Sousse

Legenda
diar andalous

Celinska Tunizija

Hotel IBEROSTAR DIAR EL ANDALOUS

Kraj: Sousse

Official cat.: 5*

Podrobne informacije: https://www.iberostar.com/ en/ hotels/ sousse/ iberostar-diar-el-andalous

Leta 2015 obnovljen hotel, obdan s čudovitim vrtom, se nahaja neposredno na peščeni plaži. Do mesta Sousse je 10 km. V bližini je igrišče za golf z 18 luknjami Port El Kantaoui.


Classique

Lega: Leta 2015 obnovljen hotel, obdan s čudovitim vrtom, se nahaja neposredno na peščeni plaži. Do mesta Sousse je 10 km. V bližini je igrišče za golf z 18 luknjami Port El Kantaoui.
Ponudba: Razkošen hotel nudi svojim gostom sprejemno dvorano z recepcijo, brezplačni WiFi, več restavracij in barov, kavarno, wellnes center, fitnes, trgovino, konferenčno dvorano, pralnico, bazen, otroški bazen, otroško igrišče in vrt.
All inclusive: Zajtrk, kosilo in večerja. Različni prigrizki, pizza, pecivo, sladoled, sadje od 15.30 do 18.00 ure. Domače alkoholne in brezalkoholne pijače od 08.00 do 24.00 ure. Za rekreacijo in sprostitev so na voljo tenis, balinanje, odbojka na mivki ter za doplačilo še spa z različnimi lepotnimi in sprostitvenimi tretmaji. Mini klub za otroke. Dnevna in večerna animacija. Brezplačni senčniki in ležalniki ob bazenu in na plaži. Brezplačne kopalne brisače. 
Nastanitev: Moderno opremljene sobe imajo kopalnico s kadjo, WC, sušilnik za lase, klimatsko napravo, TV, telefon, brezplačni WiFi, sef, mini hladilnik in balkon ali teraso. Superior sobe so enako opremljene, le da so večje. Družinske sobe so enako opremljene, so še večje in bolj prostorne. Junior suite so enako opremljene, večje in imajo ločen dnevni prostor.
Prehrana: Ameriški bife zajtrk, bife kosilo in bife večerja.
Sousse

Sousse je tretje največje mesto v Tuniziji. Že od antike je bilo mesto pomembno sredozemsko pristanišče, zaradi česar se je razvil v večji kraj z arhitekturno znamenito in z obzidjem obdano medino, ki jo je leta 1988 UNESCO zapisal na seznam svetovne kulturne dediščine. Skozi stoletja nemirov in menjav oblasti je mesto uspelo ohraniti pristen izgled, zato je staro mestno jedro s trdnjavo Ribat v današnjem času priznano kot eden izmed lepših primerkov obmorskih utrdb v islamskem stilu. Očara vas s številnimi modernimi hoteli, belo peščeno plažo, modrim morjem in toplo klimo. Geografsko in ekonomsko pomemben je tudi velik nasad oljk, ki obdaja mesto. V mestu najdemo tudi številne restavracije, nočne klube, igralnice, športne objekte ter muzeje. Od glavnega mesta Tunis je oddaljen 140 km, od letališča Monastir pa 20 km.

Cene vključujejo: izbrano nastanitev, letalski prevoz, letališko in varnostno pristojbino, asistenco na letališču Ljubljana, Intelektinega predstavnika, prevoz od/do letališča, nezgodno zavarovanje ter stroške organizacije in prodaje. Obvezno doplačilo za turistično takso na licu mesta. Morebitno doplačilo za gorivo v skladu s tabelo: Zneski doplačil goriva na čarter letih. Možnost doplačila za Zdravstveno zavarovanje z medicinsko asistenco Coris za samo 1 € na osebo na teden. Možnost prevoza do letališča Ljubljana za samo 19 € na osebo. Možnost parkiranja že za 34 € na teden.


chatsimple