Bečići

Legenda
Mediteran Hotel Resort Budva Exterior

Bečići

Hotel MEDITERAN

Official cat.: ****

Podrobne informacije: www.mediteran.me

Prvovrsten hotel se nahaja v naselju Bečići, 2 km od starega mestnega jedra Budve. Do plaže Bečiči je 200 m.


Classique

Lega: Prvovrsten hotel se nahaja v naselju Bečići, 2 km od starega mestnega jedra Budve. Do plaže Bečiči je 200 m.
Ponudba: Prijeten hotel nudi svojim gostom recepcijo s sprejemno dvorano, brezplačen WiFi, več restavracij, bar, wellnes center, fitnes, zlatarno, več konferenčnih dvoran, več bazenov, vodni park, teraso s senčniki in ležalniki ter amfiteater. Brezplačni senčniki in ležalniki na plaži.
All inclusive light: Zajtrk, kosilo in večerja. Voda, mineralna voda, osvežilne brezalkoholne pijače, točeno pivo in domače vino med kosilom in večerjo.
Nastanitev: Elegantno opremljene sobe imajo kopalnico s tušem, WC, sušilnik za lase, kopalni plašč in copate, brezplačen WiFi, TV, telefon, sef, klimatsko napravo, mini bar in balkon. Superior sobe so enako opremljene, le da so večje ter obnovljene in imajo francoski balkon. Superior plus sobe so enako opremljene kot standardne sobe, le da so večje in obnovljene.
Prehrana: Ameriški bife zajtrk, bife kosilo in bife večerja. 
Datumi 1.6.2024 - 30.6.2024 , 1.9.2024 - 30.9.2024 1.7.2024 - 31.8.2024 Zasedeno
Število dni 7 3 7 3
A – Hyundai i10 automatic, Hyundai i20, Škoda Fabia A/C, ipd. 365 219 405 239
B – Škoda Rapid A/C, ipd. 405 231 447 253
Cena vključuje najem avtomobila izbrane kategorije, neomejeno število kilometrov, prometni davek, zavarovanje CDW (brez zavarovanja gum, podvozja, vetrobranskega stekla ter stroškov, ki bi jih povzročila stranka, in sicer za najete avtomobile do 400 €), zavarovanje proti kraji, zavarovanje tretje osebe, stroške dostave in vračila vozila od/do letovišč. Cena ne vključuje zavarovanja PAI (3 €/dan), dodatnega voznika (5 €/dan), goriva, otroškega sedeža (5 €/dan), zavarovanja gum (5 €/dan), GPS (10€/dan) ter parkirnih in prometnih kazni. Zahtevan je bianko slip veljavne mednarodne kreditne kartice kot jamstvo za plačilo morebitnih dodatnih stroškov. Starostna omejitev: najmanj 23 let, vozniško dovoljenje morate imeti vsaj 1 leto.


Bečići

BEČIĆI
Bečići so obmorsko letovišče in eno največjih turističnih središč celotne Budvanske riviere, ki se ponašajo z nazivom 'najboljša plaža v Evropi'. Plaža posuta s kamenčki in peskom je dolga 2 km. Turistično središče se nahaja med Jadranskim morjem in gorskim razponom. Zaradi tega položaja je zanesljivo zaščiten pred hladnimi zračnimi tokovi in padavinami, ki se gibljejo od severnega dela države. Bečići se ponašajo z bogatim rastlinskim in živalskim svetom. Tu se lahko sprostite v senci oljčnih nasadov, sadovnjakov, vinogradov, cipres in akacij. Zahvaljujoč borovim gozdom, ki rastejo vzdolž obale in zdravilnega morskega zraka boste vaše telo napolnili z zdravjem in jasnimi misli. Na vzhodnem delu plaže Bečići, v predelu Rafailovići, je znamenita Kamenova plaža, ki je povezana s tunelom. Bečići so od letališča Tivat oddaljeni 25 km, od letališča Podgorica pa 64 km. 

Cene vključujejo: izbrano nastanitev, letalski prevoz (redna linija), letališko in varnostno pristojbino, asistenco na letališču Ljubljana, Intelektinega predstavnika, prevoz od/do letališča, nezgodno zavarovanje ter stroške organizacije in prodaje. Obvezno doplačilo za turistično takso. Možnost doplačila za Zdravstveno zavarovanje z medicinsko asistenco Coris za samo 1 € na osebo na teden. Možnost prevoza do letališča Ljubljana za samo 19 € na osebo. Možnost parkiranja že za 34 € na teden.


chatsimple