73E2357

Oxford

Kings Oxford

Poletni tečaj angleščine
Od 14 do 17 let
Spremljevalec v navedenih terminih
Skupinski odhod iz Ljubljane

Pošlji povpraševanje
Oxford je zagotovo najznamenitejše univerzitetno mesto na svetu, impozantno in »very British«. Tukaj so študirali Albert Einstein, Bill Clinton in Hugh Grant, zahvaljujoč znani univerzi in številnim študentom je vzdušje v mestu mladostno, živahno in kozmopolitsko in morda vas študij prav kmalu popelje prav sem. Vašo jezikovno šolo Kings College odlikuje izvedba jezikovnih tečajev na visokem akademskem nivoju po sodobnih učnih metodah v prijaznem in modernem učnem okolju. Šola je drugi največji center za izvajanje testov IELTS v Angliji in nudi poleg tečajev splošne angleščine tudi intenzivne pripravljalne tečaje za študij na angleško govorečih univerzah. Odlično opremljeni kampus Kings St. Joseph je v predelu Cowley, od centra mesta oddaljen cca 20 minut vožnje z javnim prevozom. 

Opremljenost kampusa:
Velike sodobno opremljene učilnice, 2 računalniški učilnici, študijska soba, predavalnica, šolska knjižnica, Art studio, velika študentska restavracija, šolsko dvorišče s teraso za druženje tečajnikov, brezplačni internet in Wi-Fi.

TEČAJ
Standardni tečaj
Pouk poteka na 6 različnih težavnostnih stopnjah, v katere boste uvrščeni na osnovi ustnega in pisnega preverjanja po prihodu. Vsebinsko so učne ure zasnovane na osnovi učbenika, ki ga prejmete na posodo. Poudarek med tečajem bo veljal urjenju jezikovnih veščin za tekoče in suvereno komuniciranje v angleščini za vsakdanjo rabo: nadgrajevali in utrjevali boste slovnico, širili boste angleško besedišče in vadili pravilno izgovorjavo, urili se boste v poslušanju, govoru in branju, v nekoliko manjšem obsegu pa boste vadili tudi pisanje. 
Število šolskih ur / teden: 20 x 45 minut
Stopnje: vse, razen za popolne začetnike
Dolžina tečaja: 2 tedna
Št. tečajnikov v razredu: največ 15
Starost: 14-17 let
Začetki:
Skupinski odhod: 30.6., 14.7.2019

NASTANITEV

Crescant Hall Residence
Nastanjeni boste v enoposteljnih sobah, razvrščenih v suite. Vsaka suita ima šest sob in 2 kopalnici, v rezidenci pa je še pralnica in dnevna soba s TV. Ob prihodu v rezidenco je potrebno plačilo kavcije za primer poškodovanja opreme v višini 50 GBP, ki jih ob odhodu povrnejo.
Prehrana: polni penzion. Prehranjevali se boste v restavraciji St.Josephs College, 2 minuti hoje oddaljeni od rezidence.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

TEČAJ
Intensive Academic English
Visoko intenzivni program je namenjen motiviranim udeležencem z dobrim predznanjem angleškega jezika, ki razmišljate o šolanju ali študiju v angleško govorečih državah. Za potrditev vključitve v program je potrebno ob prijavi uspešno opraviti test predznanja na stopnji B2.
Program sestavljata 2 vsebinska dela. 
V prvem delu boste skozi različne učne aktivnosti celovito razvijali jezikovno znanje na višjem nivoju. Pouk je kombinacija urjenja vseh temeljnih jezikovnih veščin, kritičnega razmišljanja in veščin za samostojni študij v angleškem jeziku ter priprav na izpit IELTS v vseh njegovih sestavnih delih, seznanili pa se boste tudi s samim izpitom, ki ocenjuje jezikovno spretnost kandidatov za vpis na angleško govoreče univerze. 
Drugi del programa je pouk šolskih predmetov, med katerim boste razširili znanje določenega področja in specifično besedišče vezano nanj, vključeni so naslednji predmeti: Maths, IT, Science, Geography, Business, History in English for Academic Purposes. 
V sklopu programa so tudi srečanja s svetovalcem glede zahtev in vpisa na angleške univerze. 
Število šolskih ur / teden: 36 x 45 minut
Stopnje: B2 in višje
Dolžina tečaja: 2 tedna
Št. tečajnikov v razredu: največ 12
Starost: 15-17 let
Začetki:
Skupinski odhod: 14.7.2019
Individualni odhodi: 7.7., 21.7.2019

NASTANITEV

Wavy Gate
Sodobna študentska rezidenca je od obeh jezikovnih centrov oddaljena cca 15 minut hoje. Nastanjeni boste v prostorni lepo opremljeni enoposteljni sobi s kopalnico. 6 sob tvori apartma s skupno lepo opremljeno kuhinjo in dnevnim prostorom, v sklopu rezidence so še pralnica in družabni prostor s TV. Poskrbljeno je za posteljnino, na voljo vam bo Wi-Fi. 
Prehrana: polpenzion. Prehranjevali se boste v šolski restavraciji St.Josephs College, oddaljeni okoli 15 minute hoje.


PROSTI ČAS
Družba tečajnikov različnih narodnosti nudi priložnost za sklepanje prijateljstev in sproščen klepet »in English« a le, če boste aktivni tudi izven učilnic. Vaši gostitelji zato pripravljajo raznolik program aktivnosti: družabne igre, karaoke, drsanje, bowling, oglede oxfordskih kolidžev, punting po reki Cherwell, obiske oxfordskih muzejev (Ashmolean Museum, Pitt Rivers Museum …) in med tednom krajše izlete v bližnjo okolico mesta ko so npr. Blenheim Palace & Woodstock Gardens in Cotswold Wildlife Park. Sobote so rezervirane za daljše izlete v London, v Shakespearjev Stratford-upon-Avon, v Bath ali pa do znamenitega kamnitega velikana Stonehenge. 

Nova slika (1)

POTOVALNE INFORMACIJE
V ceni aranžmaja sta vključena letalski prevoz iz Ljubljane in povratni prevoz z letališča do kampusa. 
Prihod: sobota pred začetkom tečaja
Odhod: sobota po zaključku tečaja

CENA VKLJUČUJE
- letalski prevoz 
- povratni prevoz z londonskega letališča do kampusa
- uvrstitveni test
- tečaj 
- učne materiale
- potrdilo o udeležbi na tečaju
- nastanitev in polni penzion
- družabne in športne aktivnosti po programu šole
- 1 celodnevni in 1 poldnevni izlet na teden
- stroške spremljevalca v navedenih terminih
- nezgodno zavarovanje
- zavarovanje v tujini AS
- organizacijo jezikovnega potovanja

Organiziran je skupinski odhod s spremljevalcem iz Ljubljane. Program bo izveden in cena je zajamčena, če je v navedenem terminu prijavljenih vsaj 10 udeležencev tečaja.


POVPRAŠEVANJA IN PRIJAVE: 
INTELEKTA M. Sobota d.o.o.
PE Kranj
Tel.: 04/ 236 85 55


L
Oxford

Na Oxford so Britanci izjemno ponosni. Ne le, da velja oxfordska angleščina za »perfektno«, mesto je pravi arhitektonski dragulj z veličastnimi srednjeveškimi stavbami, ozkimi, tlakovanimi uličicami, parki in vrtovi znamenitih kolidžev. Je brez dvoma najslavnejše univerzitetno mesto na svetu in študirati v tem mestu je bilo že od nekdaj privilegij. Tukaj je študiralo kar 24 angleških predsednikov vlad in verjemite, debeli zidovi častitljivih stavb bi lahko razkrili marsikakšno zanimivo študentsko prigodo. Vendar pa Oxford ni le mesto s slovečo auro znanosti, temveč tudi center živahnega študentskega življenja, kinodvoran, galerij, pubov, diskotek in nakupovalnih centrov, ki privlači turiste in, predvsem v poletnem času, udeležence angleških tečajev iz celega sveta.

Prebivalcev: cca 135.000


Tečaj Študentska rezidenca
ES/PP
2 tedna
Standardni - skupinski odhod 2277 €
Intensive Academic English - skupinski odhod 2760 €
Opomba: Ob prihodu v rezidenco je potrebno plačilo kavcije za primer poškodovanja opreme v višini 50 GBP, ki jih ob odhodu povrnejo.

Pošlji povpraševanje Natisni
Želite biti informirani o aktualnih novostih in ekskluzivnih akcijah?
Spremljajte nas
tudi na Facebooku