Bečići

Legenda
75763822

Bečići

Hotel IBEROSTAR BELLEVUE

Official cat.: ****

Podrobne informacije: www.iberostar.com/ en/ hotels/ budva/ iberostar-bellevue

Hotel obdan s čudovitim vrtom se nahaja poleg plaže Bečići. Do mesta Budva je 2 km.


Classique

Lega: Hotel obdan s čudovitim vrtom se nahaja poleg plaže Bečići. Do mesta Budva je 2 km.
Ponudba: Priljubljen hotel nudi svojim gostom recepcijo z brezplačnim Wifi-jem, dve restavraciji, dva bara, fitnes, wellnes center, konferenčno dvorano, dva bazena, otroški bazen, teraso s senčniki in ležalniki, otroško igrišče ter teniška igrišča.
All-inclusive: Zajtrk, kosilo in večerja. Razni prigrizki, sendviči, sladoled, sveže sadje, piškoti. Lokalno točeno pivo, domače vino, koktejli, lokalne žgane pijače, osvežilne brezalkoholne pijače, kava, čaj od 10.00 do 23.00 ure. 
Nastanitev: Prostorne in udobne sobe imajo kopalnico s tušem ali kadjo, WC, sušilnik za lase, klimatsko napravo, sef, Wifi, TV, telefon in balkon. Družinske sobe so enako opremljene, le da so večje. Interconnecting sobe so enako opremljene, le da imajo s povezovalnimi vrati povezana prostora.
Prehrana: Ameriški bife zajtrk, bife kosilo in bife večerja.
Datumi 1.6.2024 - 30.6.2024 , 1.9.2024 - 30.9.2024 1.7.2024 - 31.8.2024 Zasedeno
Število dni 7 3 7 3
A – Hyundai i10 automatic, Hyundai i20, Škoda Fabia A/C, ipd. 365 219 405 239
B – Škoda Rapid A/C, ipd. 405 231 447 253
Cena vključuje najem avtomobila izbrane kategorije, neomejeno število kilometrov, prometni davek, zavarovanje CDW (brez zavarovanja gum, podvozja, vetrobranskega stekla ter stroškov, ki bi jih povzročila stranka, in sicer za najete avtomobile do 400 €), zavarovanje proti kraji, zavarovanje tretje osebe, stroške dostave in vračila vozila od/do letovišč. Cena ne vključuje zavarovanja PAI (3 €/dan), dodatnega voznika (5 €/dan), goriva, otroškega sedeža (5 €/dan), zavarovanja gum (5 €/dan), GPS (10€/dan) ter parkirnih in prometnih kazni. Zahtevan je bianko slip veljavne mednarodne kreditne kartice kot jamstvo za plačilo morebitnih dodatnih stroškov. Starostna omejitev: najmanj 23 let, vozniško dovoljenje morate imeti vsaj 1 leto.


Bečići

BEČIĆI
Bečići so obmorsko letovišče in eno največjih turističnih središč celotne Budvanske riviere, ki se ponašajo z nazivom 'najboljša plaža v Evropi'. Plaža posuta s kamenčki in peskom je dolga 2 km. Turistično središče se nahaja med Jadranskim morjem in gorskim razponom. Zaradi tega položaja je zanesljivo zaščiten pred hladnimi zračnimi tokovi in padavinami, ki se gibljejo od severnega dela države. Bečići se ponašajo z bogatim rastlinskim in živalskim svetom. Tu se lahko sprostite v senci oljčnih nasadov, sadovnjakov, vinogradov, cipres in akacij. Zahvaljujoč borovim gozdom, ki rastejo vzdolž obale in zdravilnega morskega zraka boste vaše telo napolnili z zdravjem in jasnimi misli. Na vzhodnem delu plaže Bečići, v predelu Rafailovići, je znamenita Kamenova plaža, ki je povezana s tunelom. Bečići so od letališča Tivat oddaljeni 25 km, od letališča Podgorica pa 64 km. 

Cene vključujejo: izbrano nastanitev, letalski prevoz (redna linija), letališko in varnostno pristojbino, asistenco na letališču Ljubljana, Intelektinega predstavnika, prevoz od/do letališča, nezgodno zavarovanje ter stroške organizacije in prodaje. Obvezno doplačilo za turistično takso. Možnost doplačila za Zdravstveno zavarovanje z medicinsko asistenco Coris za samo 1 € na osebo na teden. Možnost prevoza do letališča Ljubljana za samo 19 € na osebo. Možnost parkiranja že za 34 € na teden.

Želite biti informirani o aktualnih novostih in ekskluzivnih akcijah?
Spremljajte nas
tudi na Facebooku
chatsimple