Mahdia

Legenda
27609655

Celinska Tunizija

Hotel IBEROSTAR ROYAL EL MANSOUR

Kraj: Mahdia

Official cat.: 5*

Podrobne informacije: https://www.iberostar.com/ en/ hotels/ mahdia/ iberostar-royal-el-mansour-thalasso

Luksuzen hotel se nahaja neposredno na čudoviti plaži v Mahdii.


Classique

Lega: Luksuzen hotel se nahaja neposredno na čudoviti plaži v Mahdii.
Ponudba: Hotel s 447 sobami nudi svojim gostom sprejemno dvorano z recepcijo, brezplačni WiFi, več restavracij in barov, wellnes center, frizerski salon, fitnes, pralnico, konferenčno dvorano, bazen, otroški bazen, otroško igrišče in vrt.
All inclusive: Zajtrk, kosilo in večerja. Različni prigrizki od 12.30 do 18.00 ure. Domače alkoholne in brezalkoholne pijače od 10.00 do 24.00 ure. Za rekreacijo in sprostitev so na voljo nogomet, vodna gimnastika, tenis ter za doplačilo še spa z različnimi lepotnimi in sprostitvenimi tretmaji. Mini klub za otroke. Dnevna in večerna animacija. Brezplačni senčniki in ležalniki ob bazenu in na plaži. Brezplačne kopalne brisače. 
Nastanitev: Lepo opremljene sobe imajo kopalnico s tušem ali kadjo, WC, sušilnik za lase, klimatsko napravo, TV, telefon, brezplačni WiFi, sef, mini hladilnik in balkon. Superior sobe so enako opremljene, le da so večje. Družinske sobe so enako opremljene, le so nekoliko prostornejše. 
Prehrana: Ameriški bife zajtrk, bife kosilo in bife večerja.
Mahdia

Mahdia se je iz majhne in preproste ribiške vasice razvila v vedno bolj priljubljeno turistično letovišče, ki jo krasi ena najlepših plaž v Tuniziji. V sebi skriva poseben čar, saj je zagotovo idealna izbira za poročna in sploh romantična potovanja v Severni Afriki. Ali vam ne zveni mamljivo: večerni sprehodi pod sijem zvezd, poležavanje na najlepših peščenih plažah Tunizije, hkrati pa lahko odkrivate središče mesta Mahdie, se preizkušate v barantanju in adrenalinskih vodnih športih? Ko prvič obiščete Mahdio, se preprosto zaljubite v njeno sproščenost, preprostost in lepoto. Kraj je od letališča Habib Bourguiba Monastir oddaljen 40 km, od letališča Tunis-Carthage pa 215 km.

Cene vključujejo: izbrano nastanitev, letalski prevoz, letališko in varnostno pristojbino, asistenco na letališču Ljubljana, Intelektinega predstavnika, prevoz od/do letališča, nezgodno zavarovanje ter stroške organizacije in prodaje. Obvezno doplačilo za turistično takso na licu mesta. Morebitno doplačilo za gorivo v skladu s tabelo: Zneski doplačil goriva na čarter letih. Možnost doplačila za Zdravstveno zavarovanje z medicinsko asistenco Coris za samo 1 € na osebo na teden. Možnost prevoza do letališča Ljubljana za samo 19 € na osebo. Možnost parkiranja že za 34 € na teden.


chatsimple