Bečići

Legenda
453771384

Bečići

Hotel CASA DI SOFIA

Official cat.: 4*

Podrobne informacije: www.casadisofia.me

Leta 2022 zgrajen hotel se nahaja manj kot 1 km od znamenite plaže Rafailovići ter 4 km od mesta Budva. Do plaže Bečići je 1 km, do plaže Kamenovo pa 1,7 km.


Classique

Lega: Leta 2022 zgrajen hotel se nahaja manj kot 1 km od znamenite plaže Rafailovići ter 4 km od mesta Budva. Do plaže Bečići je 1 km, do plaže Kamenovo pa 1,7 km.
Ponudba: Prijeten hotel nudi svojim gostom recepcijo, brezplačen WiFi, restavracijo, bar, bazen, teraso za sončenje s senčniki in ležalniki ter vrt.
Nastanitev: Lepo opremljene sobe imajo kopalnico s tušem ali kadjo, WC, sušilnik za lase, klimatsko napravo, TV, telefon, sef, brezplačni WiFi, mini bar, grelnik vode za kavo ali čaj in balkon. Družinske sobe so enako opremljene, le da so večje in imajo ločen dnevni prostor.
Prehrana: Obogaten kontinentalni bife zajtrk. 
Datumi 1.6.2024 - 30.6.2024 , 1.9.2024 - 30.9.2024 1.7.2024 - 31.8.2024 Zasedeno
Število dni 7 3 7 3
A – Hyundai i10 automatic, Hyundai i20, Škoda Fabia A/C, ipd. 365 219 405 239
B – Škoda Rapid A/C, ipd. 405 231 447 253
Cena vključuje najem avtomobila izbrane kategorije, neomejeno število kilometrov, prometni davek, zavarovanje CDW (brez zavarovanja gum, podvozja, vetrobranskega stekla ter stroškov, ki bi jih povzročila stranka, in sicer za najete avtomobile do 400 €), zavarovanje proti kraji, zavarovanje tretje osebe, stroške dostave in vračila vozila od/do letovišč. Cena ne vključuje zavarovanja PAI (3 €/dan), dodatnega voznika (5 €/dan), goriva, otroškega sedeža (5 €/dan), zavarovanja gum (5 €/dan), GPS (10€/dan) ter parkirnih in prometnih kazni. Zahtevan je bianko slip veljavne mednarodne kreditne kartice kot jamstvo za plačilo morebitnih dodatnih stroškov. Starostna omejitev: najmanj 23 let, vozniško dovoljenje morate imeti vsaj 1 leto.


Bečići

BEČIĆI
Bečići so obmorsko letovišče in eno največjih turističnih središč celotne Budvanske riviere, ki se ponašajo z nazivom 'najboljša plaža v Evropi'. Plaža posuta s kamenčki in peskom je dolga 2 km. Turistično središče se nahaja med Jadranskim morjem in gorskim razponom. Zaradi tega položaja je zanesljivo zaščiten pred hladnimi zračnimi tokovi in padavinami, ki se gibljejo od severnega dela države. Bečići se ponašajo z bogatim rastlinskim in živalskim svetom. Tu se lahko sprostite v senci oljčnih nasadov, sadovnjakov, vinogradov, cipres in akacij. Zahvaljujoč borovim gozdom, ki rastejo vzdolž obale in zdravilnega morskega zraka boste vaše telo napolnili z zdravjem in jasnimi misli. Na vzhodnem delu plaže Bečići, v predelu Rafailovići, je znamenita Kamenova plaža, ki je povezana s tunelom. Bečići so od letališča Tivat oddaljeni 25 km, od letališča Podgorica pa 64 km. 

Cene vključujejo: izbrano nastanitev, letalski prevoz (redna linija), letališko in varnostno pristojbino, asistenco na letališču Ljubljana, Intelektinega predstavnika, prevoz od/do letališča, nezgodno zavarovanje ter stroške organizacije in prodaje. Obvezno doplačilo za turistično takso na licu mesta. Možnost doplačila za Zdravstveno zavarovanje z medicinsko asistenco Coris za samo 1 € na osebo na teden. Možnost prevoza do letališča Ljubljana za samo 15 € na osebo. Možnost parkiranja že za 29 € na teden.


chatsimple