Čanj

Legenda
309639562

Čanj

Hotel PEARL BEACH

Official cat.: 4*

Podrobne informacije: https://www.pearlbeachresort.me/ me/

Prijeten hotel se nahaja v kraju Čanj. Do peščeno-prodnate plaže je 80 m.


Classique

Lega: Prijeten hotel, sestavljen iz več poslopij, se nahaja v kraju Čanj. Do peščeno-prodnate plaže je 80 m.
Ponudba: Priljubljen hotel nudi svojim gostom recepcijo s sprejemno dvorano, brezplačni WiFi, restavracijo, bar, fitnes, dva bazena, wellness, teraso s senčniki in ležalniki, otroško igrišče ter vrt.
All inclusive: Zajtrk, kosilo in večerja. Različne lokalne alkoholne in brezalkoholne pijače v različnih barih. Brezplačni senčniki in ležalniki ob bazenu in na plaži.
Nastanitev: Lepo opremljene sobe imajo kopalnico s tušem, WC, sušilnik za lase, TV, telefon, sef, klimatsko napravo, hladilnik ter balkon ali teraso. Superior sobe so opremljene enako, le da so nekoliko prostornejše. Družinske sobe so enako opremljene, le da so še nekoliko prostornejše.  
Prehrana: Ameriški bife zajtrk, bife kosilo in bife večerja.
Datumi 1.6.2024 - 30.6.2024 , 1.9.2024 - 30.9.2024 1.7.2024 - 31.8.2024 Zasedeno
Število dni 7 3 7 3
A – Hyundai i10 automatic, Hyundai i20, Škoda Fabia A/C, ipd. 365 219 405 239
B – Škoda Rapid A/C, ipd. 405 231 447 253
Cena vključuje najem avtomobila izbrane kategorije, neomejeno število kilometrov, prometni davek, zavarovanje CDW (brez zavarovanja gum, podvozja, vetrobranskega stekla ter stroškov, ki bi jih povzročila stranka, in sicer za najete avtomobile do 400 €), zavarovanje proti kraji, zavarovanje tretje osebe, stroške dostave in vračila vozila od/do letovišč. Cena ne vključuje zavarovanja PAI (3 €/dan), dodatnega voznika (5 €/dan), goriva, otroškega sedeža (5 €/dan), zavarovanja gum (5 €/dan), GPS (10€/dan) ter parkirnih in prometnih kazni. Zahtevan je bianko slip veljavne mednarodne kreditne kartice kot jamstvo za plačilo morebitnih dodatnih stroškov. Starostna omejitev: najmanj 23 let, vozniško dovoljenje morate imeti vsaj 1 leto.


Čanj

ČANJ
Čanj je majhno turistično naselje in mesto, ki se nahaja v občini Bar v južnem črnogorskem primorju. Mesto spada v Barsko riviero in se nahaja v zalivu med Petrovcem in Sutomorom. Čeprav je priljubljeno letovišče, je ločeno od vrveža in se nahaja v ohranjenem naravnem okolju, ki zagotavlja prijeten in varen oddih. Čanj ma izjemno prodnato, zlato plažo. Zaradi barve in lepote grušča, s katerim je prekrita, so plažo v Čanju poimenovali »Biserna obala«. V neposredni bližini je prekrasna Kraljičina plaža, do katere je 10 minut. Letovišče je od letališča oddaljeno 49 km.

Cene vključujejo: izbrano nastanitev, letalski prevoz (redna linija), letališko in varnostno pristojbino, asistenco na letališču Ljubljana, Intelektinega predstavnika, prevoz od/do letališča, nezgodno zavarovanje ter stroške organizacije in prodaje. Obvezno doplačilo za turistično takso. Možnost doplačila za Zdravstveno zavarovanje z medicinsko asistenco Coris za samo 1 € na osebo na teden. Možnost prevoza do letališča Ljubljana za samo 19 € na osebo. Možnost parkiranja že za 34 € na teden.

Želite biti informirani o aktualnih novostih in ekskluzivnih akcijah?
Spremljajte nas
tudi na Facebooku
chatsimple