Budva

Legenda
229061153

Budva

Hotel IBEROSTAR SLAVIJA

Official cat.: *****

Podrobne informacije: https://www.iberostar.com/ en/ hotels/ budva/ iberostar-slavija/

Priljubljen hotel se nahaja 450 m od plaže ter 1,7 km od mesta Budva.


Emotions

Lega: Priljubljen hotel se nahaja 250 m od plaže ter 1,7 km od mesta Budva.
Ponudba: Hotel zgrajen leta 2019 ponuja svojim gostom recepcijo, restavracijo, bar, wellness, fitnes in bazen.
Nastanitev: Lepo opremljene sobe imajo kopalnico s tušem, WC, sušilnik za lase, klimatsko napravo, sef, brezplačen WiFi, TV, telefon in kuhalnik vode za kavo ali čaj. Superior sobe so enako opremljene, le da so večje. Junior suite so enako opremljene, s tem da so še večje in prostornejše. Family deluxe sobe so enako opremljene, so večje in imajo ločeno spalnico.
Prehrana: Ameriški bife zajtrk, bife večerja. 
Budva

BUDVA
Srce črnogorskega turizma, ki je idealno za nepozabne in brezskrbne poletne počitnice leži ob Budvanskem zalivu. Budvanska riviera vas bo očarala z neskončnimi peščenimi plažami, športnimi in vodnimi aktivnostmi ter majhnimi romantičnimi otočki. Ponaša se s čudovito mešanico naravnih in kulturnih danosti. Mesto je znano tudi po odličnih restavracijah ter pestrem nočnem dogajanju s številnimi koncerti ter diskotekami. Po najdbah sodeč se predvideva, da je Budva stara približno 3500 let in je eno najstarejših mest na Jadranu. Budva je od letališča Tivat oddaljena 21 km, od letališča Podgorica pa 68 km. 

Cene vključujejo: izbrano nastanitev, letalski prevoz (redna linija), letališko in varnostno pristojbino, asistenco na letališču Ljubljana, Intelektinega predstavnika, prevoz od/do letališča, nezgodno zavarovanje ter stroške organizacije in prodaje. Obvezno doplačilo za turistično takso na licu mesta. Možnost doplačila za Zdravstveno zavarovanje z medicinsko asistenco Coris za samo 1 € na osebo na teden. Možnost prevoza do letališča Ljubljana za samo 19 € na osebo. Možnost parkiranja že za 29 € na teden.

Želite biti informirani o aktualnih novostih in ekskluzivnih akcijah?
Spremljajte nas
tudi na Facebooku