Budva

Legenda
473295393

Budva

Hotel KADMO

Official cat.: 4*

Podrobne informacije: http://hotelkadmo.me

Prijeten hotel, ki vam bo dal občutek, da ste blizu vsakega dogodka, a hkrati skrit na mirnem mestu, se nahaja v Budvi, 400 m od Slovenske plaže in 1,5 km od plaže Mogren.


Classique

Lega: Prijeten hotel, ki vam bo dal občutek, da ste blizu vsakega dogodka, a hkrati skrit na mirnem mestu, se nahaja v Budvi, 400 m od Slovenske plaže in 1,5 km od plaže Mogren.
Ponudba: Priljubljen hotel nudi svojim gostom recepcijo, brezplačni WiFi, restavracijo, bar in bazen.
Nastanitev: Lepo opremljene superior sobe imajo kopalnico s tušem, WC, sušilnik za lase, TV, samostojno nastavljivo klimatsko napravo, brezplačen WiFi, mini bar, sef, kuhalnik vode za kavo ali čaj in balkon. Družinske sobe so enako opremljene, le da so malo večje. Apartmaji deluxe so enako opremljeni, s tem da so še večji in imajo dve spalnici, dve kopalnici ter dnevni prostor.
Prehrana: Obogateni kontinentalni bife zajtrk in bife ali strežena večerja.  
Datumi 1.6.2024 - 30.6.2024 , 1.9.2024 - 30.9.2024 1.7.2024 - 31.8.2024 Zasedeno
Število dni 7 3 7 3
A – Hyundai i10 automatic, Hyundai i20, Škoda Fabia A/C, ipd. 365 219 405 239
B – Škoda Rapid A/C, ipd. 405 231 447 253
Cena vključuje najem avtomobila izbrane kategorije, neomejeno število kilometrov, prometni davek, zavarovanje CDW (brez zavarovanja gum, podvozja, vetrobranskega stekla ter stroškov, ki bi jih povzročila stranka, in sicer za najete avtomobile do 400 €), zavarovanje proti kraji, zavarovanje tretje osebe, stroške dostave in vračila vozila od/do letovišč. Cena ne vključuje zavarovanja PAI (3 €/dan), dodatnega voznika (5 €/dan), goriva, otroškega sedeža (5 €/dan), zavarovanja gum (5 €/dan), GPS (10€/dan) ter parkirnih in prometnih kazni. Zahtevan je bianko slip veljavne mednarodne kreditne kartice kot jamstvo za plačilo morebitnih dodatnih stroškov. Starostna omejitev: najmanj 23 let, vozniško dovoljenje morate imeti vsaj 1 leto.


Budva

BUDVA
Srce črnogorskega turizma, ki je idealno za nepozabne in brezskrbne poletne počitnice leži ob Budvanskem zalivu. Budvanska riviera vas bo očarala z neskončnimi peščenimi plažami, športnimi in vodnimi aktivnostmi ter majhnimi romantičnimi otočki. Ponaša se s čudovito mešanico naravnih in kulturnih danosti. Mesto je znano tudi po odličnih restavracijah ter pestrem nočnem dogajanju s številnimi koncerti ter diskotekami. Po najdbah sodeč se predvideva, da je Budva stara približno 3500 let in je eno najstarejših mest na Jadranu. Budva je od letališča Tivat oddaljena 21 km, od letališča Podgorica pa 68 km. 

Cene vključujejo: izbrano nastanitev, letalski prevoz (redna linija), letališko in varnostno pristojbino, asistenco na letališču Ljubljana, Intelektinega predstavnika, prevoz od/do letališča, nezgodno zavarovanje ter stroške organizacije in prodaje. Obvezno doplačilo za turistično takso. Možnost doplačila za Zdravstveno zavarovanje z medicinsko asistenco Coris za samo 1 € na osebo na teden. Možnost prevoza do letališča Ljubljana za samo 19 € na osebo. Možnost parkiranja že za 34 € na teden.


chatsimple