Yasmine Hammamet

Legenda
new1

Celinska Tunizija

Hotel IBEROSTAR AVERROES

Kraj: Yasmine Hammamet

Official cat.: 4*

Podrobne informacije: https://www.iberostar.com/ en/ hotels/ hammamet/ iberostar-averroes

Priljubljen hotel se nahaja neposredno ob dolgi peščeni plaži in 1,5 km od središča mesta Yasmine Hammamet. 10 km od hotela se nahajata dve golf igrišči.


Classique

Lega: Priljubljen hotel se nahaja neposredno ob dolgi peščeni plaži in 1,5 km od središča mesta Yasmine Hammamet. 10 km od hotela se nahajata dve golf igrišči.
Ponudba: Elegantni hotel nudi svojim gostom sprejemno dvorano z recepcijo, brezplačni WiFi, več restavracij in barov, kavarno, wellnes center, frizerski salon, fitnes, konferenčno dvorano, pralnico, bazen, otroški bazen, otroško igrišče in vrt.
All inclusive: Zajtrk, kosilo in večerja. Različni prigrizki, pizza, sendviči od 15.00 do 18.00 ure ter sendviči od 22.00 do 24.00 ure. Pecivo, kava, čaj od od 16.00 do 18.00 ure. Domače alkoholne in brezalkoholne pijače od 09.00 do 24.00 ure. Za rekreacijo in sprostitev so na voljo tenis, namizni tenis, balinanje, pikado, lokostrelstvo, aerobika ter za doplačilo še spa z različnimi lepotnimi in sprostitvenimi tretmaji. Mini klub za otroke. Dnevna in večerna animacija. Brezplačni senčniki in ležalniki ob bazenu in na plaži. Brezplačne kopalne brisače.
Nastanitev: Lepo opremljene sobe imajo kopalnico s tušem ali kadjo, WC, sušilnik za lase, klimatsko napravo, TV, najemniški sef, brezplačni WiFi, mini hladilnik in balkon ali teraso. Družinske sobe so opremljene enako, le da imajo ločeno spalnico.
Prehrana: Ameriški bife zajtrk, bife kosilo in bife večerja.
Yasmine Hammamet

V predmestju Hammameta se nahaja obmorsko letovišče Yasmine Hammamet. To je novo turistično območje, katerega ime izhaja iz cveta jasmina, ki simbolizira življenje in veselje, medtem ko je šopek jasmina znak dobrodošlice in gostoljublja. Gre za podaljšek starega mesta Hammamet, ki slovi po bogati turistični ponudbi. Slikovito in moderno mesto, ki je znano tudi kot tunizijski Saint Tropez, se ponaša z čudovitimi dolgimi peščenimi plažami in je primerno za družinske počitnice, razigrano večerno zabavo ali za dolga nakupovanja. V mestu boste našli stojnice z obrtjo, svilo, usnjem, keramiko in začimbami, mavrske kavarne in restavracije ter razgibano nočno življenje. Tu najdemo veliko število hotelov, marino, sprehajalne poti, restavracije, medino in tematski park Carthage Land, ki ponuja zabavo za vsakogar. V mestu pa se nahaja tudi mednarodno prepoznavno golf igrišče. Kraj je od letališča Tunis-Carthage oddaljen 80 km, od letališča Habib Bourguiba Monastir pa 105 km.

Cene vključujejo: izbrano nastanitev, letalski prevoz, letališko in varnostno pristojbino, asistenco na letališču Ljubljana, Intelektinega predstavnika, prevoz od/do letališča, nezgodno zavarovanje ter stroške organizacije in prodaje. Obvezno doplačilo za turistično takso na licu mesta. Morebitno doplačilo za gorivo v skladu s tabelo: Zneski doplačil goriva na čarter letih. Možnost doplačila za Zdravstveno zavarovanje z medicinsko asistenco Coris za samo 1 € na osebo na teden. Možnost prevoza do letališča Ljubljana za samo 19 € na osebo. Možnost parkiranja že za 34 € na teden.


chatsimple