Sousse

Legenda
hotel marhaba beach 6699 205847 3x2

Celinska Tunizija

Hotel MARHABA BEACH

Kraj: Sousse

Official cat.: 4*

Podrobne informacije: https://www.marhabahotels.tn/ en/ marhaba-beach-2

Priljubljen hotel se nahaja neposredno na dolgi peščeni plaži v mestu Sousse. Do golf igrišča je 3 km.


Classique

Lega: Priljubljen hotel se nahaja neposredno na dolgi peščeni plaži v mestu Sousse. Do golf igrišča je 3 km.
Ponudba: Prijeten hotel nudi svojim gostom sprejemno dvorano z recepcijo z najemniškimi sefi, brezplačni WiFi, več restavracij in barov, wellnes center, frizerski salon, fitnes, pralnico, trgovino s spominki, bazen, otroški bazen, otroško igrišče in vrt.
All inclusive: Zajtrk, kosilo in večerja. Različni prigrizki. Kava, čaj, pecivo od 15.00 do 17.00 ure. Domače alkoholne in brezalkoholne pijače. Za rekreacijo in sprostitev so na voljo namizni tenis, odbojka na mivki, vodna aerobika ter za doplačilo še spa z različnimi lepotnimi in sprostitvenimi tretmaji. Mini klub za otroke. Dnevna in večerna animacija. Brezplačni senčniki in ležalniki ob bazenu in na plaži. Brezplačne kopalne brisače. 
Nastanitev: Moderno opremljene sobe imajo kopalnico s tušem ali kadjo, WC, sušilnik za lase, klimatsko napravo, TV, telefon, brezplačni WiFi, mini hladilnik in balkon. Družinske sobe so enako opremljene, le da so večje.
Prehrana: Ameriški bife zajtrk, bife kosilo in bife večerja.
Sousse

Sousse je tretje največje mesto v Tuniziji. Že od antike je bilo mesto pomembno sredozemsko pristanišče, zaradi česar se je razvil v večji kraj z arhitekturno znamenito in z obzidjem obdano medino, ki jo je leta 1988 UNESCO zapisal na seznam svetovne kulturne dediščine. Skozi stoletja nemirov in menjav oblasti je mesto uspelo ohraniti pristen izgled, zato je staro mestno jedro s trdnjavo Ribat v današnjem času priznano kot eden izmed lepših primerkov obmorskih utrdb v islamskem stilu. Očara vas s številnimi modernimi hoteli, belo peščeno plažo, modrim morjem in toplo klimo. Geografsko in ekonomsko pomemben je tudi velik nasad oljk, ki obdaja mesto. V mestu najdemo tudi številne restavracije, nočne klube, igralnice, športne objekte ter muzeje. Od glavnega mesta Tunis je oddaljen 140 km, od letališča Monastir pa 20 km.

Cene vključujejo: izbrano nastanitev, letalski prevoz, letališko in varnostno pristojbino, asistenco na letališču Ljubljana, Intelektinega predstavnika, prevoz od/do letališča, nezgodno zavarovanje ter stroške organizacije in prodaje. Obvezno doplačilo za turistično takso na licu mesta. Morebitno doplačilo za gorivo v skladu s tabelo: Zneski doplačil goriva na čarter letih. Možnost doplačila za Zdravstveno zavarovanje z medicinsko asistenco Coris za samo 1 € na osebo na teden. Možnost prevoza do letališča Ljubljana za samo 19 € na osebo. Možnost parkiranja že za 34 € na teden.


chatsimple