Hammamet

Legenda
delfino beach resort and spa 7327 201610 3x2

Celinska Tunizija

Hotel CALIMERA DELFINO BEACH

Kraj: Hammamet

Official cat.: 4*

Podrobne informacije: https://www.ttshotels.com.tn/ delfinobeach

Hotel zgrajen v tipičnem mavrskem slogu se nahaja na velikem vrtu neposredno ob peščeni plaži v mestu Hammamet. Do središča mesta Hammamet in Nabeul je 6 km.


Classique

Lega: Hotel zgrajen v tipičnem mavrskem slogu se nahaja na velikem vrtu neposredno ob peščeni plaži v mestu Hammamet. Do središča mesta Hammamet in Nabeul je 6 km.
Ponudba: Priljubljen hotel nudi svojim gostom sprejemno dvorano z recepcijo, brezplačni WiFi, več restavracij in barov, wellnes center, fitnes, pralnico, konferenčno dvorano, več bazenov, otroški bazen, otroško igrišče in vrt.
All inclusive: Zajtrk, kosilo in večerja. Različni prigrizki. Domače alkoholne in brezalkoholne pijače. Za rekreacijo in sprostitev so na voljo nogomet, košarka, odbojka, tenis ter za doplačilo še spa z različnimi lepotnimi in sprostitvenimi tretmaji. Mini klub za otroke. Dnevna in večerna animacija. Brezplačni senčniki in ležalniki ob bazenu in na plaži. Brezplačne kopalne brisače. 
Nastanitev: Lepo opremljene sobe imajo kopalnico s tušem ali kadjo, WC, sušilnik za lase, klimatsko napravo, TV, telefon, brezplačni WiFi, sef, minibar, grelnik vode za kavo ali čaj in balkon ali teraso. Sobe s povezovalnimi vrati so enako opremljene, so večje in imajo s povezovalnimi vrati ločeni spalnici. Bungalovi so enako opremljeni, le da so večji. Družinske sobe so enako opremljene, le da so večje in prostornejše. 
Prehrana: Ameriški bife zajtrk, bife kosilo in bife večerja.
Hammamet

Hammamet je najstarejše in hkrati najbolj znano turistično letovišče na celinskem delu Tunizije. Nahaja se med prestolnico Tunis in tretjim največjim mestom Sousse. Je slikovito in sodobno mesto ter pravi raj za vse željne zabave, nakupovanja ali počitka. Slovi po svoji medini, pisanih stojnicah z izdelki ročne obrti, začimbah in dišavah, mavrskih kavarnah, restavracijah ter po bogatem nočnem življenju. Hammamet je popolna mešanica tradicije, zgodovine, zabave in sodobnega življenja. Majhna trdnjava Hammamet leži na morski obali in ponuja čudovit razgled na staro mestno jedro in ogromen zaliv pred njim. Do Tunisa je 65 km, do mesta Sousse pa 85 km. Naselje je od letališča oddaljeno 111 km. 

Cene vključujejo: izbrano nastanitev, letalski prevoz, letališko in varnostno pristojbino, asistenco na letališču Ljubljana, Intelektinega predstavnika, prevoz od/do letališča, nezgodno zavarovanje ter stroške organizacije in prodaje. Obvezno doplačilo za turistično takso na licu mesta. Morebitno doplačilo za gorivo v skladu s tabelo: Zneski doplačil goriva na čarter letih. Možnost doplačila za Zdravstveno zavarovanje z medicinsko asistenco Coris za samo 1 € na osebo na teden. Možnost prevoza do letališča Ljubljana za samo 19 € na osebo. Možnost parkiranja že za 34 € na teden.


chatsimple