Bečići

Legenda
6noSR8xR

Bečići

Apartmaji PALACIO DEL MAR

Official cat.: 4*

Prijeten apartma se nahaja v Budvi, le nekaj korakov od znamenite plaže Bečići. Do plaže Rafailovići je 50 m.


Classique

Lega: Prijeten hotel se nahaja v Budvi, le nekaj korakov od znamenite plaže Bečići. Do plaže Rafailovići je 50 m.
Ponudba: Priljubljen apartma nudi svojim gostom recepcijo z brezplačnim WiFi-jem, restavracijo, bar in parkirišče.
Nastanitev: Lepo opremljene sobe imajo kopalnico s tušem, WC, sušilnik za lase, TV, brezplačni WiFi, klimatsko napravo, mini bar, kuhalnik vode za kavo ali čaj in sef. Suite King so enako opremljena, le da so večje, imajo kuhinjo in dnevni prostor. Queen suite so enako opremljene, le da so še večje, imajo kuhinjo in dnevni prostor.
Prehrana: Obogaten kontinentalni bife zajtrk. 
Bečići

BEČIĆI
Bečići so obmorsko letovišče in eno največjih turističnih središč celotne Budvanske riviere, ki se ponašajo z nazivom 'najboljša plaža v Evropi'. Plaža posuta s kamenčki in peskom je dolga 2 km. Turistično središče se nahaja med Jadranskim morjem in gorskim razponom. Zaradi tega položaja je zanesljivo zaščiten pred hladnimi zračnimi tokovi in padavinami, ki se gibljejo od severnega dela države. Bečići se ponašajo z bogatim rastlinskim in živalskim svetom. Tu se lahko sprostite v senci oljčnih nasadov, sadovnjakov, vinogradov, cipres in akacij. Zahvaljujoč borovim gozdom, ki rastejo vzdolž obale in zdravilnega morskega zraka boste vaše telo napolnili z zdravjem in jasnimi misli. Na vzhodnem delu plaže Bečići, v predelu Rafailovići, je znamenita Kamenova plaža, ki je povezana s tunelom. Bečići so od letališča Tivat oddaljeni 25 km, od letališča Podgorica pa 64 km. 

Cene vključujejo: izbrano nastanitev, letalski prevoz (redna linija), letališko in varnostno pristojbino, asistenco na letališču Ljubljana, Intelektinega predstavnika, prevoz od/do letališča, nezgodno zavarovanje ter stroške organizacije in prodaje. Obvezno doplačilo za turistično takso na licu mesta. Možnost doplačila za Zdravstveno zavarovanje z medicinsko asistenco Coris za samo 1 € na osebo na teden. Možnost prevoza do letališča Ljubljana za samo 10 € na osebo. Možnost parkiranja že za 29 € na teden.

Želite biti informirani o aktualnih novostih in ekskluzivnih akcijah?
Spremljajte nas
tudi na Facebooku