Sousse

Legenda
7

Celinska Tunizija

Hotel JAZ TOUR KHALEF

Kraj: Sousse

Official cat.: 5*

Podrobne informacije: https://www.jazhotels.com/ hoteldetail/ 48-tunisia-tunisia-jaz-tour-khalef

Luksuzen hotel s 10 ha površine se nahaja na obrobju mesta Sousse, ob lepi peščeni plaži.


Classique

Lega: Luksuzen hotel s 10 ha površine se nahaja na obrobju mesta Sousse, ob lepi peščeni plaži.
Ponudba: Čudovit hotel s 520 sobami nudi svojim gostom sprejemno dvorano z recepcijo, brezplačni WiFi, več restavracij in barov, wellnes center, frizerski salon, fitnes, trgovine, pralnico, konferenčno dvorano, več bazenov, otroški bazen, vodni park, otroško igrišče in vrt.
All inclusive: Zajtrk, kosilo in večerja. Različni lahki prigrizki od 15.00 do 17.00 ure. Domače alkoholne in brezalkoholne pijače, koktejli od 10.00 do 24.00 ure. Za rekreacijo in sprostitev so na voljo tenis, namizni tenis, mali nogomet, aerobika, odbojka na plaži, pikado, ter za doplačilo še spa z različnimi lepotnimi in sprostitvenimi tretmaji. Mini klub za otroke. Dnevna in večerna animacija. Brezplačni senčniki in ležalniki ob bazenu in na plaži. Brezplačne kopalne brisače.
Nastanitev: Lepo opremljene sobe imajo kopalnico s tušem ali kadjo, WC, sušilnik za lase, samostojno nastavljivo klimatsko napravo, TV, telefon, brezplačni WiFi, sef, grelnik vode za kavo ali čaj, minibar in balkon ali teraso. Družinske sobe so enako opremljene, le da so nekoliko prostornejše. Junior suite so enako opremljene, s tem da so še večje in imajo ločen dnevni prostor.
Prehrana: Ameriški bife zajtrk, bife kosilo in bife večerja.
Sousse

Sousse je tretje največje mesto v Tuniziji. Že od antike je bilo mesto pomembno sredozemsko pristanišče, zaradi česar se je razvil v večji kraj z arhitekturno znamenito in z obzidjem obdano medino, ki jo je leta 1988 UNESCO zapisal na seznam svetovne kulturne dediščine. Skozi stoletja nemirov in menjav oblasti je mesto uspelo ohraniti pristen izgled, zato je staro mestno jedro s trdnjavo Ribat v današnjem času priznano kot eden izmed lepših primerkov obmorskih utrdb v islamskem stilu. Očara vas s številnimi modernimi hoteli, belo peščeno plažo, modrim morjem in toplo klimo. Geografsko in ekonomsko pomemben je tudi velik nasad oljk, ki obdaja mesto. V mestu najdemo tudi številne restavracije, nočne klube, igralnice, športne objekte ter muzeje. Od glavnega mesta Tunis je oddaljen 140 km, od letališča Monastir pa 20 km.

Cene vključujejo: izbrano nastanitev, letalski prevoz, letališko in varnostno pristojbino, asistenco na letališču Ljubljana, Intelektinega predstavnika, prevoz od/do letališča, nezgodno zavarovanje ter stroške organizacije in prodaje. Obvezno doplačilo za turistično takso na licu mesta. Morebitno doplačilo za gorivo v skladu s tabelo: Zneski doplačil goriva na čarter letih. Možnost doplačila za Zdravstveno zavarovanje z medicinsko asistenco Coris za samo 1 € na osebo na teden. Možnost prevoza do letališča Ljubljana za samo 19 € na osebo. Možnost parkiranja že za 34 € na teden.


chatsimple