sveti stefan 3

Črna Gora

1. dan
Zbrali se bomo na letališču Jožeta Pučnika. Sledi polet proti Črni Gori. Avtobusni prevoz od izbranega letovišča in nastanitev v izbranem objektu. Glede na čas prihoda organizacija spoznavnega večera.

Pošlji povpraševanje
1. dan
Zbrali se bomo na letališču Jožeta Pučnika. Sledi polet proti Črni Gori. Avtobusni prevoz od izbranega letovišča in nastanitev v izbranem objektu. Glede na čas prihoda organizacija spoznavnega večera.

2. dan
Vožnja z avtobusom do kraljevskega mesta Cetinje ter ogled starega mestnega jedra z obiskom kraljeve palače. Iz Cetinja odhod na Lovčen in sprehod po stoterih stopnicah do Njegoševega Mavzoleja. Nadaljevanje vožnje do vasice Njeguši, kjer nas bomo poskusili znani lokalni pršut in sir. Vrnitev po vijugastih poteh nazaj v hotel. Prosto do večerje. V večernih urah zabava.

3. dan
Vožnja do panoramske točke, od koder je prelep pogled na polotok Sveti Štefan, eno največjih znamenitosti. Nadaljevanje vožnje do ene najlepših plaž v Evropi. Zabava, animacija, druženje, kopanje in nabiranje energije na plaži, nedaleč stran od slovitega hotela Splendid, kjer so pred leti snemali film Casino Royale o tajnem agentu Jamesu Bondu. Pozno popoldan vožnja do hotela in večerja. Večerna zabava.

4. dan
Danes se bomo z ladjico odpravili Budvo raziskati še z morske strani. Zapeljali se bomo do enega najdražjih otočkov v Jadranu, otok Svetega Štefana, kjer se bomo ustavili in se ob glasbi zabavali na prelepi črnogorski plaži. Popoldne povratek v hotel. Zvečer pa najbolj nepozabna zabava v Budvi!

5. dan
Cel dan uživanje na plaži. Športne igre na pesku, zabava, sonce, morje, glasba… Vse to na plaži Jaz, eni najlepših peščenih plaž daleč naokoli.
Zvečer se bomo pomerili kdo najboljše/najslabše poje. Gremo na karaoke!

6. dan
Že res, da je črnogorsko morje čudovito, ampak obisk vodnega parka ne sme manjkati na nobenem maturantskem izletu. Norčije na toboganih in bazenih. Zvečer zabava.

7. dan
Vožnja do Kotorja. Sprehod po mestu in nadaljevanje vožnje do bližnje plaže Ploče, ki slovi kot ena najlepših in najbolj žurerskih črnogorskih plaž. Vsi na nepozabno zabavo ob bazenu z animacijsko ekipo ob ritmih najnovejših glasbenih hitov. Dan si bomo krajšali s kopanjem v kristalno čisti vodi, zabavo na plaži in številnimi družabnimi igrami
v bazenu, zaradi katerih nam bo dan prehitro minil. Povratek v hotel in večerja. Čaka nas poslovilna zabava na plaži.

8. dan
Do odhoda na letališče prosto za kopanje ali za samostojne oglede in nakupe, potem sledi slovo od Črne Gore in polet proti domu.
  Apartmaji 2/3* Nočitev 299 €
Hotel 2/3* Polpenzion 341 €
Cene vključujejo: - asistenco na odhodnem letališču - letalski prevoz v Črno Goro in nazaj - prevoz max 23 kg osebne + 8 kg ročne prtljage - letališke in varnostne pristojbine - avtobusni prevoz letališče–hotel–letališče, - 7x nočitev v izbranem hotelu z izbrano storitvijo - intelektine predstavnike ves čas bivanja na destinaciji - nezgodno zavarovanje zavarovalnice Triglav - zdravstveno zavarovanje z medicinsko asistenco v tujini - Coris Neobvezna doplačila: - zavarovanje rizika odpovedi potovanja: 2,96% - paket izletov

Pošlji povpraševanje Natisni
Želite biti informirani o aktualnih novostih in ekskluzivnih akcijah?
Spremljajte nas
tudi na Facebooku