Budva

Legenda
259657482

Budva

Penzion dvor KORNIČ

Official cat.: 3*

Podrobne informacije: villa-dvor-kornic.business.site/ ?utm_source=gmb&utm_medium=referral

Priljubljen penzion se nahaja v središču Budve, le 300 m od prve plaže ter 1,5 km od znamenite plaže Mogren.


Classique

Lega: Priljubljen penzion se nahaja v središču Budve, le 300 m od prve plaže ter 1,5 km od znamenite plaže Mogren.
Ponudba: Penzion v pristnem ambientu tradicionalne sredozemske arhitekture in vegetacije nudi svojim gostom recepcijo, brezplačni WiFi in restavracijo.
Nastanitev: Sodobne rustikalne sobe imajo kopalnico s tušem, WC, sušilnik za lase, TV, telefon, samostojno nastavljivo klimatsko napravo, brezplačen WiFi, mini bar, sef in balkon. Družinske suite so enako opremljene, le da so večje in imajo še dnevni prostor. Studii so enako opremljeni, le da imajo še kuhinjsko nišo. Na voljo so tudi manjše, starejše neobnovljene sobe.
Prehrana: Obogaten kontinentalni bife zajtrk in bife ali strežena večerja.  
Budva

BUDVA
Srce črnogorskega turizma, ki je idealno za nepozabne in brezskrbne poletne počitnice leži ob Budvanskem zalivu. Budvanska riviera vas bo očarala z neskončnimi peščenimi plažami, športnimi in vodnimi aktivnostmi ter majhnimi romantičnimi otočki. Ponaša se s čudovito mešanico naravnih in kulturnih danosti. Mesto je znano tudi po odličnih restavracijah ter pestrem nočnem dogajanju s številnimi koncerti ter diskotekami. Po najdbah sodeč se predvideva, da je Budva stara približno 3500 let in je eno najstarejših mest na Jadranu. Budva je od letališča Tivat oddaljena 21 km, od letališča Podgorica pa 68 km. 

Cene vključujejo: izbrano nastanitev, letalski prevoz (redna linija), letališko in varnostno pristojbino, asistenco na letališču Ljubljana, Intelektinega predstavnika, prevoz od/do letališča, nezgodno zavarovanje ter stroške organizacije in prodaje. Obvezno doplačilo za turistično takso na licu mesta. Možnost doplačila za Zdravstveno zavarovanje z medicinsko asistenco Coris za samo 1 € na osebo na teden. Možnost prevoza do letališča Ljubljana za samo 19 € na osebo. Možnost parkiranja že za 29 € na teden.

Želite biti informirani o aktualnih novostih in ekskluzivnih akcijah?
Spremljajte nas
tudi na Facebooku