Yasmine Hammamet

Legenda
MEDINA 2

Celinska Tunizija

Hotel MEDINA BELISAIRE & THALASSO

Kraj: Yasmine Hammamet

Official cat.: 4*

Podrobne informacije: https://belisaire.medinahotelsandresorts.com/ en

Prijeten hotel se nahaja le 200 m od lastne plaže Yasmine Hammamet. Do središča mesta Hammamet je 600 m. V bližini hotela se nahajata 2 golf igrišči.


Classique

Lega: Prijeten hotel se nahaja le 200 m od lastne plaže Yasmine Hammamet. Do središča mesta Hammamet je 600 m. V bližini hotela se nahajata 2 golf igrišči.
Ponudba: Priljubljen hotel nudi svojim gostom sprejemno dvorano z recepcijo, brezplačni WiFi, več restavracij, dva bar, kavarno, wellnes center, trgovino s spominki, fitnes, konferenčno dvorano, pralnico, več bazenov, vodni park, otroški bazen in vrt.
All inclusive: Zajtrk, kosilo in večerja. Različni prigrizki od 10.00 do 18.00 ure ter sendviči od 02.00 do 04.00 ure. Domače alkoholne in brezalkoholne pijače. Za rekreacijo in sprostitev so na voljo lokostrelstvo, pikado, tenis, namizni tenis, mini golf ter za doplačilo še spa z različnimi lepotnimi in sprostitvenimi tretmaji. Brezplačni vstop v vodni park Aqua Land in zabaviščni park Carthage Land. Mini klub za otroke. Dnevna in večerna animacija. Brezplačne kopalne brisače.
Nastanitev: Lepo opremljene sobe imajo kopalnico s tušem ali kadjo, WC, sušilnik za lase, klimatsko napravo, TV, telefon, brezplačni Wifi, sef, minibar in balkon ali teraso. Družinske sobe so enako opremljene, le da so večje.
Prehrana: Ameriški bife zajtrk, bife kosilo in bife večerja.
Yasmine Hammamet

V predmestju Hammameta se nahaja obmorsko letovišče Yasmine Hammamet. To je novo turistično območje, katerega ime izhaja iz cveta jasmina, ki simbolizira življenje in veselje, medtem ko je šopek jasmina znak dobrodošlice in gostoljublja. Gre za podaljšek starega mesta Hammamet, ki slovi po bogati turistični ponudbi. Slikovito in moderno mesto, ki je znano tudi kot tunizijski Saint Tropez, se ponaša z čudovitimi dolgimi peščenimi plažami in je primerno za družinske počitnice, razigrano večerno zabavo ali za dolga nakupovanja. V mestu boste našli stojnice z obrtjo, svilo, usnjem, keramiko in začimbami, mavrske kavarne in restavracije ter razgibano nočno življenje. Tu najdemo veliko število hotelov, marino, sprehajalne poti, restavracije, medino in tematski park Carthage Land, ki ponuja zabavo za vsakogar. V mestu pa se nahaja tudi mednarodno prepoznavno golf igrišče. Kraj je od letališča Tunis-Carthage oddaljen 80 km, od letališča Habib Bourguiba Monastir pa 105 km.

Cene vključujejo: izbrano nastanitev, letalski prevoz, letališko in varnostno pristojbino, asistenco na letališču Ljubljana, Intelektinega predstavnika, prevoz od/do letališča, nezgodno zavarovanje ter stroške organizacije in prodaje. Obvezno doplačilo za turistično takso na licu mesta. Morebitno doplačilo za gorivo v skladu s tabelo: Zneski doplačil goriva na čarter letih. Možnost doplačila za Zdravstveno zavarovanje z medicinsko asistenco Coris za samo 1 € na osebo na teden. Možnost prevoza do letališča Ljubljana za samo 19 € na osebo. Možnost parkiranja že za 34 € na teden.

Želite biti informirani o aktualnih novostih in ekskluzivnih akcijah?
Spremljajte nas
tudi na Facebooku
chatsimple