Monastir

Legenda
16538f538544ea03

Celinska Tunizija

Hotel HOUDA GOLF & BEACH CLUB

Kraj: Monastir

Official cat.: 3*

Podrobne informacije: https://houdagolf.tn

Priljubljen hotel se nahaja neposredno na peščeni plaži v mestu Monastir. Do mesta Sousse je 10 km. V bližini hotela se nahaja golf igrišče Palm Links Monastir.


Classique

Lega: Priljubljen hotel se nahaja neposredno na peščeni plaži v mestu Monastir. Do mesta Sousse je 10 km. V bližini hotela se nahaja golf igrišče Palm Links Monastir.
Ponudba: Prijeten hotel nudi svojim gostom sprejemno dvorano z recepcijo, brezplačni WiFi, več restavracij, bar, wellnes center, frizerski salon, fitnes, trgovino, več bazenov, vodni park, otroški bazen, otroško igrišče in vrt.
All inclusive: Zajtrk, kosilo in večerja. Različni prigrizki od 12.00 do 17.00 ure. Domače alkoholne in brezalkoholne pijače od 10.00 do 23.00 ure. Za rekreacijo in sprostitev so na voljo namizni tenis, pikado, mini golf ter za doplačilo še spa z različnimi lepotnimi in sprostitvenimi tretmaji. Mini klub za otroke. Dnevna in večerna animacija. Brezplačni senčniki in ležalniki ob bazenu in na plaži. 
Nastanitev: Lepo opremljenih 516 sob ima kopalnico s tušem ali kadjo, WC, sušilnik za lase, klimatsko napravo, TV, telefon, brezplačni WiFi, minibar in balkon ali teraso.
Prehrana: Ameriški bife zajtrk, bife kosilo in bife večerja.
Monastir

Monastir, nekoč pomembno ribiško pristanišče na obali Sredozemskega morja, na severovzhodu Tunizije, je danes priljubljena turistična destinacija z okoli 70.000 prebivalci, ki ponuja številne možnosti za aktivne počitnice ali miren počitek. Mesto je bilo zgrajeno na ruševinah feničansko-rimskega mesta Ruspini (kar pomeni ogrinjalo ali polotok), kot prvo arabsko mesto na območju vzhodne Afrike. Leta 665 je postalo mesto oz. trdnjava, katere cilj je bil zaščititi takratno glavno mesto Kairouan, danes 4. sveto mesto islama in priljubljeno romarsko središče, ki se ponaša z mošejo Okba Ibn Nafaa. Med arheološkimi izkopavanji v regiji Monastir je bilo odkritih veliko artefaktov Aterijske civilizacije iz časa poznega srednjega paleolitika. Tu se nahajajo mesta, bogata z zgodovino in kulturo, kot so Sousse, Mahdia, Kairouan in El Jem v katerem lahko najdemo odlično ohranjen rimski amfiteater. Čudovite peščene plaže ponujajo različne aktivnosti povezane z vodnimi športi, v bližini pa so tudi številna igrišča za golf.

Cene vključujejo: izbrano nastanitev, letalski prevoz, letališko in varnostno pristojbino, asistenco na letališču Ljubljana, Intelektinega predstavnika, prevoz od/do letališča, nezgodno zavarovanje ter stroške organizacije in prodaje. Obvezno doplačilo za turistično takso na licu mesta. Morebitno doplačilo za gorivo v skladu s tabelo: Zneski doplačil goriva na čarter letih. Možnost doplačila za Zdravstveno zavarovanje z medicinsko asistenco Coris za samo 1 € na osebo na teden. Možnost prevoza do letališča Ljubljana za samo 19 € na osebo. Možnost parkiranja že za 34 € na teden.


chatsimple