Krf

Krf

Otok Krf, kjer boste našli točno to kar potrebujete in tudi vse tisto, za kar sploh niste vedeli, da potrebujete: čudovite plaže, kristalno morje, prijazne ljudi, zanimivo zgodovino in nore zabave. Telo vam bo prekipevalo od sreče, ko se boste sprehajali po uličicah starega mesta Krf, ali na plaži, ko se boste prepustili objemu toplih sončnih žarkov, ali v diskoteki, ko boste migali v poletnih ritmih. Vse to in še več lahko doživite samo na Krfu.

Pošlji povpraševanje
1. dan
Zbrali se bomo na letališču. Sledi polet do Krfa, jonske zakladnice kulture in užitka. Avtobusni prevoz do izbranega letovišča in nastanitev izbranem objektu. Glede na čas prihoda organizacija spoznavnega večera.

2 . dan
Čaka nas raziskovanje mesta Krf, kjer bomo videli trg Esplanade in arkade Liston. Občudovali bomo mogočno trdnjavo in se sprehodili med ozkimi ulicami s trgovinami. V prostem času boste lahko tam opravili tudi prve nakupe ali se preprosto sprostili ob frapeju s pogledom na mestni park z vodometom, okrepčali s tipičnim grškim hamburgerjem in raznimi vrstami piva v lokalu Divers v ozkih, čarobnih ulicah glavnega mesta. Ogledali si bomo tudi cerkev sv. Spiridona, ki je posvečena zaščitniku otoka Krfa. Zvonik cerkve je najvišja točka mesta. Zvečer nas čaka otvoritvena zabava v najbolj priljubljenem klubu na Krfu, Edem Beach.

3. dan
V dopoldanskih urah se bomo zapeljali na eno od najlepših plaž na Krfu, Paleokastritsa. Mesto ima na vrhu pečine tudi samostan s čudovitimi arkadnimi oboki in majhnim muzejem, v katerem hranijo okostje prazgodovinske pošasti, ki je v 18. st. prevrnila francosko bojno ladjo. Na plaži bomo odkrivali 6 zalivov, ki sestavljajo to eno najlepših plaž na otoku. Ustavili se bomo v baru La Grotta tik ob morju, na skalnatem delu, kjer boste uživali ob odličnih koktajlih, dobri glasbi in seveda bo možno tudi kopanje in skakanje z različno visokih skal. V večernih urah se bomo vrnili nazaj v hotel, kjer boste imeli čas za priprave na žur, saj nas čaka ponovno noč zabave do jutranjih ur v Mojtos clubu, kjer je najboljša pena party scena v Ipsosu.

4. dan
Ta dan bomo namenili obisku skrivnostne Albanije. Z ladjico se bomo odpeljali do letoviškega mesteca Seranda, kjer nas čakajo moderni hoteli in lepo urejena promenada s številnimi simpatičnimi lokali, na drugi strani pa nas bodo pretresle revščina in skromne kolibe, v katerih ljudje še danes živijo. Nato se bomo z avtobusom popeljali do arheološkega najdišča Butrint, ki je pod zaščito Unesca. Ogledali si bomo bogate arheološke ostanke iz bronaste dobe, ki se nahajajo na 85,91 km2. Zgodovinske zgodbe nas bodo popeljale v bronasto dobo, pa vse do 19. stoletja, kamor segajo najdbe iz arheološkega mesta. Po vrnitvi v mesto Seranda boste imeli prosto za sprehod po promenadi, lahko kosilo, kopanje ali nakup kakega spominka. Zvečer pa nas čaka zabava na plaži, saj bomo organizirali čisto pravi beach party!!!

5. dan
Čaka nas noro zabaven dan, saj se bomo podali v enega izmed najboljših vodnih parkov v Evropi. Na 75.000 m2, kjer je več kot 36 različnih toboganov, 15 pustolovskih bazenov, jacuzzijev in še veliko drugih zanimivih iger, boste izkusili, kako dan mine s svetlobno hitrostjo! Večer bomo popestrili s karaokami, kjer boste lahko pokazali svoje pevske sposobnosti ob veliki izbiri priljubljenih hitov. In za vse vztrajne žurerje žur do jutranjih ur v Clubu 54.

6. dan
Dan bomo preživeli na eni od plaž in si malce polnili baterije. Seveda bodo za vse bolj adrenalinske tipe na voljo kakšne aktivnosti. Lahko boste poleteli s padalom, ki ga vleče čoln, lahko boste preizkusili fly banano, tube itd. Skratka, sonce, plaža, morje, hladna pijača in dobri ritmi – človek bi tam kar ostal za vedno. Vendar nas že zvečer čaka najbolj tradicionalen večer v tednu, saj gremo na pravi grški večer, ki je ravno na otoku Krf priznan kot najboljše organiziran grški večer v celotni Grčiji. Ob okusni jedači in pijači nam bodo profesionalni plesalci prikazali prave tradicionalne plese, v katerih se bomo seveda preizkusili tudi sami. Ob stopnjevanju zabave le-to zaključijo s tradicionalnim razbijanjem krožnikov.

7. dan
Po pravem grškem večeru nas čaka umirjen dan na ladjici. Odpravili se bomo do pristanišča, od koder se bomo z ladjico popeljali do otoka Paxos, kjer si bomo najprej ogledali vasico Laka, nato pa se bomo zapeljali na zahodni del otoka do znamenitih modrih votlin. Sledi križarjenje do otoka Antipaxos, kjer bomo imeli prosto za kopanje v turkizno modri vodi. Na poti nazaj proti Krfu se bomo seveda ustavili še v vasici Gaios, kjer bomo v priljubljeni lokalni taverni poskusili grški jogurt z medom in svežim sadjem, gyros ali kako drugo grško specialiteto. Zadnji večer bomo preživeli na night club turi. Melodies, Desperados Bar, Morfes, Tudor In, Wild Rose, Loco Club, Adonis Club, Whispers club … čakajo na nas. Odlični koktajli, DJ-i, plesalke in plesalci bodo naredili naš zadnji večer nepozaben.

8. dan
Odvisno od odhoda letala prosti čas za zadnje nakupe spominkov in slovo od otoka. Prevoz z avtobusom do letališča in polet proti domu.
Apartmaji 2/3* Nočitev 333 €
Hotel 2/3* Nočitev z zajtrkom 397 €
Hotel 2/3* Polpenzion 444 €
Cene vključujejo: - asistenco na odhodnem letališču - letalski prevoz na Krf in nazaj - prevoz max 23 kg osebne + 8 kg ročne prtljage - letališke in varnostne pristojbine - prigrizek s pijačo na letalu - avtobusni prevoz letališče–hotel–letališče, - 7x nočitev v izbranem hotelu z izbrano storitvijo - intelektine predstavnike ves čas bivanja na destinaciji - nezgodno zavarovanje zavarovalnice Triglav - zdravstveno zavarovanje z medicinsko asistenco v tujini - Coris Neobvezna doplačila: - zavarovanje rizika odpovedi potovanja: 2,96% - paket izletov

Pošlji povpraševanje Natisni
Želite biti informirani o aktualnih novostih in ekskluzivnih akcijah?
Spremljajte nas
tudi na Facebooku