Nova slika

Munchen

did deutsch – institut

INDIVIDUALNI TEČAJI NEMŠČINE
Individuell Deutsch lernen
FRANKFURT MÜNCHEN BERLIN
nad 17 let

Pošlji povpraševanje
Individualne tečaje nemščine lahko obiskujete v treh nemških prestolnicah: v Frankfurtu, Münchnu in Berlinu. Frankfurt je ena najbolj živahnih evropskih poslovnih in trgovskih prestolnic, predvsem pa je pomemben v bančništvu, trgovini in turizmu. Šola je v znani četrti Sachsenhausen. München ni samo pomembno poslovno in trgovsko središče, temveč slovi tudi po živahnem nočnem življenju, kulturnih prireditvah in zgodovinskih spomenikih. Šola did je v središču mesta, nasproti glavne železniške postaje. Berlin, je v svoji zgodovini doživel marsikaj, od nasilne razdelitve na dva dela pa do ponovne združitve. Danes je Berlin eno najbolj živahnih velemest Evrope, ki ni samo poslovno središče, temveč tudi prestolnica glasbe, umetnosti in mode. Šola je v novi poslovni stavbi v predelu Berlin-Mitte, ki je eden od najbolj razgibanih predelov Berlina.

INDIVIDUALNI TEČAJI NEMŠČINE
Individuell Deutsch lernen

Stiki z Nemčijo in Avstrijo so vedno intenzivnejši, in na nemškem govornem področju je veliko možnosti tako za študij kot tudi za zaposlitve ali poslovno sodelovanje – in pri vsem tem boste imeli z dobrim znanjem nemščine bistveno prednost. Organizacija did deutsch – institut ponuja individualne tečaje, katerih prednost je visoka učinkovitost, saj se lahko v celoti prilagajajo vašemu znanju in potrebam, pa tudi napredku pri učenju.

did deutsch – institut ponuja dva različna individualna tečaja, ki ju priporočamo poslovnim ljudem, managerjem in vsem tistim, ki znanje nemščine potrebujete za poslovne namene ali študij.

9-DNEVNI INDIVIDUALNI TEČAJ NEMŠČINE
Geschäftsdeutsch Plus

To je zgoščen tečaj, ki obsega 10 ali 12 individualnih učnih ur dnevno. Primeren je za vse tiste, ki imate malo časa, saj obsega samo en teden in dva vikenda (tečaj se začne v soboto zjutraj in konča naslednjo nedeljo).

Tečaj z 12 učnimi urami na dan poleg 10 učnih ur pouka obsega še 2 učni uri (90 minut) kosila z učiteljem, kar vam omogoča, da pridobljeno znanje takoj preverite in utrdite z uporabo v sproščenem, naravnem pogovoru ter osvojite tudi praktično uporabo nemščine v realnem okolju.

Tečaj omogoča pridobivanje nemškega jezikovnega znanja s področja bančništva, trgovine, turizma, zavarovalništva, gospodarstva in medkulturnih študij. Po dogovoru pa so (za doplačilo) možni tudi jezikovni tečaji z drugih strokovnih področij.

Pred tečajem opravite preizkus znanja, na podlagi katerega se oceni vaše znanje in prilagodi program tečaja.

DATUM TEČAJA: poljuben
STAROST TEČAJNIKOV: najmanj 17 let
TRAJANJE TEČAJA: 9 dni (vključno z dvema vikendoma)
STOPNJA TEČAJA: od osnovne stopnje dalje. Tečaji niso primerni za začetnike.
ŠTEVILO UČNIH UR DNEVNO: 10 ali 12
UČNA URA TRAJA: 45 minut

Tečaj
Cena 9 dni
10 učnih ur na dan      4.250 EUR 
12 učnih ur na dan 5.400 EUR 
  
produkt: 5092

INDIVIDUALNI TEČAJ NEMŠČINE
Geschäftsdeutsch

Ta tečaj traja najmanj en teden in se lahko popolnoma prilagodi željam udeleženca. Po želji udeleženca lahko obsega od 4 do 12 učnih ur dnevno, namenjen pa je vsem tistim, ki imajo določeno predstavo o tem, česa bi se radi naučili in koliko časa želijo temu nameniti. Vsebina tečaja in urnik sta prilagodljiva, s tem pa omogočata, da se po svoji želji odločite za pouk, usmerjen na določeno področje.

Če se odločite za tečaj z 12 učnimi urami dnevno, to pomeni 10 učnih ur pouka in dve učni ura kosila z učiteljem, kar vam omogoča, da pridobljeno znanje takoj preverite in utrdite z uporabo v sproščenem, naravnem pogovoru ter osvojite tudi praktično uporabo nemščine v realnem okolju.

DATUM TEČAJA: poljuben
STAROST TEČAJNIKOV: najmanj 17 let
TRAJANJE TEČAJA: najmanj 1 teden
STOPNJA TEČAJA: vse stopnje (tudi začetniki)
ŠTEVILO UČNIH UR DNEVNO: od 4 do 12
UČNA URA TRAJA: 45 minut

Tečaj
Cena na teden
 4 učne ure na dan 900 EUR
 5 učnih ur na dan 1.125 EUR
 6 učnih ur na dan 1.350 EUR
 7 učnih ur na dan 1.575 EUR
 8 učnih ur na dan 1.800 EUR
 10 učnih ur na dan 2.250 EUR
 **12 učnih ur na dan      2.900 EUR
 
**Vključeno kosilo z učiteljem

produkt: 5094

NASTANITEV ZA UDELEŽENCE TEČAJA

Zahtevnejšim udeležencem priporočamo nastanitev v hotelu (po želji lahko za vas opravimo tudi vse ustrezne rezervacije). Cene so odvisne od lokacije, standarda in razpoložljivost hotelov in sob.

Lahko pa se odločite za nastanitev pri družini.

Cena enoposteljne sobe z zajtrkom je 200 EUR na teden.

Cena enoposteljne sobe s polpenzionom je 250 EUR na teden.

produkt za nastanitev: 11616

INDIVIDUALNO POTOVANJE

Prevoz do kraja tečaja si organizirate sami - seveda pa vam bomo z veseljem svetovali in za vas opravili vse potrebne rezervacije letalskih vozovnic. 


POVPRAŠEVANJA IN PRIJAVE: 
INTELEKTA M. Sobota d.o.o.
PE Ljubljana
Tel.: 01/230-85-80 


K


Pošlji povpraševanje Natisni
Želite biti informirani o aktualnih novostih in ekskluzivnih akcijah?
Spremljajte nas
tudi na Facebooku