvedba jezikovnih tečajev po sodobnih učnih metodah v prijaznem in modernem učnem okolju. Je drugi največji center za izvajanje testov IELTS v Angliji in poleg tečajev splošne angleščine nudi visoko intenzivne priprave na izpite IELTS.  V Oxfordu ima Kings dva učna centra. Sodobno opremljen St. Michael's Campus z aneksom Alfred Street se ponaša z idealno lokacijo v središču Oxforda, v bližini slavnih kolidžev, trgovin in restavracij. St. Joseph Campus, kjer potekajo priprave na izpite in tečaji v poletnem času, pa je v Cowleyu, in je od centra mesta oddaljen cca 20 minut vožnje z javnim prevozom. 

Opremljenost šole:
Moderne učilnice, opremljene z interaktivnimi tablami, multimedijske učilnice za samostojno učenje, prostori za druženje tečajnikov, brezplačni internet in Wi-Fi, študentska restavracija na kampusu St. Joseph. 
Udeležencem je na voljo ClassMate, on-line učni portal, dostopen 24 ur dnevno, kjer najdete učno gradivo, jezikovne vaje, teste za preverjanje znanja … Dostop boste imeli še 3 mesece po zaključenem programu.

TEČAJ

Intenzivni tečaj 

Tečaj je kombinacija 20 šolskih učnih ur, med katerimi je poudarek na urjenju jezikovnih veščin za tekoče in suvereno komuniciranje v angleščini za vsakdanjo rabo. Izpopolnili boste znanje slovnice in jezikovnih struktur, urili se boste v pravilnem in tekočem govoru, v slušnem razumevanju in v branju, v manjšem obsegu pa tudi v pisanju. Nadaljnjih 8 učnih ur je v obliki izbirnih vsebin, ki jih izberete glede na svoje predznanje in jezikovne potrebe. Na voljo so vsebine kot npr. Survival English, Academic Reading & Writing, Conversation Skills, English for Work, Business fluency, Exam skills & strategies, British culture & history, English for meetings and presentations … Upoštevajte, da je izvedba posameznih vsebin odvisna tudi od interesa tečajnikov. 
  
Število šolskih ur/teden: 28 x 45 minut
Št. tečajnikov v razredu: največ 14
Stopnje: vse, razen za popolne začetnike
Dolžina tečaja: 2 tedna
Starost tečajnikov: nad 16 let
Začetki:
Skupinski odhod: 30.6., 14.7.

NASTANITEV

Wavy Gate
Sodobna študentska rezidenca je od obeh jezikovnih centrov oddaljena cca 15 minut hoje. Nastanjeni boste v prostorni lepo opremljeni enoposteljni sobi s kopalnico. 6 sob tvori apartma s skupno lepo opremljeno kuhinjo in dnevnim prostorom, v sklopu rezidence so še pralnica in družabni prostor s TV. Poskrbljeno je za posteljnino, na voljo vam bo Wi-Fi. 
Prehrana: polpenzion. Prehranjevali se boste v šolski restavraciji St.Josephs College, oddaljeni okoli 15 minute hoje.

PROSTI ČAS
Šola poskrbi za prijeten program družabnih aktivnosti, ogledov in izletov. Pripravljajo oglede filmskih predstav in koncertov, obiske muzejev, konverzacijske delavnice … Lahko boste igrali nogomet in se pomerili v bowlingu, zagotovo pa ne boste zamudili puntinga. Med vikendi se boste lahko udeležili izletov npr. v Bath, v London, v Stratford-upn-Avon ali celo v Stonehenge. 

POTOVALNE INFORMACIJE
V ceni aranžmaja sta vključena letalski prevoz iz Ljubljane in povratni prevoz z letališča do kampusa. 
Prihod: sobota ali nedelja pred začetkom tečaja
Odhod: sobota ali nedelja po zaključku tečaja

CENA VKLJUČUJE
- letalski prevoz 
- povratni prevoz z londonskega letališča do kampusa
- uvrstitveni test
- tečaj 
- učne materiale
- potrdilo o udeležbi na tečaju
- nastanitev in polpenzion
- izvenšolske aktivnosti po programu šole (doplačilo za prevoze in vstopnine)
- stroške spremljevalca v navedenih terminih
- zdravstveno zavarovanje TUJINA AS 
- nezgodno zavarovanje
- organizacijo jezikovnega potovanja

Organiziran je skupinski odhod s spremljevalcem iz Ljubljane. Program bo izveden in cena je zajamčena, če je v navedenem terminu prijavljenih vsaj 10 udeležencev tečaja.


POVPRAŠEVANJA IN PRIJAVE: 
INTELEKTA M. Sobota d.o.o.
PE Kranj
Tel.: 04/236 85 55


L
Oxford

Na Oxford so Britanci izjemno ponosni. Ne le, da velja oxfordska angleščina za »perfektno«, mesto je pravi arhitektonski dragulj z veličastnimi srednjeveškimi stavbami, ozkimi, tlakovanimi uličicami, parki in vrtovi znamenitih kolidžev. Je brez dvoma najslavnejše univerzitetno mesto na svetu in študirati v tem mestu je bilo že od nekdaj privilegij. Tukaj je študiralo kar 24 angleških predsednikov vlad in verjemite, debeli zidovi častitljivih stavb bi lahko razkrili marsikakšno zanimivo študentsko prigodo. Vendar pa Oxford ni le mesto s slovečo auro znanosti, temveč tudi center živahnega študentskega življenja, kinodvoran, galerij, pubov, diskotek in nakupovalnih centrov, ki privlači turiste in, predvsem v poletnem času, udeležence angleških tečajev iz celega sveta.

Prebivalcev: cca 135.000


Tečaj Wavy Gate
ES/POL
2 tedna
Intenzivni - skupinski odhod 2148 €
Opombe: Ob prihodu v rezdenco je potrebno plačilo kavcije za primer poškodovanja opreme v višini 50 GBP, ki jih ob odhodu povrnejo.

Pošlji povpraševanje Natisni
Želite biti informirani o aktualnih novostih in ekskluzivnih akcijah?
Spremljajte nas
tudi na Facebooku