Buljarica

Legenda
savojo

Buljarica

Hotel SAVOJO

Official cat.: ***

Podrobne informacije: www.savojo.me

Izjemno priljubljen hotel leži v vasici Buljarica, tik ob eni od najdaljših in najlepših plaž budvanske riviere. Obdan z bujnim zelenjem je prava izbira za vse, ki iščete mirne počitnice, lepo morje in domače vzdušje. 800 m od hotela se nahaja trgovina in avtobusno postajališče.


Classique

Lega: Izjemno priljubljen hotel leži v vasici Buljarica, tik ob eni od najdaljših in najlepših plaž budvanske riviere. Obdan z bujnim zelenjem je prava izbira za vse, ki iščete mirne počitnice, lepo morje in domače vzdušje. 800 m od hotela se nahaja trgovina in avtobusno postajališče. V 2 km oddaljenem mestu Petrovac lahko najdete še eno čudovito plažo, bare, restavracije in drugo nočno zabavo. Mesto Budva s številnimi zgodovinskimi znamenitostmi je oddaljeno 15 km.
Ponudba: Hotel ima skupno 29 sob in 3 studie. Svojim gostom nudijo: restavracijo z zajtrki in jedmi po naročilu (strežejo tudi tradicionalne ribje specialitete), 2 terasi, bar, WiFi ter brezplačno varovano parkirišče in zasebno plažo (ležalniki in senčniki za doplačilo).
Nastanitev: Standardne sobe imajo kopalnico s tušem ali kadjo, WC, klimatsko napravo, sef, hladilnik, sat-tv, brezplačen WiFi in balkon ali teraso.
Prehrana: Obogaten kontinentalni bife zajtrk 
Buljarica

BULJARICA
Buljarica je manjša vasica, ki pripada občini Budva. Nahaja se med dvema največjima obmorskima mestoma Budvo in Barom, ki sta oddaljena 20 minut vožnje. Petrovac je oddaljen samo 2 km, letališče v Tivatu in Podgorici pa 30 km. Buljarica je ena od največjih črnogorskih plaž in z 2250 m največja plaža budvanske riviere. Plaža Buljarica je od leta 1968 zaščitena kot območje posebnih naravnih danosti, prepoznana od Evropske organizacije za zaščito okolja, od leta 2007 je tako dobila status pomembnega območja za ptice (IBM- important bird areas), saj je tu registrirano več kot 54 ptičjih vrst. Prav tako je dobila status pomembnega območja za rastline (IPA- Important Plant Areas). Buljarica je ena najatraktivnejših lokacij na črnogorski obali, vendar ekonomsko premalo izkoriščena.

Cene vključujejo: izbrano nastanitev, letalski prevoz, letališko in varnostno pristojbino, asistenco na letališčih (Ljubljana, Maribor), predstavnika, prevoz od/do letališča, nezgodno zavarovanje ter stroške organizacije in prodaje. Obvezno doplačilo za turistično takso na licu mesta. Možnost neobveznega doplačila za zdravstveno zavarovanje samo 1 € na osebo na teden in zavarovanja rizika odpovedi samo 2,96 %.

Želite biti informirani o aktualnih novostih in ekskluzivnih akcijah?
Spremljajte nas
tudi na Facebooku