Budva

Legenda
hotel slovenska plaza

Budva

Hotel SLOVENSKA PLAŽA

Official cat.: 3*

Podrobne informacije: https://hgbudvanskarivijera.com/ en/ hotel-slovenska-plaza-in-budva/

Priljubljen hotelski kompleks z depandansami se nahaja 600 m iz starega mesta Budva. Do prodnate plaže je 100 m.


Classique

Lega: Priljubljen hotelski kompleks z depandansami se nahaja 600 m iz starega mesta Budva. Do prodnate plaže je 100 m.
Ponudba: Prijeten hotel nudi svojim gostom recepcijo s sprejemno dvorano, brezplačni WiFi, restavracijo, a la carte restavracijo, bar, kavarno, minimarket, bazen, teraso s senčniki in ležalniki ter otroško igrišče.
All inclusive: Zajtrk, kosilo in večerja. Domače pivo in vino, lokalne žgane pijače, osvežilne brezalkoholne pijače od 10.00 do 24.00 ure. Dnevna in večerna animacija.
Nastanitev: Lepo opremljene sobe imajo kopalnico s tušem, WC, sušilnik za lase, klimatsko napravo, WiFi, TV, telefon, sef. Družinski apartmaji so enako opremljeni, le da imajo dve spalnici in kuhinjsko nišo.
Prehrana: Ameriški bife zajtrk, bife kosilo in bife večerja.
Budva

BUDVA
Srce črnogorskega turizma, ki je idealno za nepozabne in brezskrbne poletne počitnice leži ob Budvanskem zalivu. Budvanska riviera vas bo očarala z neskončnimi peščenimi plažami, športnimi in vodnimi aktivnostmi ter majhnimi romantičnimi otočki. Ponaša se s čudovito mešanico naravnih in kulturnih danosti. Mesto je znano tudi po odličnih restavracijah ter pestrem nočnem dogajanju s številnimi koncerti ter diskotekami. Po najdbah sodeč se predvideva, da je Budva stara približno 3500 let in je eno najstarejših mest na Jadranu. Budva je od letališča Tivat oddaljena 21 km, od letališča Podgorica pa 68 km. 

Cene vključujejo: izbrano nastanitev, letalski prevoz (redna linija), letališko in varnostno pristojbino, asistenco na letališču Ljubljana, Intelektinega predstavnika, prevoz od/do letališča, nezgodno zavarovanje ter stroške organizacije in prodaje. Obvezno doplačilo za turistično takso na licu mesta. Možnost doplačila za Zdravstveno zavarovanje z medicinsko asistenco Coris za samo 1 € na osebo na teden. Možnost prevoza do letališča Ljubljana za samo 19 € na osebo. Možnost parkiranja že za 29 € na teden.

Želite biti informirani o aktualnih novostih in ekskluzivnih akcijah?
Spremljajte nas
tudi na Facebooku