Salini Resort ESE Malta student classrooms 002

MALTA, European School of English

Poletni intenzivni tečaj angleščine
Od 14 do 17 let
Spremljevalec v navedenih terminih
Skupinski odhod iz Ljubljane

Pošlji povpraševanje
Malta je čudovit kraj za učenje angleškega jezika! Seveda če imate radi morje in sonce in živahno dogajanje v mednarodni družbi sovrstnikov, saj je poletje čas, ko Malto preplavijo mladi iz vseh koncev sveta v želji, da ob učenju angleščine na tem otoku preživijo kar najbolj privlačne počitniške dni. Za učinkovit pouk skrbi priznana jezikovna šola European School of English, kjer je v preteklih letih znanje angleščine izpopolnjevalo že mnogih slovenskih najstnikov. Sproščeno okolje in učitelji, ki vas bodo spodbujali k aktivnemu sodelovanju, program ogledov in izletov, med katerimi boste lahko spoznavali bogato, nam manj znano malteško zgodovino in kulturo ter družabne aktivnosti, ki jih načrtujejo »activity leaders« so zagotovilo, da boste na Malti preživeli koristne in nepozabne počitnice.

Salini Resort:
Odličen, leta 2015 popolnoma prenovljen kompleks, ki nudi enkratno možnost bivanja in učenja na istem mestu, je v lasti šole European School of English. Nahaja se na rahli vzpetini ob zalivu Salina Bay, nedaleč od turističnega kraja Buggiba. Sodobno opremljene učilnice, prijetni družabni prostori, privlačna samopostrežna restavracija, igrišča za nogomet, košarko, odbojko in tenis, velik zunanji bazen s terasami za sončenje in prijetno opremljene klimatizirane spalnice z lastno kopalnico. 

TEČAJI
Standardni tečaj
Že pred odhodom na Malto vam bomo posredovali navodila za on-line preizkus znanja angleščine, na osnovi katerega boste razvrščeni v ustrezne težavnostne stopnje/razrede. Vsebina tečaja in teme, o katerih boste diskutirali med poukom, so posebej prilagojeni in pripravljeni za krajše jezikovne tečaje za mladino. Pri pouku se boste izpopolnjevali v vseh temeljnih jezikovnih spretnostih: v pisanju, branju, poslušanju/razumevanju slišanega in v govoru ter širili svoje besedišče s ciljem, da čim bolj izpopolnite svoje jezikovne spretnosti. 
Število šolskih ur / teden: 20 x 45 minut
Št. tečajnikov v razredu: največ 15
Stopnje: vse
Dolžina tečaja: 2 tedna
Začetki: 
2 tedna:27.6., 11.7., 25.7., 8.8., 15.8.2020

Intenzivni tečaj
Tečaj je kombinacija standardnega tečaja in 10 učnih ur, med katerimi bo veljal poudarek rabi angleščine v vsakdanjih situacijah. Upoštevajte, da se v odvisnosti od vašega urnika ne boste mogli udeležiti vseh aktivnosti, ki jih v prostem času nudi šola.
Število šolskih ur / teden: 30 x 45 minut
Št. tečajnikov v razredu: največ 15
Stopnje: vse
Dolžina tečaja:  2 tedna
Začetki: 27.6., 11.7., 25.7., 8.8., 15.8.2020

Intenzivni tečaj plus
Med slovenskimi tečajniki zelo priljubljen tečaj je kombinacija standardnega tečaja in 10 individualnih učnih ur, ki se vsebinsko popolnoma prilagodijo vašim jezikovnim potrebam in interesom. Lahko boste utrjevali slovnične strukture, fraze in idiome, širili besedišče, vadili izgovorjavo – skratka, urili se boste na področju, ki je za vas najpomembnejše. Če na Malto odhajate s prijateljem ali znancem, katerega znanje angleščine je podobno vašemu in imata glede vsebine individualnega pouka podobne želje, lahko namesto individualnih ur obiskujeta pouk v paru. Upoštevajte pa, da se v odvisnosti od vašega urnika ne boste mogli udeležiti vseh aktivnosti, ki jih v prostem času nudi šola.
Število šolskih ur / teden: 30 x 45 minut
Št. tečajnikov v razredu: največ 15
Stopnje: vse
Dolžina tečaja: 2 tedna
Začetki: 27.6., 11.7., 25.7., 8.8., 15.8.2020

Skupinski odhodi v navedenih terminih so zagotovljeni, če se na program v posameznem terminu prijavi vsaj 10 udeležencev.


NASTANITEV

Gostiteljska družina
Stanovali boste v dvo- in triposteljnih sobah pri družinah v predelih St. Julians, Msida, Naxxar, San Gwann, Gzira, Sliema, Pembroke …, ki se tesno držijo drug drugega. Šolski avtobus poskrbi za prevoz od postajališča avtobusa (do cca 10 minut hoje od družine) do šolskega centra in nazaj po končanih večernih aktivnostih.
Prehrana: polni penzion
Kosilo je v obliki lunch paketa.

Salini Resort
Stanovali boste v prijetno opremljenih štiriposteljnih klimatiziranih sobah z balkonom in lastno kopalnico odlično opremljenega šolskega kompleksa Salini Resort. Za zajtrk, kosilo (pica, različne testenine, wrapi-tortilje,
solate, sendviči, rižote …) in večerjo je poskrbljeno v hotelski restavraciji. Ob sobotah in nedeljah je kosilo v obliki lunch paketa.
Prehrana: polni penzion

PROSTI ČAS

Najbolje boste preizkušali in poglabljali svoje znanje angleškega jezika izven učilnic med druženjem s tečajniki drugih narodnosti. Izmenoma dopoldan in popoldan ter zvečer zato organizirajo šolski activity leaders program družabnih aktivnosti, ogledov in izletov: Welcome Party, izlet z ladjico do Modre lagune sosednjega otoka Comina, oglede zgodovinskih znamenitosti iz daljne preteklosti, obisk romantičnega »mesta tišine« Mdine, odbojko na plaži, barbecue na plaži, ESE beach club … 
Šola z lastnimi avtobusi poskrbi za prevoz od postajališč šolskega avtobusa ter za prevoz nazaj po končanih večernih aktivnostih. 
Udeležba na aktivnostih, izletih in ogledih malteških znamenitosti, ki jih organizira šola, sicer ni obvezna, vendar jo priporočamo. V dogovoru s šolskih osebjem lahko svoj prosti čas preživljate skladno s svojimi željami, vsi udeleženci pa morate obvezno upoštevati šolska pravila in se vrniti v Salini Resort ali k svoji gostiteljski družini do določene večerne ure, ki je odvisna od vaše starosti:
Tečajniki, stari 14 let: do 23. ure (vse dni v tednu)
Tečajniki od 15 to 17 let: do 24. ure (nedelja – četrtek), do 1. ure (petek in sobota) 

Knowhowsoccer Camp
Poletni nogometni kamp je namenjen udeležencem med 10. in 16. letom starosti. Treningi, 12 ur tedensko, ki jih vodijo izkušeni trenerji, so zasnovani tako, da pokrivajo vse vidike igre. Svoje nogometno znanje boste nadgrajevali tako kot posamezniki v situacijah 1v1, kot tudi z ekipno igro, v obrambnih in napadalnih akcijah. Paket vključuje standardni tečaj angleščine, nogometne treninge od ponedeljka do petka,  nogometni komplet, povratne prevoze na trening in en celodnevni izlet na teden.
Termin kampa: 18.7.-1.8.2020.

PADI Open Water začetni tečaj potapljanja
2-tedenski tečaj je namenjen začetnikom. Program zajema 9 poldnevnih seminarjev, ki vključujejo teoretična predavanja, urjenje osnovnih potapljaških veščin v bazenu ali v zaščitenem zalivu, ter potope na odprtem morju. Cena paketa zajema tečaj potapljanja in učno literaturo, najem potapljaške opreme in potrdilo o opravljenem tečaju.

PADI Advanced Open Water nadaljevalni tečaj potapljanja
Tečaj je namenjen potapljačem, ki že imate OPEN WATER PADI certifikat. Zajema 5 poldnevnih potopov, kjer boste osvojili dodatne potapljaške veščine za varno potapljanje v odprtih vodah. Cena paketa zajema tečaj potapljanja in učno literaturo, najem potapljaške opreme in potrdilo o opravljenem tečaju.

Začetni tečaj jadranja
Sailing level one tečaj je namenjen udeležencem, ki se z jadranjem srečujete prvič. Vključuje štiri poldnevne seminarje in zajema spoznavanje delov in opreme jadrnice, osnovne tehnične značilnosti, izdelovanje osnovnih vozlov, osnove navigacije, osnove meteorologije ter teoretično in praktično obvladovanje osnovnih tehnik jadranja na enosedežni jadrnici. Cena paketa zajema tečaj jadranja, pisne učne materiale ter najem vse potrebne opreme in jadrnic.

Nadaljevalni tečaj jadranja
Sailing level two tečaj priporočamo kot nadaljevanje tečaja Sailing level one. Med štirimi poldnevnimi seminarji boste nadgradili osvojeno znanje na vseh področjih in se urili v veščinah, ki jih potrebujete za samostojno upravljanje enosedežne jadrnice v zmernih vremenskih pogojih. Cena paketa zajema tečaj jadranja, pisne učne materiale ter najem vse potrebne opreme in jadrnic.

Opomba:
Programov nogometnega kampa, tečajev potapljanja in jadranja se lahko udeležijo le udeleženci standardnih tečajev, upoštevajte pa, da se v odvisnosti od urnika tečaja in razporeda aktivnosti ne boste mogli udeležiti vseh aktivnosti, ki jih v prostem času nudi šola.


POTOVALNE INFORMACIJE

Potovanje do kraja tečaja

V primeru skupinskih odhodov je organiziran odhod s spremljevalcem iz Ljubljane. Program bo izveden in cena je zajamčena, če je v navedenem terminu prijavljenih vsaj 10 udeležencev tečaja.
V primeru individualnih odhodov po želji uredimo letalsko vozovnico, povratni prevoz z letališča do nastanitve na Malti je vključen v ceno aranžmaja.

Prihod: sobota ali nedelja pred začetkom tečaja
Odhod: sobota ali nedelja po zaključku tečaja

Individualni odhodi na eno-, dvo-, tri- in štiritedenske tečaje so možni vsako soboto in nedeljo v času od 30.6. do 6.9.2020. Cene (1-tedenskega tečaja) že od 545 €  (namestitev pri družini) oz. od 795 € (namestitev v Salini Resortu) + letalska karta. Pokličite za več info !


CENA VKLJUČUJE
- povratni letalski prevoz*
- povratni prevoz iz Ljubljane do odhodnega letališča*
- povratni prevoz z malteškega letališča do nastanitve
- tečaj in učne materiale
- potrdilo o udeležbi na tečaju
- nastanitev
- polni penzion
- izvenšolske aktivnosti po programu šole
- stroške spremljevalca jezikovnih potovanj v navedenih terminih*
- nezgodno zavarovanje
- zdravstveno zavarovanje v tujini z asistenco TUJINA*
- organizacijo jezikovnega potovanja

* Dodatno vključeno v primeru skupinskih odhodov. Skupinski odhodi v navedenih terminih so zagotovljeni, če se na program v posameznem terminu prijavi vsaj 10 udeležencev.


POVPRAŠEVANJA IN PRIJAVE: 
INTELEKTA M. Sobota d.o.o.
PE Kranj
Tel.: 04/ 236 85 55


L
Tečaj Salini Resort PP/VS Gostiteljska družina PP/DS ali TS
2 tedna: Odhodi: 27.06.in 11.07.2020 2 tedna: Odhodi: 25.07.2020 / 08.08. in 15.08.2020 2 tedna
Standardni tečaj 1880 € 1840 € / 1790 € 1490 € / 1440 € / 1400 €
Doplačila/teden: - Intenzivni tečaj: 95 EUR - Intenzivni tečaj plus: 300 EUR
- Knowhowsoccer Camp: 330 EUR/teden - Začetni tečaj potapljanja: 495 EUR - Nadaljevalni tečaj potapljanja: 345 EUR - Začetni tečaj jadranja: 495 EUR - Nadaljevalni tečaj jadranja: 495 EUR
Opomba: Pri nastanitvi v Salini Resort je ob prihodu potrebno plačilo kavcije za primer poškodovanja opreme in izgube brisač v višini 50 EUR, ki vam jih ob odhodu vrnejo.

Pošlji povpraševanje Natisni
Želite biti informirani o aktualnih novostih in ekskluzivnih akcijah?
Spremljajte nas
tudi na Facebooku