Amoudaki Beach

Kreta

Največji otok v Egejskem morju in peti največji v Sredozemskem morju se ponaša s sinje modrim morjem, čudovitimi peščenimi plažami ter obilico sončnega vremena in je med drugim tudi rojstni kraj vrhovnega boga grške mitologije Zeusa. Kreta s svojo več kot 1000 kilometrov dolgo obalo, bleščečim morjem, antično zgodovino v kombinaciji z gostoljubnimi domačini, številnimi tavernami in obilico nočnega življenja predstavlja odlično destinacijo za maturantski ali absolventski izlet.

Pošlji povpraševanje
1. dan: Zbrali se bomo na letališču. Sledi polet na Kreto. Avtobusni prevoz od izbranega letovišča in nastanitev v izbranem objektu. Glede na čas prihoda organizacija spoznavnega večera.

2. dan: Po zajtrku bomo začeli odkrivati lepote otoka in okoliških plaž. Vzeli bomo kopalke, fotoaparat in obilo dobre volje ter se cel dan sproščali in si s tem napolnili baterije za prihajajoči teden. V popoldanskih urah se bomo vrnili v hotel, kjer se bomo uredili ter zvečer pa obiskali klub Amnesia, ki so ga odprli že leta 2001 in od takrat utira smernice nočnega življenja na Kreti, ali Apollo Club, kamor prihajajo obiskovalci z vsega sveta, in predstavlja srce nočnega življenja.

3. dan: Sledi dan, ki ga bomo namenili kulturni zibelki zahodne civilizacije. Odpravili se bomo na ogled Knossoške palače, ki je bila nekoč gospodarsko, politično in versko središče minojske civilizacije. Tam naj bi po legendi nekoč prebival sam kralj Minos s svojo pošastjo, Minotavrom. Po vrnitvi iz davne zgodovine se bomo pozno popoldne vrnili v hotel in si zvečer vzeli čas za druženje v klubu Biobio, ki je že vrsto let zbirališče ljudi z vsega sveta in kjer lastniki kluba poskrbijo, da postane obisk kluba nepozaben, ali v klubu Banana, ki gosti DJ-je z vsega sveta in slovi po organizaciji velikih dogodkov.

4. dan: Dan za popoln užitek in lenarjenje. Odpravili se bomo na eno izmed najboljših plaž z zabavo na Kreti in se ves dan predajali sončnim žarkom, kopanju in raznim družabnim igram. Popoldan se bomo utrujeni vrnili v hotel in se pripravili na zanimiv večer. Odpravili se bomo na Kretski večer. To ni navaden grški večer, temveč večer, kjer bomo skozi zanimiv program spoznali in postali del otoške tradicije. Ob živi glasbi in spektakularnem nastopu otočanov, pisanih plesih in okusni hrani, se bomo tudi sami pridružili nastopajočim in se naučili nekaj otoških plesov. Seveda ne bo šlo brez učenja korakov najbolj znanega grškega plesa sirtaki, ki nas bo zagotovo prevzel. 

5. dan: Dan bomo preživeli na plaži, kjer bo ob kopanju in uživanju na soncu seveda poskrbljeno tudi za dobro zabavo. V popoldanskih urah se bomo odpravili nazaj v hotel, nato pa si bomo privoščili vožnjo s turističnim vlakcem in si tako ogledali mesto Hersonissos. Zvečer bo sledil obisk največjega kluba na Kreti, Matrix Cluba, ki velja za najboljšo diskoteko, ali Zig Zag kluba, ki je najmodernejši nočni klub, ki slovi po edinstveni, sodobno zasnovani atmosferi, z odličnim zvokom in osvetlitvijo pa ustvarja nepozabno doživetje.

6. dan: Ta dan bomo v celoti izkoristili za vodno zabavo. Po zajtrku se bomo odpravili v vodni park. Tam bomo ves dan uživali ob raznih vodnih atrakcijah, številnih velikih in malih toboganih ter bazenih. Čeprav utrujeni, se bomo zvečer odpravili v klub in preizkusili, kako nam gre sirtaki, ki smo se ga naučili v enem izmed preteklih dni. Zabava v klubu Murphys, ki z dolgoletnimi izkušnjami nudi nepozabno zabavo ob različnih glasbenih žanrih, ali obisk kluba Candy. Fantastičen klub z dvema baroma in dvema plesnima odroma je nepozaben kraj za zabavo in ples. 

7. dan: Sledi še en popoln dan, ki ga bomo izkoristili za kopanje, snorklanje in sončenje. Še zadnji dan se bomo sproščali in uživali ter si polnili baterije za naporen povratek proti domu. Še pred tem pa si bomo še zadnji večer naredili nepozaben. Obiskali bomo klub Havana ali klub Premier, ki slovita po nepozabnih zabavah ob karaokah.

8. dan: Odvisno od odhoda letala še nekaj prostega časa za zadnje kopanje ali nakup spominkov. Sledi prevoz do letališča in polet nazaj v Slovenijo.
Hotel 2/3* Nočitev z zajtrkom 419 €
Hotel 2/3* Polpenzion 495 €
Cene vključujejo: - asistenco na odhodnem letališču - letalski prevoz na Kreto in nazaj - prevoz max 23 kg osebne + 8 kg ročne prtljage - letališke in varnostne pristojbine - prigrizek s pijačo na letalu - avtobusni prevoz letališče–hotel–letališče, - 7x nočitev v hotelu **, storitev polpenzion - intelektine predstavnike ves čas bivanja na destinaciji - nezgodno zavarovanje zavarovalnice Triglav - zdravstveno zavarovanje z medicinsko asistenco v tujini - Coris Neobvezna doplačila: - zavarovanje rizika odpovedi potovanja: 2,96%

Pošlji povpraševanje Natisni
Želite biti informirani o aktualnih novostih in ekskluzivnih akcijah?
Spremljajte nas
tudi na Facebooku